CzeĹÄ! Jakie buty polecacie do pracy fizycznej (duĹźo chodzenia)? PracujÄ w duĹźym sklepie, codziennie robiÄ bardzo duĹźo krokĂłw, mimo tego ze pracuje juĹź ponad pol roku nadal bardzo bolÄ mnie stopy
Z mojego osobistego doĹwiadczenia, koniecznie buty z takim czubkiem, czyli nie "pĹaskie". "Sto lat temu" (chyba 2005) najwygodniejsze mialam Reebok bo nie byĹy za wÄ skie jak wiÄkszoĹÄ, ale teraz juĹź takich nie potrafiÄ znaleĹşÄ. Obecnie najlepsze jakie znalazĹam to firmy Lotto, bo podeszwa jest profilowana na brzegach, jak wspĂłĹczesne podkowy dla konia đ đ wiÄc w kaĹźdÄ stronÄ Ĺatwo siÄ obrĂłciÄ, I nie jest czĹowiek jakby uziemiony w sztywnej pozycji buta gdy stoi. W lotto akurat mam dobre wkĹadki, ale tak jak wspomina komentarz wyĹźej, zanim zdecydujesz siÄ na zakup butĂłw, poszukaj wkĹadek, gdzie koszt takiego upgrade to chyba 20-50 zĹotych. KiedyĹ szukaĹam wkĹadek po caĹym mieĹcie, a jedynie gdzie znalazĹam jakieĹ przyzwoite to w sklepie sportowym. Z takich bardziej eleganckich polecam teĹź sztyblety https://lamanti.pl/kategoria/jesien-zima/sztyblety W Lamanti masz sporo fajnych modeli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum