PUNK FORUM » FAQ
» Statystyki
» Grupy
» Użytkownicy
» Szukaj
» Zaloguj
» Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Wygodne buty do chodzenia
Autor Wiadomość
orgg

Wysłany: Wczoraj 13:11   Wygodne buty do chodzenia

Cześć! Jakie buty polecacie do pracy fizycznej (dużo chodzenia)? Pracuję w dużym sklepie, codziennie robię bardzo dużo kroków, mimo tego ze pracuje już ponad pol roku nadal bardzo bolą mnie stopy

Apacz

Z mojego osobistego doświadczenia, koniecznie buty z takim czubkiem, czyli nie "płaskie". "Sto lat temu" (chyba 2005) najwygodniejsze mialam Reebok bo nie były za wąskie jak większość, ale teraz już takich nie potrafię znaleźć. Obecnie najlepsze jakie znalazłam to firmy Lotto, bo podeszwa jest profilowana na brzegach, jak współczesne podkowy dla konia 🙈 😁 więc w każdą stronę łatwo się obrócić, I nie jest człowiek jakby uziemiony w sztywnej pozycji buta gdy stoi. W lotto akurat mam dobre wkładki, ale tak jak wspomina komentarz wyżej, zanim zdecydujesz się na zakup butów, poszukaj wkładek, gdzie koszt takiego upgrade to chyba 20-50 złotych. Kiedyś szukałam wkładek po całym mieście, a jedynie gdzie znalazłam jakieś przyzwoite to w sklepie sportowym. Z takich bardziej eleganckich polecam też sztyblety https://lamanti.pl/kategoria/jesien-zima/sztyblety W Lamanti masz sporo fajnych modeli.

Odpowiedz do tematu