Nie znalazłem na forum wątku o tym projekcie więc założyłem? Jak się na to zapatrujecie? Skład jest przedni. Mi osobiście nawet się takie połączenie punkowo-folkowe podoba http://www.youtube.com/watch?v=Z5OW0Y0Uwdk
Ogień z dupy, wypiard z paszczy - jeszcze gdyby tylko cały ten projekt nabrał trochę bardziej przystępnej formy to byłoby coś na miarę powstania dezertera
Łykam mimo niedociągnięć i ogólnego chaosu w projekcie
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
teskty są wytworem subkultury chłopów XIX w i wcześniejszych, nie widzę różnicy między takimi tekstami a tekstami o piciu piwa, cięzkiej pracy w fabryce, bójkach na ulicy, kibicowaniu ulubionej drużynie czy jebaniu systemu
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum