Wysłany: Śro 16 Lis, 2011
Rotten82 napisał/a:
jestem pankiem, ale nie noszę irokeza. nie chodzi o to, że boję się wpierdalu od drechów czy nazioli. po prostu boję się, że wyłysieję ...
Rotten82 napisał/a:
irokezy są zajebiste, kto nie nosił nigdy ten pizda i nie pank
noszę prawie odtąd odkąd zajarałem się pankrokiem;]
jak miałem 16 lat i miałem dredy [url=http://img72.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL]
zdjęcie - nie było do tematu - chodziło mi o te farby do włosów - suszenie - prostowanie - dzień w dzień nieraz - i jeszcze te włosy nie wyłażą - więc się nie tłumaczymy irokezami panowie - to są raczej geny
tapirowalas włosy na maxa co 3 dni, stawiałaś włosy na cukrze czy jajku? lub na lakierze ładująć w pióra 1/4 zawartości pojemnika kobiety na dodatek używają przeróżnych magicznych odżywek, z ajwonu czy innych chujów mujów pewnie temu nie wyłażą
teraz juz rzadko kiedy stawiam irokeza, w szkole wojna o to i w ogole
_________________ "żyj tak, aby nigdy nie pisać menu dla czyichs wyżerek"
Witajcie! mam do was pytanie... jak mogę zrobić irokeza z 50 cm włosów? Chciałam postawić je na środku, a resztę natapirować, bo nie chcę golić głowy. Boję się że mi się za jakiś czas odwidzi irokez i zostane łysa. Chciałabym takiego prawdziwego, a nie wiem jak to zrobić, bo wszędzie piszą o damskich irokezach, takich beznadziejnych.
tapirowalas włosy na maxa co 3 dni, stawiałaś włosy na cukrze czy jajku? lub na lakierze ładująć w pióra 1/4 zawartości pojemnika kobiety na dodatek używają przeróżnych magicznych odżywek, z ajwonu czy innych chujów mujów pewnie temu nie wyłażą
teraz juz rzadko kiedy stawiam irokeza, w szkole wojna o to i w ogole
tak się składa, że jajko jest akurat bardzo zdrowe dla włosów - nawet są takie przepisy na domowe odżywki - a jesli chodzi o stawianie czuba co 3 dni to raczej chyba nie stawiłeś ich przez kilka lat - a te wszystkie rzeczy z lakierami itp baby robią całe życie nawet - a naprawdę najgorsze są suszarki i prostownice -nie mówiąc o farbach - a ja rozjaśniam włosy od 10 lat i muszę robić przerwy bo włosy i cebulki się całkiem rozwalaja - poza tym chłopaki maja mocniejsze włosy z tego prostego względu że zwykle większość życia je ścinają na krótko - nic nie poradzimy na to , że wam włosy wypadaja po prostu dlatego , że tak jest
Kinderpunk
Maux Wcześniej mówiłem , najlepiej stawiać na białko z jajka, proporcje takiego bajeru to :
Jedno białko z jajka + cztery łyżeczki cukru ( Takie filiżanko we łyżeczki, do mieszania , do nakładania właśnie cukru do kawy , itp ) Natapirować, jajko wetrzeć w część włosów, złapać w garść tą właśnie części włosów , wyrównać , naciągając włosy w górę i dłuższą chwile suszyć żeby sie utrwaliło i było sztywne , po czym przechodzimy do kolejnego kawałka włosów, sąsiadującego z postawionym i usztywnionym kawałkiem, wsmarowujemy podnosimy suszymy i tak dalej ...
A jeśli jest się paniusią która się boi zarazków i w ogolę parzy jajka przed dodaniem do ciasta to proponuje tani lakier, sposób ten sam tylko że odrazu trzymamy włosy u góry i spsikujemy je lakierem, po czym suszymy tak by były sztywne , mam nadzieje że pomogłem tym beznadziejnym poradnikiem
Dzinkować !
Power Ranger Kaszub odmeldowuje !
Maux, polecam położyc chery na jakies płaskiej powierzchni, np na stole, spryskać porzadnie lakierem, zeby mokre były, na włosy położyć gazetą i przejechać żelazkiem, na bank będa stac git. ale bez golenia boków wyjdzie Ci to chujowo
_________________ "żyj tak, aby nigdy nie pisać menu dla czyichs wyżerek"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum