Jak to mowia Gliwiczanie - " Gliwice moim miastem, Piast moim klubem "
A tak serio to chodze na mecze i kibicuje Piastowi Gliwice...
A do Pidzamki - cos mi sie wydaje ze ci cali chooligani Piasta i Zagłębia S nie przepadaja za soba... ale walić ich !
_________________ !!! Polityka Daje w dupę należycie !!!
Ja tez wole grac niz japic sie jak nasi chrzanią wszystkie akcje... z polskich druzyn ti jednak najbardziej lubie wisle krakow a z zagranicznych real madryt
Kiedyś kibicowałem FC Barcelonie ... obecnie moim klubem któremu kobicuje to Inter Mediolan a z polskiej ligi to Groclin i czasami Śląsk ... ale wiadomo że jakby był mecz Inter Mediolan - Wisła Kraków to sentymentalnie stałbym za polskim zespołem
_________________ Tomasso
wsa.org.pl | alterkino.org | cia.bzzz.net | tomasso.pl
++ You can take our lives, but you will never take our Freedom ++
Nikodem15
Wysłany: Nie 09 Lis, 2003
A ja nie kibicuję żadnemu klubowi, bo nie lubię piłki nożnej i sportu w ogóle. Dziwny jestem jakiś.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Wcale nie jeseteś dziwny...Wielu moich kumpli nie lubi spprotu...a ja ci powiem ze teoretycznie to sportu nie lubie bo ciągle mam zwichniętą kostję prtzez te sporty ale praktycznie to jest inaczej i ciagle gram w noge...
kibicowanie klubom jest zrodlem rasizmu wielokrotnie, mowie o chuliganach. kibicuja oni temu zespolowi, a ktos z szalikiem takim i takim to go trzeba pobic.
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
Nikodem15
Wysłany: Pon 10 Lis, 2003
Ale kibicowanie nie musi być wcale źródłem rasizmu. Chociaż dla mnie to w ogóle nie ma za bardzo sensu. Sport jest do uprawiania, a nie do oglądania.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
idzie kibic na mecz piłkarski na szyi ma szalik w kolorowe paski i najbardziej to - to mu się podoba jak faceci biegają i kopią się po nogach idą kibice lubią zadymy robią zadymy ci z przeciwnej drużyny tak trudno znaleźć tego kto jest winny to nie biłem ja to bili inni idzie kibic na mecz bokserski bardzo lubi patrzeć na zaciśnięte pięści i najbardziej to - to mu się podoba jak faceci w ringu skaczą i biją się po głowach nie wiem jak rozumieć takie słowa że sport uszlachetnia i jest życia szkołą że jednoczy walczących ze sobą zawodników kiedy widzę jak człowiek umiera na ringu
Janusz Reichel - Kibice
Ja mowie o chuliganach, a nie o normlanych kibicach. Bo sam tez lubie obejrzec czasem mecz jak jest jakis dobry z udzialem polskiej druzyny.
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
kibicowanie klubom jest zrodlem rasizmu wielokrotnie, mowie o chuliganach. kibicuja oni temu zespolowi, a ktos z szalikiem takim i takim to go trzeba pobic.
i z tym sie nie zgodze bo nie wszyscy kibole to rasisci i koniec
hmm... wychowany byłem bardziej na Legi a potem troche mi poszło w strone KSP przez ludzi z klimatu (bo generalnie duża większość punks z Wawy jest za Polonią) a w tej chwili już mnie to tak nie interesuje. Jestem po prostu Warszawiakiem
no i oczywiście MLKS WESOŁA, klub mojej dzielnicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum