Wysłany: Nie 07 Maj, 2006
pare n umrow z pierwszej pyltki jest okay-pewna czesx pod wzgledem muzycznym jest spoko inne kawalki to dobra zabwawa slowami
druga zasysa
trzecierj nie sluchalem
_________________ C(A)PITALISM-SMASH THE WELFARE STATE
Wysłany: Nie 07 Maj, 2006
ja osobiscie bardzo szanuje ten zespul ogladalem o nich film na tvp "kulrura" kawalki ktore lubie to "generacja nic" "butelki z bezyna i kamienie" i "kurwa na telefon" ale ogulnie to punk rocka nie graja (moim zdaniem) i
mnie się wydaje ze żeby kulki polubic to trzeba je poznać.. To nie jest taki poppunk jak Green Day czy good charlotte, i nie od razu każdemu wpada w ucho... mnie osobiście bardziej od muzyki podobaja się ich teskty lubie je inetrpretować
Fajny zespol, ale napewno nie punkowy. Graja teraz i w Poznaniu, i w Gorzowie ale przez obowiazki szkolne nie moge zawitac. A chcialbym w koncu zobaczyc jak na zywo sobie radza
Wysłany: Sob 20 Maj, 2006
mad_dokk napisał/a:
CKoD to gówno.
.
o sex pistols i ramones też też tak kiedys mowili
_________________ Bóg, honor, ojczyzna \ Jak piętno Chrystusa narodów \ Dobrowolne męczeństwo za sprawy, których nie ma \ Kolejna nacja uważająca się za lepszą \ Zamknięta szczelnie sztucznymi granicami mentalności i kultury \ Mit gościnności \Polska
_________________ "kto cie upowaznil do tego zeby czlowieka po prostu skazywac na bicie wlasnymi rekoma?"
Nikodem15
Wysłany: Sob 20 Maj, 2006
Nie przepadam.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Przypominam, że o Ramonesach mówili tak krytycy muzyczni i dziennikarze, a nie uliczne panki. Porównywanie Cool Kids of Shit do The Ramones zakrawa mi na faszystowską prowokację. CKOD to syf i lis, który ma tyle wspólnego z punk rockiem, co Natka Kukulska z grind corem. Jak się robi taki rozkrok między estetyką brudu i komerchą, to siłą rzeczy trzeba się wyjebać.
Szanuj się chłopaku! Takie rzeczy śmierdzą na kilometr i omija się je instynktownie.
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007
CKOD to nie żaden punk tylko czysta polska alternatywa.
Mi osobiscie przypadli do gustu i uważam ze 3 płyty jakie dotad wydali stoją na równym wysokim poziomie.
Cytat:
teledyski-jescze większa lipa
A jaki oglądałas???
Ich najnowszy teledysk "Spaliny" jest mianowany do najlepszego klipu roku w polsce
_________________ Here's the new face of rock-n'-roll!
It's about fightin' toe to toe...
Hard times come,
Yeah the hard times go.
When I say, come on, come on.
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007
Cytat:
Nie lubię CKOD. Byłem kiedyś na koncercie - grali za darmochę, to poszedłem. Gówno straszne.
Jak grali za friko to pewnie na jakiejś otwartej imprezie ,więc nie ma sie co dziwić że słabo wypadli przy polskim słabym nagłosnieniu.
To jest zespół klubowy i tam ich gra jest najbardziej doceniana, choć i ja uważam że koncertowo do orłów nie należa, najwieszky minus to olewanie publiki.
_________________ Here's the new face of rock-n'-roll!
It's about fightin' toe to toe...
Hard times come,
Yeah the hard times go.
When I say, come on, come on.
ja ich widziałęm na pankowej orkiestrze, publika rzucała w nich butelkami i papierami, gwizdali i w ogóle, byli tak wkurwieni że zagrali zajebiście, bawiło się ze 20 osób na jakiś 1000 obecnych
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
poka
Wysłany: Czw 03 Maj, 2007
Grać chłopaki może i potrafią, ale na pewno nie punkrocka
_________________ Ile ciebie jest w tym co robisz?
Alonso
Wysłany: Nie 27 Maj, 2007
Jak dla mnie COD to pokazówka...pseudo punk ......tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum