Nikodem15
Wysłany: Wto 01 Lis, 2005
To było starej nie puszczać tej piosenki.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Ogolnie to nie przepadaja za roznymi hartkorami. Ale bez przesady. Zdazyli sie juz przyzwyczaic. Za to mojemu staremu podoba sie np. Dead Kennedys i jak gdzies smigamy razem samochodem to czesto leci "fresh fruit for rotting veetables" i jest spokoj Za to kapela (a wlasciwie plyta) ktora wzbudza w moich starych najbardziej mieszane uczucia jest "rock for light" Bad Brains. Moja matka mi nie wierzy, ze te kawalki reggae gra ten sam zespol co reszte
_________________ "kto cie upowaznil do tego zeby czlowieka po prostu skazywac na bicie wlasnymi rekoma?"
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006
Sam mieszkam, to nie wiem, czego nie lubią. Jak jeszcze mieszkałem z matką, to jej raczej nic nie przeszkadzało, ja zaś starałem się rzeczy z dużą ilością bluzgów przy niej nie słuchać. Miałem kiedyś za to zabawną sytuację z moją babcią. Bardzo dawno temu w trójce w porze obiadowej leciał program Brum. Słuchałem sobie więc radia w kuchni, babcia robiła obiad. Ona muzyki zadnej nowej nie lubiła, ale już nie mówiła nic. Do czasu. Kiedy w radiu poleciał Vader babcia powiedziała "No to już jakieś wyjątkowo okropne". Jak dla mnie miała rację.
Moja mamuśka ogólnie nie narzeka:
lubi ska, punk rocka też dobrze znosi
Czasem tylko przeszkadza jej kiedy słucham sobie za głośno hejtkorów
Ale nic nie komentuje, po prostu zamyka drzwi od swojego pokoju albo mówi, żebym troche przyciszyła.
Ale nienawidzi za to Beaty Kozidrak. Ostatnio w tv była jakaś zapowiedz programu i wspomniano, że gwiazdą wieczoru będzie BAJM. Komentarz mojej mamy:
-O Jezu,Bajm, a co to za piosenki "szklanka wody, łyżka mleka" itp...
Najczesciej w moim pokoju pojawia sie matka z okrzykiem na ustach "ścisz to gówno", gdy słucham Agnostic Frontu, Madballa, Warzone i Barcode. Wychodzi na to, ze hc nie lubi.
u mnie w domku jest nawe nieźle...
chodzi o to, że z reguly to ja siedzę w zamkniętym pokoju i slucham czego chce...
z prostego względu, że nie puścilabym na przykład na cały regulator 'pierdolonej ery techno' boby mnie chyba z domu wyrzucili
moi starzy to lubią starocie rocka, czyli skorpionsi, roling stonsi, i tak dalej...dżem...dep purple
jednak zdaża się mojemu staremu posłuchać Odfdziału Zamkniętego, a PP i FL to jak ja słucham, to też slucha...innych zespołów to już nieee...
a moja pierdolona siostra to nie lubi nic praktycznie co ja slucham...
żeby mając w TV Akurat bądź Negatyw ona wybiera Britney albo jakiś inne szmaty??b
Drogi adiatorze różną interpretację słów mamy, ale to przecież nic złego.
Jestem inny mamo, tato
Czy dostanę w mordę za to?
Ja to widzę tak:
W mordę nie dostaje od rodziców, ale od ludzi. Zaś pytanie kieruję własnie do staruszków jako ludzi mi najbliższych, którzy znają mnie najlepiej,a o świecie też wiedzą więcej niż ja. I taka prawda, że z problemami, pytaniami ide zawsze do Nich bo tylko tam znajde pomoc. To tyle
u mnie w domku jest nawe nieźle...
chodzi o to, że z reguly to ja siedzę w zamkniętym pokoju i slucham czego chce...
Czasem sie po prostu wkurwiają jak za glośno puszcze i slychać w całym domu a oni np. chca odpoczac czy cos, albo wolaja mnie z dolu a ja nie slysze i musze lazic po mnie do pokoju jak cos chca... Ci co mieszkaja w bloku to sie chyba troszke maja gorzej, ja mam ten komfort, ze mieszkam w domu.
Stary sie czesto nabija z nazw kapel jak widzi jakąs plyte ogolnie to on kocha Pink Floyd i nie słucha nic oprocz tego, matka nic nie słucha (moze jakes radyja) ale niecierpi Maryli Rodowicz zawsze fuczy i marudzi jak ja gdzies widzi/slyszy
Siora dwunastolatka namiętnie ostatnio slucha Guano Apes na fol i na nią częsciej sie wkurwiaja
Moi starzy nie lubią żadnej jak to mówią wariackiej muzyki
A jak puszcze schizme albo coś podobnego to mówią że słucham satanistów.No ale reage to uwielbiają
ooooo już wiem, nie lubi polskich piosenkarek popowych nowej generacji z gatunku "pojęcz trochę, pokręć tyłkiem i pokaż kawałek cyca" i zawsze się ze mnie śmieje, gdy akurat natrafimy na takie cuś w tv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum