_________________ "Gdyby zwierzeta wierzyly w boga, to szatan w ich oczach wygladalby jak czlowiek."
"Wszystkie sztandary tak mocno juz zostaly splamione krwia i gownem, ze najwyzszy czas byloby nie miec zadnego. Wolnosc."
http://www.myspace.com/haireisis
Wysłany: Śro 17 Sie, 2005
A mnie sie bardziej niż "my way" podoba "something else", ah...te brudne białe slipy ze swastyką...:]
(czy ja już tego nie pisałam ?)
a poza tym zajebisty jest teledysk Kazika "ide tam, gdzie idę "
Wysłany: Śro 17 Sie, 2005
pierwszy lepszy napisał/a:
wszystko Tool'a. Devo też miało zajebiste teledyski. Szczególnie "Are we not men?" i "Secret agent man". Jeżeli ktos widział klipy Devo, niech się wypowie, bo jestem bardzo ciekaw Waszych wrażeń.
Ja widziałem tylko Whip It i jest hehe fajny. NIe orientujesz się skąd można więcej ściągnąć?
_________________ C(A)PITALISM-SMASH THE WELFARE STATE
Rancid- wszystko, z naciskiem na nihilism i time bomb
lars frederiksen and the bastards- to have or to have not 9jakos tak sedl tytul) uwielbiam te pisoenke a teledysk tez okej
Agnostic Front- gota go
Die toten Hosen- kein alkohol
good charloote mialo kilka fajnych teledyskow...
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
ja nie sie nie znam na teledyskach i nie widzialam ich w zyciu za duzo, ale bardzo mi sie podobaly te zlepki scen w "Pushed again" Die Toten Hosen. Robi wrażenie.
_________________ niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda...
revin
Dołączył: 18 Wrz 2005 Posty: 139 Skąd: patrimonium del pueblo
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005
converge - fault and fracture
nora - deadman
refused - pump the brakes
sofly - frontlines
sunrise - born free
włochaty - droga oporu
to chyba tyle
_________________ żyjemy w świecie, gdzie wszystko zostało znormalizowane, ujednolicone, sprowadzone do tej samej postaci. gdzie nawet bunt zmienia się w groteskę ...
"Pustka" P.D.P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum