| |
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Para Wino - Nowa p造ta PARY WINO
Para Wino - Nie 21 Lis, 2010
w tych bonusach, kt鏎e s造szysz zosta豉 wyrzucona gitara, a na jej miejsce zosta造 nagrane dwie nowe w panoramie.
Tak jak m闚isz na pr鏏ki nie ma szans.
Nikodem15 is back! - Czw 24 Lut, 2011
I p造ty pewnie nie b璠zie...
szymon - Nie 27 Lut, 2011
Nikodem my郵� 瞠 trzeba by� cierpliwym,nie do嗆 瞠 nagranie w dobrym studio sporo kosztuje to pewnie bardzo ci篹ko znale踵 potem wydawc�-z MTJ chyba trzeba da� sobie spok鎩....
Para w przeciwie雟twie do Defektu Muzg� czy ex koleg闚 z Sedesu zrobi� kilkanascie nowych kawa趾闚...Siwy czy M這dy 郵izgaj� si� tylko na starociach i mog� si� z Tob� o zgrzewk� browca za這篡� 瞠 oni ju� nic nowego nie nagraj� (pomijam granie cover闚 przez Sedes)...
Musz� publicznie napisa� 瞠 nie dawa貫m Parze 瘸dnych szans 瞠 stworzy co� nowego,ma這 tego nie wierzy貫m 瞠 po latach znowu b璠zie gra� koncerty....my郵a貫m 瞠 gdy w czerwcu 2007 para zapowiedzia� koncert we Wrocku b璠zie to jeden wyst瘼 dla starych fan� a tu prosz� do wrze郾ia 2010 roku naliczy貫m 20 wyst瘼闚 Darka...
Wypada jedynie po瘸這wa� 瞠 Para ze swoim zespo貫m tak rzadko (wr璚z wcale) wypuszcza� si� w centraln� czy p馧nocn� Polsk�...zreszt� poza dolnym 郵御kiem i 郵御kiem par� mo積a by這 us造sze� w Poznaniu,Ustrzykach Dolnych czy dwukrotnie w Kielcach....zreszt� w mie軼ie scyzoryk闚 by貫m na obu koncertach i na obu by這 zajebi軼ie.
W temacie o nowej p造cie mam do pary takie pytanie ile masz gotowych kawa趾闚?
Pytam bo sam ze stronki sci庵n掖em panie premierze,barykady i kamienie,ojciec dyrektor,techno to g闚no,w 篡ciu liczy si� nic,zboczona muzyka,pogo dla naiwnych,telenowele,zawsze i wsz璠zie (to by造 mp opisane numerami od 23 do 31) dzisiaj za� 軼i庵n掖em za po鈔ednictwem tego forum kawa趾i pedofil,sex i jedzenie oznaczone numerami 35 i 36.....st康 pytanie jakich kawa趾闚 nie mam i gdzie je mo積a pobra�?
Para Wino - Pon 28 Lut, 2011
| Nikodem15 is back! napisa�/a: | | I p造ty pewnie nie b璠zie... | s這wo, 瞠 nie mam na to czasu... zreszt� jak nie wyjdzie to nic si� nie stanie. Mo瞠 wtedy opublikuj� j� w formie mp3? | szymon napisa�/a: | W temacie o nowej p造cie mam do pary takie pytanie ile masz gotowych kawa趾闚?
Pytam bo sam ze stronki sci庵n掖em panie premierze,barykady i kamienie,ojciec dyrektor,techno to g闚no,w 篡ciu liczy si� nic,zboczona muzyka,pogo dla naiwnych,telenowele,zawsze i wsz璠zie (to by造 mp opisane numerami od 23 do 31) dzisiaj za� 軼i庵n掖em za po鈔ednictwem tego forum kawa趾i pedofil,sex i jedzenie oznaczone numerami 35 i 36.....st康 pytanie jakich kawa趾闚 nie mam i gdzie je mo積a pobra�? | 12 nowych numer闚, wi璚 kt鏐rgo� Ci brakuje. Na stronie piwinny by� wszystkie.
Slayer - Nie 09 Wrz, 2012
Tak od siebie- od tygodnia znowu zacz掖em s逝cha� bonus闚 do ostatniej jeszcze nie wydanej p造ty. Nakr璚a jak diabli. Gdyby taka konwencja i perkusja by陰 zachowana, to ja ju� nic innego nie chc�. Po Warszawie troch� si� je寮zi, kto zobaczy motocykl z kt鏎ego nap.. Para Wino, to ju� wie, kto to
Slayer - Wto 28 Mar, 2017 Temat postu: Informacyjnie. Dosta貫m od znajomego fotk� z koncertu, na kt鏎ym z reszt� by貫m bodaj瞠 w pa寮zierniku 2014 w Bielsku Podlaskim w Pub Blues.
Zanim dojecha貫m, to pami皻am, jak zwierz皻a mi si� pod ko豉 rzuca造, a koncert, nawet jak na standardy Punk-Rockowe by� do嗆 hardcorowy. "Troch�" wstawiony Para podczas koncertu wyszed� i 酥iewa� przed scen�, co i rusz wpada� na niego jaki� jeszcze bardziej napity jegomo嗆 , talerze perkusji by造 rozwalone, a pa趾arz jako� tak...no nie sz這 mu za bardzo, do tego jacy� luje przewalili mi motocykl No ale, co punk to punk
Ale wracaj帷 do foty. Dosta貫m cynk, 瞠 po 7 latach w ko鎍u co� w temacie p造ty si� zadzia這. Jak b璠zie to taki poziom, jak by這 z bonusami, to mi nic wi璚ej nie trzeba. Czyli wygl康a na to, 瞠 ju� nied逝go zawita na moim Hi-Fi oczyszczona i bez szum闚 wersja "Pedofila"
full album na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Ux2ek1UWNsI
szymon - Nie 09 Kwi, 2017
ta p造ta wychodzi stanowczo za pozno.Twoj idol ma w planach dwa koncerty 28 kwietnia Warszawa klub Offside,29 kwietnia Bielsk Podlaski pub Blues Rock
Para Wino - Pi� 24 Lis, 2017
full album na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Ux2ek1UWNsI
|
|