PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na ka縟y temat, nic o punku... - Sprzeda偶 mieszkania

Apacz - Wczoraj 11:25
Temat postu: Sprzeda偶 mieszkania
Sprzedaj臋 mieszkanie ju偶 4 miesi膮ce przez portal OLX i Otodom. Mam mo偶e 2-3 telefony miesi臋cznie, wszyscy chc膮 negocjowa膰 cen臋 w d贸艂 o 30-40 tysi臋cy. Jak to wygl膮da u Was? Jak znale藕膰 realnego kupca kt贸ry kupi w rozs膮dnej cenie?
orgg - Wczoraj 12:20

Mam dok艂adnie taki sam problem, portale og艂oszeniowe to horror - wi臋kszo艣膰 kontakt贸w to ludzie kt贸rzy tylko por贸wnuj膮 ceny albo wynajmuj膮cy kt贸rzy nie maj膮 zdolno艣ci kredytowej. Problem polega na tym 偶e mieszka艅 jest du偶o, kupc贸w ma艂o wi臋c masz s艂ab膮 pozycj臋 negocjacyjn膮. Rozwa偶a艂am agencj臋 nieruchomo艣ci ale bior膮 3-5% prowizji co przy mieszkaniu za 500 tysi臋cy to 15-25 tysi臋cy strata. Potem kolega powiedzia艂 偶e mo偶na skorzysta膰 z firmy skupuj膮cej mieszkania - dostaniesz 85-90% warto艣ci rynkowej ale masz pewno艣膰 szybkiej sprzeda偶y bez ogl膮dania, negocjacji, czekania na kredyt kupuj膮cego. Dla mnie najwa偶niejsza by艂a szybko艣膰 bo musia艂am sp艂aci膰 kredyt i przeprowadzi膰 si臋. Sprawd藕 sobie blog https://express-nieruchomosci.pl/blog/ gdzie opisuj膮 r贸偶ne opcje sprzeda偶y i mo偶esz por贸wna膰 co b臋dzie najlepsze dla Ciebie.