Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010 30.04.;01.05. EYE FOR AN EYE u Niemca
Matka zabrała Cię na wycieczkę do wujka w Niemczech. Szykuje się straszny łikend majowy, jebią Cię te powtarzane 1000 razy, rodzinne historie jak to wujek z kraju z jedną walizką wyjechał ale na myjni się dorobił i teraz wzorem być dla Ciebie powinien. Nie wiesz jak zagospodarować czas. Łeb ci od tego ględzenia pęka. Wpadaj, gorąco zapraszamy.
Mało może być różnie na niepolskie standardy
Dlatego zapytałem... w Polsce na taki koncert to max 15 zetów... i jestem ciekaw czy są jakieś grubsze wahania.
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Kiedyś byłem w AZ Conni, koncert był za darmo. Nie wiem czy tam przypadkiem tak po prostu nie jest. To takie przyjemne centrum kulturalne, można nawet książki poczytać, jest parę polskich
Mało może być różnie na niepolskie standardy
Dlatego zapytałem... w Polsce na taki koncert to max 15 zetów... i jestem ciekaw czy są jakieś grubsze wahania.
Jeśli już taki kawał dojedziesz to z ewentualnie zbyt drogim wejściem na pewno się uporamy na tyle sprawnie, że będziesz kontent
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum