PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2

BadMotherfucker - Sob 19 Lut, 2011

Jak ja nie lubię wstawać rano po zaćpanej nocy :mad:
W takim stanie powinno się spać co najmniej do 15 żeby po podniesieniu głowy móc zjeść obiad i przez resztę dnia wylegiwać się z żoną a tak trzeba zaraz zapierdalać żeby odśnieżyć ...
Swoją drogą śniegu najebałooooo :?

Mecenas - Sob 19 Lut, 2011

wstałem o 6, zjadłem śniadanie, zrobiłem se drina, obejrzałem dwa filmy i nie mam ppomysłu co dalej
MamToGdzieś - Sob 19 Lut, 2011

Przejebane....Chłopak mnie obudził z zapytaniem jak się czuje...spać nie dadzą :wall:
zachariasz - Sob 19 Lut, 2011

Pewnie wczoraj w łóżku go nie pochwaliłaś i nie mógł spać całą noc... :mrgreen:
Nina.E - Sob 19 Lut, 2011

wy tu o niewyspaniu gadacie a mi sie ktoś wczoraj do portfela przytulił na dezerterze :/ :/
:punk:

Rotten82 - Sob 19 Lut, 2011

jakbyś cycki na forum pokazała, to byś była nietykalna na pankowych koncertach. a tak ...

a tak... "masz babo placek"....
Rotten82 - Sob 19 Lut, 2011

a tak serio, to zadzwoń do knajpy, może ktoś znalazł i zaniósł do baru

wczoraj kilka razy im sie przypominalam potem napisałam na ich tablicy na facebooku maja dac znac no i bede tam wieczorem wiec jeszcze sie przypomne, tymczasem nie istnieję- nie mam zadnych dokumentów ;/
zachariasz - Sob 19 Lut, 2011

System może ci naskoczyć :glupek: :bananik:
ko0niu - Sob 19 Lut, 2011

Mecenas napisał/a:
wstałem o 6, zjadłem śniadanie, zrobiłem se drina, obejrzałem dwa filmy i nie mam ppomysłu co dalej

Przyjedź do nas na koncert, jeszcze zdążysz, ponasączamy się wódką. :razz:
a tak btw ROZJEBAŁO MNIE TO :
http://img822.imageshack....lletstaysin.jpg

suchy693 - Sob 19 Lut, 2011

a ja pierdole to i ide do domu :grin:
MamToGdzieś - Sob 19 Lut, 2011

zachariasz napisał/a:
Pewnie wczoraj w łóżku go nie pochwaliłaś i nie mógł spać całą noc... :mrgreen:
No to miał pecha xD
Aneta - Sob 19 Lut, 2011

MamToGdzieś napisał/a:
xD

dysk ? :zongler:

Foxy 68 - Nie 20 Lut, 2011

kuuuuurwa tu sie nic nie dzieje na tym forum. Myslalem ze poczytam cos ciekawego,smiesznego przed snem a tu dupa.

Czas sie wypisac z forumowiska tego :ziew:

hej ho!

Nina.E - Nie 20 Lut, 2011

heheh spokojnie:) ludzie juz spia albo gdzies baluja:) wroca i beda cie zabawiac:)
slayr - Nie 20 Lut, 2011

Mam dziwne wrażenie, że jestem w podobnej sytuacji co Mecu niedawno - w sensie zakochiwanie się to jest niepank i chuj, nie warto. Ja pierdole, dlaczego nawet alkohol ani ganja nie pomaga na dolegliwości tęsknotowo-utratowe odnośnie Białogłowy mej byłej?

slayr napisał/a:
Mam dziwne wrażenie, że jestem w podobnej sytuacji co Mecu niedawno - w sensie zakochiwanie się to jest niepank i chuj, nie warto. Ja pierdole, dlaczego nawet alkohol ani ganja nie pomaga na dolegliwości tęsknotowo-utratowe odnośnie Białogłowy mej byłej?

nie wiem... moze za malo tych tunkow..? a moze.. nie wiem banalne gadki ale czas pomaga za rok ci przjedize:)

slayr - Nie 20 Lut, 2011

To idę po Koźlaka

nie chce cie namaiwac do zlego... nie weim no co ci napsiac yyy eeee oo trzeba byc twardym anie mietkim :)
suchy693 - Nie 20 Lut, 2011

wstaliscie juz pijaki :bejzbol:
PepsiPL - Nie 20 Lut, 2011

I trzeba coś zjeść dobrego ;) .

Ps.
Mam problem.. potrzebuję podłączyć akumulator do przetwornicy i do tego wzmacniacz wpiąć. Ma ktoś w okolicach Krkowa pożyczyć przetwornicę z 12V na 230V?

BadMotherfucker - Nie 20 Lut, 2011

Wstalymy - łeb jak sklep, trzeba wypić kawę, zjeść coś pożywnego i można działać dalej
Herr General - Nie 20 Lut, 2011

A jutro poniedziałek i znów do roboty.
suchy693 - Nie 20 Lut, 2011

Herr General napisał/a:
A jutro poniedziałek i znów do roboty.
A mówią robota to głupota pierdolić system pracy :cool: