|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
gooy - Nie 07 Lis, 2010
w chwilach takich jak ta zastanawiam się dlaczego go jeszcze nie zaczęłam bić.
h
Dzemu - Pon 08 Lis, 2010
mnie? czemu? jest zabawa jest ryzyko. dobra rada nie jest zla
ko0niu - Pon 08 Lis, 2010
mogło chodzić o guja
suchy693 - Wto 09 Lis, 2010
to tak jak mnie witam w klubiku
suchy693 - Wto 09 Lis, 2010
Jezu aby do rana i do domu jeszcze tyle godzin ,no nic mi sie nie chce kurwa zwłaszcza pracowac
Dzemu - Wto 09 Lis, 2010
A ja sie dowidzialem ze moj kumpel nie zyje. Pojeb!! Przedobrzyl. ;(
BadMotherfucker - Wto 09 Lis, 2010
Dzemu napisał/a: | A ja sie dowidzialem ze moj kumpel nie zyje. Pojeb!! Przedobrzyl. ;( |
Nieumiejętne kożystanie z używek (zwłaszcza w formie proszkowej) tak się najczęściej kończy ...
BadMotherfucker - Śro 10 Lis, 2010
Powtórzę częściowo swój ostatni post w innym dziale:
Wróciłem chyba na dobre do pankroka jak za młodzieńczych czasów - kurwa marwie się o siebie ...
Spory kawał czasu niemam ochoty ani na ska, ani na jakieś rapy czy alternatywy nie wspominając już o reggae
suchy693 - Śro 10 Lis, 2010
BadMotherfucker napisał/a: | Powtórzę częściowo swój ostatni post w innym dziale:
Wróciłem chyba na dobre do pankroka jak za młodzieńczych czasów - kurwa marwie się o siebie ... | Luz ja rzuciłem w cholere regie,rapy,chillouty itp i znowu zacząłem słuchac punxrocka na dobre i szybciej żyję ,lepiej
RebelBoy - Śro 10 Lis, 2010
Pogo nie tylko przy gitarach (;
http://www.youtube.com/watch?v=275rq6zgMBk
czaka - Śro 10 Lis, 2010
Nigdy nie mogłem zrozumieć pogowania przy muzyce innej niż punk.
RebelBoy - Śro 10 Lis, 2010
czaka napisał/a: |
Nigdy nie mogłem zrozumieć pogowania przy muzyce innej niż punk. |
właściwie baaardzo rzadko to sie widuje(przynajmniej ja) . To co dałem to akurat buntowniczy niekomercyjny styl muzyki elektronicznej, pozbawiony znanych wcześniej schematów i stylu grania, ale nei wiem czy z tego powodu "pogują"... Tu inny przykład tej bunt elektroniki..
http://www.youtube.com/watch?v=7QSOBmK8860
http://www.youtube.com/watch?v=d5g8nLsQIxI
czaka - Śro 10 Lis, 2010
ja kiedyś na reggea widziałe pogo.
suchy693 - Śro 10 Lis, 2010
A Ja widziałem ........ostatnio jak wychodziłem z bramy POGO ,było miłe i ciepłe w dotyku przedstawiało płeć piękną
RebelBoy - Czw 11 Lis, 2010
no ostatnio byłem w pogo m.in. z pieknymi SHG w Gdańsku na koncercie Lumpex 75 i Reziwzji i fajnie było pogować z tymi girls (; .
magdalenik - Czw 11 Lis, 2010
z roku na rok mam coraz mniej szacunku do lekarzy, a ostatnio tylko się to pogłębia... w całej rodzinie każdy znajdzie po kilka historii pod tytułem "co lekarz zjebał", "co lekarz pominął", "czego lekarz nie wiedział".
byłam ostatnio z młodą u lekarki. dzień dobry, dziecko ma od 4 dni gorączkę 38.5. i nic ponadto jej nie dolega. zbadała, pooglądała.i nic. pytam więc: dlaczego ma gorączkę? lek.: nie wiem.
nie no, luz, lepsze nie wiem + paracetamol niż ładowanie w dziecko antybiotyków bez sensu, byle tylko wypisać receptę, aby pacjent się odczepił. no ale najlepsze, że sama wpadłam wreszcie na pomysł co i jak - ale ile się wydenerwowałam przez 4 dni to moje ;]
hercia - jak ci dobrze na studiach idzie, to się bardzo cieszę! uratuj reputację tego zawodu i chociaż ty się wyszkol dobrze
SantaClaus - Czw 11 Lis, 2010
temperature najlepiej domowyymi sposobami zbijac nie jakies tam tablety...
jasneee... ciekawe jakimi na przykład metodami?
suchy693 - Czw 11 Lis, 2010
Metodą dedukcji i parapsychologii
oj wiadome, że znam domowe metody, ale w pewnych sytuacjach i wobec pewnych osób nie są one możliwe do zastosowania
poza tym nie dostaniesz od razu marskości wątroby itp po np 3 tabl na rok, więc jak już jest potrzeba to po co się męczyć
Ryszard - Czw 11 Lis, 2010
Ależ dawno Rycha nie było tu, o, ależ dawno!
ryś, czy ty śpisz u nas po rezurex?
zapraszamy!
SantaClaus - Pią 12 Lis, 2010
magdalenik napisał/a: | jasneee... ciekawe jakimi na przykład metodami? |
Wywar z czosnku(czosnek na wszystko dobry ;P),a jak to nie pomoże to czopek w dupe i gitara....
Wczoraj 11 listopada w telewizji pokazywali przemarsze na czesc swieta Niepodleglosci itp...
Kumpel mi powiedzial,ze maszerowali tez ONR'owcy i Antifa (o chuj im chodzi?Do wszystkiego sie wpierdola...)
""11 listopada to bardzo ważne dla każdego Polaka święto - Święto Niepodległości - taki dzień, który powinien być dniem pojednania i zgody. I w tym kontekście dziwi nas wydana zgoda na przemarsz Obozu Narodowo-Radykalnego - organizacji, która w swojej działalności nawiązuje do skrajnego nacjonalizmu" - powiedziała Piekarska na środowej konferencji prasowej w Sejmie.
Według niej, w poprzednich latach w czasie podobnych manifestacji wznoszone były hasła antysemickie i wykonywane hitlerowskie gesty. "Zastanawiamy się więc, czy rzeczywiście 11 listopada to jest ten dzień, w którym należało wydać zgodę na przemarsz tego rodzaju manifestacji" - zaznaczyła wiceszefowa Sojuszu."
ko0niu - Pią 12 Lis, 2010
magdalenik napisał/a: | ryś, czy ty śpisz u nas po rezurex?
zapraszamy! |
Rychu dzwonił, ponoć śpi u nas ale wyjdzie pewnie wszystko w praniu
Szymix - Pią 12 Lis, 2010
wie ktoś w jakich granicach moze kosztowac przesylka z anglii??
|
|