|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Wisienka - Nie 24 Paź, 2010
Rozwal!
Ty żyjesz! : *
;}
mqrcin - Nie 24 Paź, 2010
suchy ten dzieciak na twoim profilu to syn twoj?
Stanzberg - Nie 24 Paź, 2010
Cześć Rozi, kiedy znów robimy ćwiartkę na szpitalu....?
suchy693 - Nie 24 Paź, 2010
mqrcin napisał/a: | suchy ten dzieciak na twoim profilu to syn twoj? | No raczej tak
mily lobuziak
mqrcin napisał/a: | mily lobuziak | fenks no kawał z niego rozrabiaki nie ma co Oby nie poszedł w slady Ojca
zachariasz - Nie 24 Paź, 2010
Zajebiście wygląda w tej ramonesce
Widać pankrok we krwi!!!
Ciekawy jestem jak mu prawisz prawdy moralne jak coś przeskrobie
Bo "Ja takich głupstw nie robiłem" chyba odpada
zachariasz napisał/a: | "Ja takich głupstw nie robiłem" |
zawsze moze sklamac
mqrcin napisał/a: | zachariasz napisał/a: | "Ja takich głupstw nie robiłem" |
zawsze moze sklamac | Narazie ciezko sie dociera do 4 latka ,no ale pogadajcie z 16 latkiem to jest katorga co wolno co nie ,cięzkie czasy nadeszły dla takich gosci jak ja
mqrcin - Pon 25 Paź, 2010
jeszcze sie nie zacza
SantaClaus - Pon 25 Paź, 2010
mqrcin napisał/a: | jeszcze sie nie zacza |
już niedługo
Nie ma to jak PP....
DeadPress mail isc 3 dni, a czekam ponad tydzien
No ale dzisiaj juz powinien byc....
PepsiPL - Pon 25 Paź, 2010
do mnie dotarł na następny dzień .
bu...
Trzeba zjeść coś i spadać na autobus zu Krakou..
suchy693 - Pon 25 Paź, 2010
Ja dzisiaj na przystanku busu słyszalem taka rozmowe 70 l pani z 70 l panem ;;PANIE KAZIU TEN NASZ CMENTARZ TAKI ZANIEDBANY JAK JEZDZE NA WÓLKE WEGLOWA [cmentarz ogromny stolicy] TO TAM JEST TAK PIEKNIE ,CHODZE SOBIE SLONECZKO MI SWIECI OGLADAM SOBIE TE PIEKNE GROBY ,ALEJKI I TO POWIETRZE TAKIE CZYSTE ,NO PIEKNIE JEST TAM PANIE KAZIU ,JAK PAN MA WOLNA CHWILKE TO MOZEMY TAM KIEDYS W SOBOTE PODJECHAC' kurwaaaaaaaaaaaaaaaa jakby po Zlotych Tarasach chodzila ,nie chce miec 70 lat ,lepiej umrzec niz takie texsty sypac
nazik gdzie tak placa?
BadMotherfucker - Pon 25 Paź, 2010
Ale masz na "dobrą flaszkę"
ko0niu - Pon 25 Paź, 2010
u nich to jest na 5 flaszek
Dzemu - Pon 25 Paź, 2010
witam! Siedze sam z absolwentem, zona z synkiem w szpitalu na rehabilitacji. A jutro do pracy.
suchy693 - Pon 25 Paź, 2010
Ja kupiłem 2 winka i popijam w babcinym fotelu sobie ogladajac zdjecia,cisza w bloku jest
Dzemu - Pon 25 Paź, 2010
a ja w pokera na facebooku gram
Mecenas - Pon 25 Paź, 2010
suchy693 napisał/a: | Ja dzisiaj na przystanku busu słyszalem taka rozmowe 70 l pani z 70 l panem ;;PANIE KAZIU TEN NASZ CMENTARZ TAKI ZANIEDBANY JAK JEZDZE NA WÓLKE WEGLOWA [cmentarz ogromny stolicy] TO TAM JEST TAK PIEKNIE ,CHODZE SOBIE SLONECZKO MI SWIECI OGLADAM SOBIE TE PIEKNE GROBY ,ALEJKI I TO POWIETRZE TAKIE CZYSTE ,NO PIEKNIE JEST TAM PANIE KAZIU ,JAK PAN MA WOLNA CHWILKE TO MOZEMY TAM KIEDYS W SOBOTE PODJECHAC' kurwaaaaaaaaaaaaaaaa jakby po Zlotych Tarasach chodzila ,nie chce miec 70 lat ,lepiej umrzec niz takie texsty sypac |
nie pierdol, sam byłem w sobote na spacerze na cmentarzu pólnocnym
Cytat: | cisza w bloku jest |
jak to, a mnie mówili że nie ma ciszy w bloku
oj u mnie nie ma. Jest dokładnie tak jak w piosence "mąż bije żonę, żona bije dzieci" jak "sąsiad się odlewa" też czasem słychać i "ja sobie śpiewam" też czasem pod prysznicem. Sąsiadów mam zajebistych. Wiem, że mają 2 córki ale nigdy ich nie widziałem. Zaczynam myśleć, że sąsiad ma brata imieniem Jozef w Austrii.
BadMotherfucker - Pon 25 Paź, 2010
ko0niu napisał/a: | u nich to jest na 5 flaszek |
Jak ktoś gustuje w rojalu
Dzemu - Pon 25 Paź, 2010
ja siedze slucham Celi i Kultu i koncze mojego absolwenta! .... i licze sie z jutrzejszym porannym kacem!
BadMotherfucker napisał/a: | Jak ktoś gustuje w rojalu | napoj akademikow
BadMotherfucker napisał/a: | ko0niu napisał/a: | u nich to jest na 5 flaszek |
Jak ktoś gustuje w rojalu |
Wystarczy mieszkać przy granicy z ukrainą i kupować Ukraińską wódkę od pań które na rynku pytają "Wódku? Cukierku? Papierosu? "
|
|