|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Ulubione WINO
hogata - Nie 29 Sie, 2010
ko0niu napisał/a: | spermy szatana nie widziały moje oczy nigdy. Możliwe, że to mit. | moje też nie widziały ale pamiętam,że ktoś pewny mi mówił,że pił to w bytomiu
BadMotherfucker - Nie 29 Sie, 2010
Zwierz@k napisał/a: | Sen sołtysa |
A nie przypadkiem Łzy Sołtysa? Tak mi się skojarzyło
ko0niu - Nie 29 Sie, 2010
nie na bank "Sen Sołtysa" na etykiecie był rysunkowy chłop kimający pod płotem
Hogata: tak tak ja też znam takich co mówili że gdzieś tam kiedyś widzieli pili albo ich kolega pił. Nie znam nikogo wiarygodnego kto to pił bądź był w stanie przedstawić dowód. Home made etykietki które można znaleźć w necie mnie nie interesują
salomone - Nie 29 Sie, 2010
SantaClaus napisał/a: | Hmmm pewnie o tym słyszeliście,ale czy istnieje??
Sperma szatana-mit,a moze jest takie winko?? |
Nie istnieje,to bzdura,urban legend.Ostatnio jakiś gość puścił fotkę takiej z drukowaną etykietą i się wszyscy podniecali tym zdjęciem.
suchy693 - Nie 29 Sie, 2010
Ja pamietam tylko dobrze CZAR ALEXIS chyba dali to na cześc filmu Dynastia
hogata - Nie 29 Sie, 2010
ko0niu napisał/a: | Nie znam nikogo wiarygodnego | no właśnie to była wiarygodna osoba ale nie wiem,ja w ręce nie miałam tak jak mówię
mqrcin - Pon 30 Sie, 2010
nieśmiertelne to były Byk i Tur z H2SO4 w składzie
heroina - Pon 30 Sie, 2010
SantaClaus napisał/a: | Hmmm pewnie o tym słyszeliście,ale czy istnieje??
Sperma szatana-mit,a moze jest takie winko??
Jak bylem w okolicach Kielc to w 1 wiosce było wino Masakra/Pokuta na etykiecie goła baba
Nawet niezle było,za 3.40 + 1 zł kaucja za butelkę | jest! widziałam! swego czasu w felku na kieleckim rynku mieli.
wina z gołymi babami chyba wszędzie sa dostępne, nie?
Mecenas - Pon 30 Sie, 2010
Sandra, Samanta, Alexis, chyba tez Angelica była z tych win z gołymi babami, jak jeszcze byłem szczylem co nawet nie myslał o piciu wina to zrywalismy etykietki z butelek
wstydze sie powiedziec co poźniej robiliśmy
ko0niu - Pon 30 Sie, 2010
coraz ciężej. Najlepiej celować w stare old school monopole. U mnie w Ostrowcu na pawilonach był taki monopol gdzie dzieci się bały wchodzić taka ekipa siedziała w środku i przed sklepem i sępiła. A pamiętam, że dla dzieci był to atrakcyjny sklep w wakacje "oranżada na miejscu" była jakieś 5 gr tańsza niż gdzie indziej. Wina też, dlatego menelnia zbierała się często właśnie tam.
Oi! Kuba - Czw 23 Lut, 2012
Ja pierdole co wy pijecie. Browary się pije, tylko browary, a nie jakieś jabcoki
zachariasz - Czw 23 Lut, 2012
bladaczka - Pon 27 Lut, 2012
oj oj !
Dzemu - Pią 09 Mar, 2012
Oi! Kuba, gowno wiesz! Dobre wino nie jest zle. U mnie jednak kroluja wisniowki. Czasem mozna spotka tura i co najlepsze w zajebistym smaku truskawkowym.
bladaczka - Nie 25 Mar, 2012
w środę jakoś tak z dupy trafiłam na jabol party w rudzie śląskiej. okazało się, że impreza na pierwszy dzień wiosny to coroczna tradycja z własnym hymnem. tam też raczona byłam perełkami spod lady pokroju miszcza domatora czy komandosa nie wiedziałam, że te cuda jeszcze gdzieś sprzedają. pojawił się tylko jeden czin czin, ale Opaczność sprawiła, że rozwalił się w tramwaju i tradycja została zachowana. jabolowe wspomnienia górą, aż się łza w oku kręciłą
k_u_dlaty - Pon 30 Kwi, 2012
Ostatnio a dokładnie w piątek piłem jeżyne z tesco. Wino smaczne nawet, nie czuć tak siary, zapach ładny cena 4zł, pojemność chyba 0.7
Gain Kain - Pon 30 Kwi, 2012
http://www.tohani.pl/oferta,5.html
rewelka!
kawkader - Pon 30 Kwi, 2012
Gain Kain napisał/a: | http://www.tohani.pl/oferta,5.html
rewelka! |
Konan - Nie 06 Maj, 2012
ja raczę sie jeno słowackimi trunkami, po wypiciu takiej benzyny wysokooktanowej czuc ze sie żyje
k_u_dlaty - Nie 06 Maj, 2012
Ano jak się koło granicy mieszka to można. Btw. chodzą słuchy że amarene wycofują z biedry, wie ktoś coś?
szkockakrata - Pon 22 Lip, 2013
komandosy patykiem pisane i amarenka!!!
chemicznyjezus - Pon 02 Wrz, 2013
Patyk, Amarena i Mocny Byczek - najlepsze jakie piłem . mogę je pić całymi dniami.
ZŁY PUNKS - Pon 02 Wrz, 2013
chemicznyjezus napisał/a: | Patyk, Amarena i Mocny Byczek - najlepsze jakie piłem . mogę je pić całymi dniami. | to siara musi ci niezle mózg wyżerać czyzby nastepny JABOL PANK na forum
malpit - Pią 04 Paź, 2013
komandos był dobry ale już nie produkują....
pojebka - Sob 05 Paź, 2013
k_u_dlaty napisał/a: | Ostatnio a dokładnie w piątek piłem jeżyne z tesco. Wino smaczne nawet, nie czuć tak siary, zapach ładny cena 4zł, pojemność chyba 0.7 |
Juz 5zl kosztuje, ale i tak to moje ulubione wino jeszcze jest brzoskwinia, ale smakuje jak przeterminowany tymbark
|
|