PUNK FORUM
Forum Punkowe

Inne - Co ostatnio zawładnęło Waszymi głośnikami?

suchy693 - Pon 30 Sie, 2010

52UM- to my son POGODNO Dzisiaj to :mrgreen:
ko0niu - Pon 30 Sie, 2010

suchy693 napisał/a:
ko0niu napisał/a:
Właśnie przystąpię niedługo do smażenia schabowych, włączam Sociali sex love and rock'n'roll i jazda.
Robiłem placki ziemniaczane przy SOCIAL D. i wszystko poszło w diabły takze uwazaj :rotfl:

spoko luz, zrobione, zjedzone, myślę że i Nessowi by smakowało :old:

Foxy 68 - Pon 30 Sie, 2010

niesmakowało by mi bo nie jadam mięsa. chociaż ponoć teraz jestem Vanian nie Ness, cóż dla niektórych mam nadzieje,że pozostane Nessem na zawsze :razz:

Cytat:
Postawię ci pare browarów i bedzie ugoda/zgoda

taką postawę to ja rozumiem,no!

U mnie jedynka DK poraz 15 od wczoraj.

ko0niu - Pon 30 Sie, 2010

Foxy 68 napisał/a:
niesmakowało by mi bo nie jadam mięsa.

:zdziwienie: czy ty się przypadkiem jakiś czas temu nie rozwodziłeś na temat walorów smakowych kebaba?

MRW - Pon 30 Sie, 2010

freddie and the dreamers - i'm telling you now
suchy693 - Wto 31 Sie, 2010

Mnie dzis wzieło na nalesniki na ostro ze szpinakiem słuchajac cały dzień THE PRETENDERS :idea: :geek: :punk:
ko0niu - Wto 31 Sie, 2010

napisz przepis na nadzienie w kulinariach prosze :zongler:
Foxy 68 - Wto 31 Sie, 2010

ko0niu napisał/a:
Foxy 68 napisał/a:
niesmakowało by mi bo nie jadam mięsa.

:zdziwienie: czy ty się przypadkiem jakiś czas temu nie rozwodziłeś na temat walorów smakowych kebaba?

Nie inaczej :grin: ale od 3 tygodni z małą górką nie szamałem habaniny i w sumie ani mi z tym źle ani dobrze. jakoś tak normalnie.

Żeby było na temat, Pretenders też lubie ale dużo bardziej lubie to czego właśnie słucham. panie i panowie jedynka Slaughter and the Dogs, kto nie lubi juz moze isc kiciać do bagiety na centralnym.

Stanzberg - Śro 01 Wrz, 2010

D. R. kurwa I., band mega :!:
Płytę Dealing With It katuję non stop z mp3, aż mi się zachciało kupić oryginał, zasmuciłem się, bo nie mam kasy, a tu nagle patrzę: stoi na półce. :grin: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik:
Thousands of us sent off to die
Never really knowing why
Fuck the system they can have me
I don't need society

:punk:

suchy693 - Śro 01 Wrz, 2010

ANTI-NOWHERE LEAGUE Ja dzisiaj katuje sie ta kapelą płyta scum. :cancan: :cancan: :cancan:
Olga - Śro 01 Wrz, 2010

Ja mam fazę na El Bandę ;s Nieustającą wręcz. Żałuję, że nie będzie mnie na ostatnim koncercie przed przerwą.

THE BONES -punx not dead :bananik: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik: :bananik:
Stanzberg - Śro 01 Wrz, 2010

Niepankrok jak siemasz.

A S W A D

ameb-x - Śro 01 Wrz, 2010

no se.
jeden z lepszych polskich zespolow pod wzgledem tekstow.

Stanzberg napisał/a:
Niepankrok jak siemasz.

A S W A D
Posłuchaj niemców THE BLACK SEEDS
ko0niu - Śro 01 Wrz, 2010

ameb-x napisał/a:
no se.
jeden z lepszych polskich zespolow pod wzgledem tekstow.

jeden z najgorszych koncertów na jakich zdarzyło mi się być, ale mnie nie trzeba w tej materii słuchać, przede wszystkim mam alergię na zaangażowane referaty pomiędzy kawałkami. Wiem wiem, są konieczne, inaczej publika nie posiadająca w domu płyty za skurwegosyna nie wyczai o czym szanowny wokal krzyczy.

ameb-x - Śro 01 Wrz, 2010

nie wiem, nie widziałem. za 2 tygodnie zobaczę, to się przekonam :)
hogata - Śro 01 Wrz, 2010

a dla mnie cała republika jest jakby to powiedzieć,na jedno kopyto

hogata napisał/a:
a dla mnie cała republika jest jakby to powiedzieć,na jedno kopyto
Teraz moze tak w tamtych czasach lat 80 była naprawde czadowa zreszta potwierdza to koncert jarocinski kiedy na poczatku wszyscy obrzucali ich jajkami,kefirami i hujami a po zagraniu koncertu prawie cała publika spiewała im 100 lat ,tak było :cancan:
Foxy 68 - Czw 02 Wrz, 2010

zarekomendujcie mi jakiś pankrok,bo serio nie mam co słuchać, anyone?
Foxy 68 - Czw 02 Wrz, 2010

http://www.youtube.com/watch?v=Hl_1ddMtAZc + http://www.youtube.com/watch?v=FYqQazljIAc - na kolana chamy!!!!!
hogata - Czw 02 Wrz, 2010

suchy693 napisał/a:
Teraz moze tak w tamtych czasach lat 80 była naprawde czadowa
nie mam prawa pamiętać ;-) :sad:
Mecenas - Czw 02 Wrz, 2010

spierdalaj z tym soszaldistorszonem, muzyka dla harcerzy :eeek:
Stanzberg - Czw 02 Wrz, 2010

Social Distortion jest spoko, ale nie wierzę, że tego można słuchać całe życie – ja rzygam, mam z 5 płyt i starczy. Foxi sobie czasem puści rano na kaca, tylko po to się tam kurzą. :lol:

suchy693 napisał/a:
Stanzberg napisał/a:
Niepankrok jak siemasz.

A S W A D
Posłuchaj niemców THE BLACK SEEDS
Nie no, stary, ja odróżniam dobry pop od chujowego, a ci przy Aswadzie to jakieś durnowate plumkanie. ;-) Melodyka na poziomie amatorskich zespołów pieśni i tańca, zero podjary.
suchy693 - Czw 02 Wrz, 2010

Stanzberg napisał/a:
Nie no, stary, ja odróżniam dobry pop od chujowego, a ci przy Aswadzie to jakieś durnowate plumkanie. ;-) Melodyka na poziomie amatorskich zespołów pieśni i tańca, zero podjary.
No moze hujowy kawałek zapodałem ale plyta DOJO mnie tam sie podoba ,taki gust,taki czas STAN :mrgreen: Zresztą moim guru jest BURNING SPEAR/SLY&ROBBIE jesli chodzi o regie .