PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

magdalenik - Pią 28 Mar, 2008

nienawidze szpitali... lekarzy,pielegniarek :evil: powinni im kurwa jakies testy robic regularnie na poziom moralnosci i na psychiczne predyspozycje do pracy w takich zawodach :evil:

:(

Mecenas - Pią 28 Mar, 2008

no właśnie, jak tak może być żeby taki żul jak marguz w szpitalu pracował :wink:
magdalenik - Pią 28 Mar, 2008

:D

albo zeby lekarka nie podala antybiotyku bo"szkoda jej marnowac dla dziecka"................................................

albo zeby pogotowie nie chcialo przyjechac do kogos z temperatura 40,3 ktora nie spada po lekach............

:(

ko0niu - Pią 28 Mar, 2008

http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=479229 - ciekawe co by było jak by w polsce taką wycieczke jakas szkoła planowała zrobić
Zwierz@k - Pią 28 Mar, 2008

kurwa, czemu u mnie w ogolniaku takich wycieczek nie bylo? :cry:
britta - Pią 28 Mar, 2008

http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
w wiadomościach go pokazywali :roll:

Ryszard - Pią 28 Mar, 2008

Cytat:
albo zeby pogotowie nie chcialo przyjechac do kogos z temperatura 40,3 ktora nie spada po lekach............

Pogotowie to nie taksówka z lekarzem. Oni są od ratowania życia a nie przyjeżdżania do ludzi z gorączką. No i wysoka (właśnie około 40) temperatura ma całkiem niezły wpływ na zahamowanie choroby - wiele mikroorganizmów przestaje się namnażać wówczas.
Idź po prostu do lekarza pierwszego kontaktu. Takie moje zdnie.

Zwierz@k - Pią 28 Mar, 2008

chuj, ide na jakies spierdolone ognisko, choć nie chce mi się jak sam skurwensyn...
heroina - Pią 28 Mar, 2008

to nie idź.
ja idę na 18 koleżanki (cholera, ostatnio co 2 tygodnie mam).
pora sie wypięknic :wink:

Brodie - Pią 28 Mar, 2008

ja jutro z rano na koncert, pozniej na slub a wieczorem na domowke
zapowiada sie niezla popijawa
a zaraz wpada do mnie kumpel na calonocne gierzenie w ps2

ojoj jakboli - Pią 28 Mar, 2008

gej stejszyn 2?
Lolitta - Pią 28 Mar, 2008

Dzisiejszy dzień mogę uznać za udany...
Wyspałam się (do 6:00), zjadłam dobre śniadanie, uniknęłam odpowiadania na rzezi z polskiego, na w-f pobiegałam i dotleniłam organizm, potem wróciłam do domu bez towarzystwa. Zjadłam dobry obiad, spotkałam nazika w drodze do UDK, następnie => próba <= :) pograłam na garach i nawet złamałam dwa paznokcie... Później do domu i pizza, i nawet mi się nie chce na razie...

Jutro niczego ciekawego nie przewiduję... nuda, nuda, nuda...

Dev - Pią 28 Mar, 2008

za to mi się jutro ciekawy dzień zapowiada :mrgreen:

a w ogóle już od dwóch dni wstaje o 6 rano i idę biegać nad Wisłokiem. Coprawda wyglądam jak debil w pastelowych dresikach, bluzie jaskrawo pomarańczowej, czarno-białej czaspce i starych pumkach mojej mamy, ale i tak biega się zajebiście :)

poza tym jeden z tym matołów co nam wpierdol wpuścili już dostał po mordzie. Kolega spotkał go gdzieś na mieście, rozpoznał i wyjebał w morde, aż huknęło. Oczywiście pizda sam na sam to już mięciutka fajeczka i spierdolił, aż się kurzyło. Yeah, zemsta bywa słodka 8)

Ryszard - Pią 28 Mar, 2008

Lolitta napisał/a:
następnie => próba <= :) pograłam na garach

Gary wspaniała sprawa. Jedyny instrument na którym granie sprawia taką przyjemność. :]

Oho, to wy też biegacie? :o

Lolitta - Sob 29 Mar, 2008

Dobra... Obudziłam się, a to już duży sukces ! :)

Ryszard napisał/a:
Jedyny instrument na którym granie sprawia taką przyjemność.

Szczególnie, że miałam dwutygodniową przerwę.

Lolitta - Sob 29 Mar, 2008

słodki...

KiNdEr - Sob 29 Mar, 2008

Jade na działke pomalować :mrgreen:
Zwierz@k - Sob 29 Mar, 2008

Devotka napisał/a:
a w ogóle już od dwóch dni wstaje o 6 rano i idę biegać nad Wisłokiem.

ja od jakichś dwóch tyg bawię się w siłownie w domu i byc może będę jeszcze rugby trenował, bo cosik się wziąć trzeba za siebie....

Mecenas - Sob 29 Mar, 2008

o boże ale mnie łeb boli, ide zaraz spać
britta - Sob 29 Mar, 2008

dziś, jak narazie siedze i robie prezentacje multimedialną na temat: wpływ trucizn i środków uzależniających na życie... jak ma ktoś jakieś materiały to walić na gg :P

zostalo mi troche gandzi z wczoraj....
rozwal - Sob 29 Mar, 2008

materialy ;)
britta - Sob 29 Mar, 2008

Zwierz@k napisał/a:
zostalo mi troche gandzi z wczoraj....

:twisted:

mqrcin - Sob 29 Mar, 2008

jade do paryza pieniedzy sie pozbyc

a ja musze sobie korki kupic i chyba pojade na targ w tym celu