|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Miłość & Seks - DZIEWCZYNY czego nie lubicie w facetach..? 

Mecenas - Nie 05 Lut, 2012
  za kilka lat pójdziesz na rozmowę o pracę, jak się ubierzesz w garsonkę i nałożysz ładne okulary i do tego będziesz miała schludną fryzurę i grzeczne pantofle do mas zszanse na dobrą pracę, jak pójdziesz w dżinsach i martensach to trochę słabszą, w żaden sposób nie wpływa to na twoją inteligencję, możliwości i potencjał, a jednak tak jest

może ja już straciłem złudzenia, a ty jeszcze nie ale po mojemu to swiat trzeba brac takim jaki jest a nie taki jakbyśmy chcieli
												 jestem_lewakiem - Pon 06 Lut, 2012

| Mecenas napisał/a: | 	 		  za kilka lat pójdziesz na rozmowę o pracę, jak się ubierzesz w garsonkę i nałożysz ładne okulary i do tego będziesz miała schludną fryzurę i grzeczne pantofle do mas zszanse na dobrą pracę, jak pójdziesz w dżinsach i martensach to trochę słabszą, w żaden sposób nie wpływa to na twoją inteligencję, możliwości i potencjał, a jednak tak jest

może ja już straciłem złudzenia, a ty jeszcze nie ale po mojemu to swiat trzeba brac takim jaki jest a nie taki jakbyśmy chcieli | 	  

W oficjalnej sytuacji pewnie, ma to ogromne znaczenie. Przy tej przykładowej rozmowie o pracę pracodawca ma w końcu chwilę na powierzchowną ocenę człowieka, nie zna tej osoby. Jednak w życiu zanim określi się osobę i wyrobi się pełną opinię z prawem do krytyki, wydawania sądów należy ją jednak lepiej poznać i poznać jej faktyczną wartość - i o to mi chodziło. Zdaję sobie sprawę z tego, że świat nie jest taki jak w idealistycznych wyobrażeniach, jednak wg moich poglądów na dyskryminację i powierzchowność nie powinno być miejsca, bo to krzywdzi i szkodzi.
												 butcherbaby - Pon 06 Lut, 2012
  bez kitu pierdolenie,

Jak ktoś jest łebski, nie da sobą pomiatać to o żadnej dyskryminacji nie powinno być mowy.

a jak nie ... so sry  -  life is brutal
												 suchy693 - Pon 06 Lut, 2012

| k_u_dlaty napisał/a: | 	 		   	  | suchy693 napisał/a: | 	 		   	  | jestem_lewakiem napisał/a: | 	 		  | nie toleruję dyskryminacji kobiet i tradycyjnych poglądów w kwestii podziału ról | 	   Spokojnie wyrośniesz z tego .Ile masz lat?        | 	   suchy proponuję zajrzeć w jej profil         | 	   Zajrzałem prawie w wieku mojego syna odpadam z tematu      
												 Rotten82 - Pon 06 Lut, 2012

| butcherbaby napisał/a: | 	 		  

Jak ktoś jest łebski, nie da sobą pomiatać to o żadnej dyskryminacji nie powinno być mowy.  | 	  

no i kurwa proste!
												 Zwierz@k - Wto 07 Lut, 2012
  o kobietach to przypomniał mi się z grubsza cytat z American Horror Story: "kobiet używam do dwóch rzeczy - sexu i robienia kanapek. na sex jestes ewidentnie za stara, więc jesli nie masz zamiaru pojść do kuchni i wcisnąć plasterka szynki między dwie jebane kromki chleba to wypad z mojego domu!"
												 Jako - Śro 08 Lut, 2012
  damskich Bokserów żenada
												 BadMotherfucker - Śro 08 Lut, 2012
  Jako Jesteś więc DZIEWCZYNĄ ?

Niestety ale 100% poparcia z Mecem - i choćbyś tego chciała czy nie to nawet nie świadomie oceniasz człowieka powierzchownie jeśli nie znasz go
												 eMeLPe - Sob 05 Maj, 2012
  Gdy boli mnie głowa to myśli, że ja już nie mam ochoty na....           
												 BadMotherfucker - Nie 06 Maj, 2012

Kanapke  
												 eMeLPe - Nie 06 Maj, 2012

| BadMotherfucker napisał/a: | 	 		  

Kanapke    | 	  

Z szynkOM między... pajdkami..   
												 NancyRitchie - Sob 13 Paź, 2012
  tchórzostwa, nadmiernego okazywania uczuć.

| 

|