PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

QkiZ - Wto 20 Paź, 2009

Może chciał sprawdzić czy te plamy z sernika i piernika zejdą w Twojej pralce...
Zwierz@k - Wto 20 Paź, 2009

heroina napisał/a:
bo zapomnieć mogłeś ale czemu były w pralce? :zdziwienie:

brak danych :shock:

QkiZ - Śro 21 Paź, 2009

digital hardcore rozpierdol
:arrow: http://www.qkiz.pl/digita...the-shizit.html :evil:

ko0niu - Pią 23 Paź, 2009

Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny? :lol:

Już piątek, nareszcie piątek, złe siły nareszcie pozwoliły na to żeby nastał weekend. :D

Dev - Pią 23 Paź, 2009

ko0niu napisał/a:
Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny?

:lol: :lol: :lol:

btw wpadł mi dziś genialny pomysł na dziare, siadłam, zrobiłam na szybko projekt, jak za dwa tyg. wciąż będzie mi się tak zajebiście podobał to dziaram :mrgreen:

Marguz - Sob 24 Paź, 2009

ja to dłużej niż 2 tygodnie czekałem, na wszelki wypadek co by mi się nie odmieniło
Dzemu - Sob 24 Paź, 2009

nazik napisał/a:
Idź w chuj.

Ponoć dżentelmen nie pije przed południem ... o 11 byłem już zdrowo opity :shock: A teraz susza i trampek w buzi.

Ale tu nie ma dzentelmenow :lol: :lol: :lol: :lol:

Dev - Sob 24 Paź, 2009

Marguz napisał/a:
ja to dłużej niż 2 tygodnie czekałem, na wszelki wypadek co by mi się nie odmieniło

no żartuje, też dłużej poczekam. kurde, w kulcie w krk chcą 700 stówek za ten tattoo 17x17 cm, nie wiem czy to tanio czy drogo. zajebiscie mi się podobają prace tego Gonza ze szczecina, zresztą jeszcze nie znalazłam o nim negatywnej opini, ale to jest do cholery cała Polska do przejechania :|
póki co oglądam wzór codziennie i dopełniam szczegóły.

w pon dwa koła, a w niedziele wybieram się do klubu, co wybrać!? :twisted:

Zwierz@k - Sob 24 Paź, 2009

Devotka napisał/a:
ale to jest do cholery cała Polska do przejechania Neutral

I pewnie dostałabyś jakiś termin na luty, czy coś.
Tanio też nie jest, ale facet nie dośc że w porządku to jest genialnym tatuatorem. Polecam gorąco każdemu.

gooy - Sob 24 Paź, 2009

nazik napisał/a:
Piwem od rana zaczynać nie należy ... przełamuje wszelkie zasady, kurwa.

jakie zasady?

Foxy 68 - Sob 24 Paź, 2009

ko0niu napisał/a:
Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny?

O kurwa! Mistrzostwo :lol: Swoją drogą chujowa na maksa ta płyta. Ze trzy numery mi się podobają.

ko0niu - Sob 24 Paź, 2009

Jak dla mnie ta płyta daje rade. Wolność i Trybik czy Wojna to naprawdę dobre numery biorąc pod uwagę warstwę liryczną, a SM jest kawałkiem po prostu śmiesznym z założenia i jakoś tak wpada mi w ucho. Nie ma co narzekać, przycisk "skip track" nie może być cały czas na bezrobociu.
Foxy 68 - Sob 24 Paź, 2009

Właśnie SM, Wolność i Wawrzonowy podpis jedynie mi się podobają...

Cytat:
przycisk "skip track" nie może być cały czas na bezrobociu.

Ja nie mam "skip track" tylko ">|" jakąś podróbe mi wcisneli :lol:

Dev - Nie 25 Paź, 2009

nie ma osobnego tematu to walnę tutaj:
wynik meczu Gołota-Adamek nie był zaskoczeniem, obstawiałam zwycięstwo Adamka na punkty, TKO było miłym zaskoczeniem (miałam wrażenie, że walka będzie wyglądała podobnie do starcia Wałujew-Holyfield, na szczęście się myliłam). Gołota pare niezłych akcji, momentami świetny balans ciałem i zejścia. Strasznie pewny siebie był Andrew, garde wciąż opuszczał, choć później to już zapewne brak przygotowania kondycyjnego... generalnie Adamek jest królem (szybkość, dynamika, nogi i siła dynamiczna), a przede wszystkim fantastycznym, równym gościem!!! mam nadzieję, że zawojuje w tej wymarzonej wadze ciężkiej i przyniesie Polsce chlubę! :) :) :)

Cyb - Nie 25 Paź, 2009

Też obstawiałem wygraną Adamka, ale jak dla mnie ludzie tacy jak Gołota, Hoyfield mają jaja, żeby się napierdalać po 40
ko0niu - Nie 25 Paź, 2009

Foxy 68 napisał/a:

Ja nie mam "skip track" tylko ">|" jakąś podróbe mi wcisneli :lol:

Żydzi albo kitajce, wcisneli ci gówno i to pewnie za nie małe pieniądze. 8)

Przybysz - Nie 25 Paź, 2009

siema ale wczoraj była impreza. Pozdro
Zwierz@k - Nie 25 Paź, 2009

oj była i to w chuj. pozdro.
wawrzon - Pon 26 Paź, 2009

:oops: :oops: :oops: :oops:
nie bd sie tłumaczył "ujaranym stanem" - trzeba od nowa zaczac zbierac pkt :(

Brodie - Pon 26 Paź, 2009

no na bulbulatorsach w kontach tez wiekszosc sali kibicowala golocie ale w sumie i tak chyba kazdy wiedzial kto wygra. :wink:
Zwierz@k - Pon 26 Paź, 2009

najgorsze jest to, ze nieogladalem tej walki, albo nie pamietam ze ogladalem :lol:
Brodie - Pon 26 Paź, 2009

no to grubo :D tez byles w kontach ?
koncert spoko tylko moglby sie troche wczesniej zaczac bo czekalem ponad godzine na nocny :roll:

Ryszard - Pon 26 Paź, 2009

Poszedłem do knajpy na walkę, pogadałem z jakimiś dwoma łysymi i wygrałem 75 zł bo frajerzy postawili na Gołotę :lol:
ko0niu - Wto 27 Paź, 2009

Ten post potwierdza prawdziwość twojego "Żyd z pokolenia JPII". Rodak dostaje po ryju a ty na tym geszefty robisz. :lol:
Zwierz@k - Wto 27 Paź, 2009

ko0niu napisał/a:
Rodak dostaje po ryju a ty na tym geszefty robisz. :lol:

jak to ktos skomentowal:
plus taki, ze w końcu wygrał Polak.