|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
QkiZ - Wto 20 Paź, 2009
Może chciał sprawdzić czy te plamy z sernika i piernika zejdą w Twojej pralce...
Zwierz@k - Wto 20 Paź, 2009
heroina napisał/a: | bo zapomnieć mogłeś ale czemu były w pralce? |
brak danych
QkiZ - Śro 21 Paź, 2009
digital hardcore rozpierdol
http://www.qkiz.pl/digita...the-shizit.html
ko0niu - Pią 23 Paź, 2009
Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny?
Już piątek, nareszcie piątek, złe siły nareszcie pozwoliły na to żeby nastał weekend.
Dev - Pią 23 Paź, 2009
ko0niu napisał/a: | Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny? |
btw wpadł mi dziś genialny pomysł na dziare, siadłam, zrobiłam na szybko projekt, jak za dwa tyg. wciąż będzie mi się tak zajebiście podobał to dziaram
Marguz - Sob 24 Paź, 2009
ja to dłużej niż 2 tygodnie czekałem, na wszelki wypadek co by mi się nie odmieniło
Dzemu - Sob 24 Paź, 2009
nazik napisał/a: | Idź w chuj.
Ponoć dżentelmen nie pije przed południem ... o 11 byłem już zdrowo opity A teraz susza i trampek w buzi. |
Ale tu nie ma dzentelmenow
Dev - Sob 24 Paź, 2009
Marguz napisał/a: | ja to dłużej niż 2 tygodnie czekałem, na wszelki wypadek co by mi się nie odmieniło |
no żartuje, też dłużej poczekam. kurde, w kulcie w krk chcą 700 stówek za ten tattoo 17x17 cm, nie wiem czy to tanio czy drogo. zajebiscie mi się podobają prace tego Gonza ze szczecina, zresztą jeszcze nie znalazłam o nim negatywnej opini, ale to jest do cholery cała Polska do przejechania
póki co oglądam wzór codziennie i dopełniam szczegóły.
w pon dwa koła, a w niedziele wybieram się do klubu, co wybrać!?
Zwierz@k - Sob 24 Paź, 2009
Devotka napisał/a: | ale to jest do cholery cała Polska do przejechania Neutral |
I pewnie dostałabyś jakiś termin na luty, czy coś.
Tanio też nie jest, ale facet nie dośc że w porządku to jest genialnym tatuatorem. Polecam gorąco każdemu.
gooy - Sob 24 Paź, 2009
nazik napisał/a: | Piwem od rana zaczynać nie należy ... przełamuje wszelkie zasady, kurwa. |
jakie zasady?
Foxy 68 - Sob 24 Paź, 2009
ko0niu napisał/a: | Apeluję Wawrzonku zmień proszę ten "druhów stóg" w swoim podpisie bo będę musiał ci otrzeć koko-oko jak się spotkamy. Jak ty w ogóle mogłeś usłyszeć tam tak durny tekst?! "Butów stuk" nie wydaje ci się tam bardziej logiczny? |
O kurwa! Mistrzostwo Swoją drogą chujowa na maksa ta płyta. Ze trzy numery mi się podobają.
ko0niu - Sob 24 Paź, 2009
Jak dla mnie ta płyta daje rade. Wolność i Trybik czy Wojna to naprawdę dobre numery biorąc pod uwagę warstwę liryczną, a SM jest kawałkiem po prostu śmiesznym z założenia i jakoś tak wpada mi w ucho. Nie ma co narzekać, przycisk "skip track" nie może być cały czas na bezrobociu.
Foxy 68 - Sob 24 Paź, 2009
Właśnie SM, Wolność i Wawrzonowy podpis jedynie mi się podobają...
Cytat: | przycisk "skip track" nie może być cały czas na bezrobociu. |
Ja nie mam "skip track" tylko ">|" jakąś podróbe mi wcisneli
Dev - Nie 25 Paź, 2009
nie ma osobnego tematu to walnę tutaj:
wynik meczu Gołota-Adamek nie był zaskoczeniem, obstawiałam zwycięstwo Adamka na punkty, TKO było miłym zaskoczeniem (miałam wrażenie, że walka będzie wyglądała podobnie do starcia Wałujew-Holyfield, na szczęście się myliłam). Gołota pare niezłych akcji, momentami świetny balans ciałem i zejścia. Strasznie pewny siebie był Andrew, garde wciąż opuszczał, choć później to już zapewne brak przygotowania kondycyjnego... generalnie Adamek jest królem (szybkość, dynamika, nogi i siła dynamiczna), a przede wszystkim fantastycznym, równym gościem!!! mam nadzieję, że zawojuje w tej wymarzonej wadze ciężkiej i przyniesie Polsce chlubę!
Cyb - Nie 25 Paź, 2009
Też obstawiałem wygraną Adamka, ale jak dla mnie ludzie tacy jak Gołota, Hoyfield mają jaja, żeby się napierdalać po 40
ko0niu - Nie 25 Paź, 2009
Foxy 68 napisał/a: |
Ja nie mam "skip track" tylko ">|" jakąś podróbe mi wcisneli |
Żydzi albo kitajce, wcisneli ci gówno i to pewnie za nie małe pieniądze.
Przybysz - Nie 25 Paź, 2009
siema ale wczoraj była impreza. Pozdro
Zwierz@k - Nie 25 Paź, 2009
oj była i to w chuj. pozdro.
wawrzon - Pon 26 Paź, 2009
nie bd sie tłumaczył "ujaranym stanem" - trzeba od nowa zaczac zbierac pkt
Brodie - Pon 26 Paź, 2009
no na bulbulatorsach w kontach tez wiekszosc sali kibicowala golocie ale w sumie i tak chyba kazdy wiedzial kto wygra.
Zwierz@k - Pon 26 Paź, 2009
najgorsze jest to, ze nieogladalem tej walki, albo nie pamietam ze ogladalem
Brodie - Pon 26 Paź, 2009
no to grubo tez byles w kontach ?
koncert spoko tylko moglby sie troche wczesniej zaczac bo czekalem ponad godzine na nocny
Ryszard - Pon 26 Paź, 2009
Poszedłem do knajpy na walkę, pogadałem z jakimiś dwoma łysymi i wygrałem 75 zł bo frajerzy postawili na Gołotę
ko0niu - Wto 27 Paź, 2009
Ten post potwierdza prawdziwość twojego "Żyd z pokolenia JPII". Rodak dostaje po ryju a ty na tym geszefty robisz.
Zwierz@k - Wto 27 Paź, 2009
ko0niu napisał/a: | Rodak dostaje po ryju a ty na tym geszefty robisz. |
jak to ktos skomentowal:
plus taki, ze w końcu wygrał Polak.
|
|