PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

heroina - Pią 16 Paź, 2009

ta cholera mi nie daje snikersów :evil:
a już byłabym snikersowąpanienką :wink:

QkiZ - Pią 16 Paź, 2009

wawrzon - Pią 16 Paź, 2009

Przejebany dzień... dostalem okoliczne wiochy i karpacz... Jebałem się do późna, zwiozłem w chuj paczek, 4 razy się zakopałem i musiałem biegać po hotelach po łopatę ale...

... coś się zjebało i świeciła mi czerwona kontrolka. Zrobiłem mms a i wysłałem szefowi - olej. Zapierdalam z buta pod górę po śniegu... ( jakieś 10 min ) wracam, wlewam... nadal swieci...

... płyn do wspomagania... zapierdalam pod góre... stacja nieczynna z powodu braku prądu... Zapierdalam jeszcze raz tyle na górę Karpacza... kupuję ... nadal pierdolona świeci...

... okazało się że po prostu było mało wody... KURWA !
Ludzie są zjebani i mnie dzisiaj nawkurwiali, ale piwko w domu i prezent za trudy - paczka malborasów robi swoje. Normalnie bym śmierdizeli nie kupił ale że dostalem... Nagroda musi być :D

Biały - Sob 17 Paź, 2009

jeee.. łikend ;)
i dziś wreszcie zobaczę El Bandę, o! 8)

heroina - Sob 17 Paź, 2009

może mi ktoś wyjaśnić dlaczego właśnie wyjęłam z pralki wypranie gacie zwierzaka? :shock: :lol:
QkiZ - Sob 17 Paź, 2009

skąd wiesz że to zwierzaka :?:
Dev - Sob 17 Paź, 2009

nazik napisał/a:
Wszystkiego najlepszego Dev

a dziękować pięknie! :oops: :kiss:
QkiZ napisał/a:
skąd wiesz że to zwierzaka

bo chodził w nich cały ranek? stąd :wink:

Foxy 68 - Sob 17 Paź, 2009

Devoczka, najlepszego. rok temu dzwoniono do Ciebie z mojego telefona w tym roku nie zadzwonia :lol:
Dev - Sob 17 Paź, 2009

to szkoda, ale mimo to dzięki 8) *:

urodzinowa pizza zjedzona, kwiatka dostałam, teraz trzeba coś głębszego wypić, Wasze zdrowie drodzy pankserwisowcy :lol:

gooy - Sob 17 Paź, 2009

QkiZ napisał/a:
skąd wiesz że to zwierzaka :?:

potwierdzam, to gacie zwierzaka.
czapke za 3zeta tez juz znalezlismy :lol:

i wszystkiego najlepszego dev (ledwo zdazylem)

Dev - Nie 18 Paź, 2009

gooy napisał/a:
i wszystkiego najlepszego dev (ledwo zdazylem)

masz szczęście :twisted: *:

kto się za mnie pouczy (e)rekcji czasownika? no i jeszcze te około tysiąc zwrotów, które zalegają na tonach kserówek.. oraz pojebany tekst naszpikowany idiomami i potocznymi wyrażeniami, których nie sposób przetłumaczyć.
trzeba było iść na resocjalizacje. idę od przyszłego roku :mrgreen:

markadiusz29 - Nie 18 Paź, 2009

ja jestem na pedagogice , ale mysle o esocalizacji dosc poważnie :roll:
Ryszard - Nie 18 Paź, 2009

Devotka napisał/a:
kto się za mnie pouczy (e)rekcji czasownika? no i jeszcze te około tysiąc zwrotów, które zalegają na tonach kserówek.. oraz pojebany tekst naszpikowany idiomami i potocznymi wyrażeniami, których nie sposób przetłumaczyć.

co to za studia?

wawrzon - Nie 18 Paź, 2009

http://rangershop.pl/prod...towo-biala.html

Patrzcie jaka wyjebista... tylko pieniędzy brak...

http://rangershop.pl/prod...iv-DEMOBIL.html
i tanie bojóweczki z demobilu...

Biały - Nie 18 Paź, 2009

Ryszard napisał/a:
Devotka napisał/a:

co to za studia?

ja mam bardziej przejebane, aktualnie muszę lektury ze średniowiecza napierdalać, staro-cerkiewno-słowiańskiego się uczyć itede... jak przetrwam ten rok, to dalsza edukacja mi nie straszna 8)

a tak btw. - urodziny apatii bardzo pozytywne.

wawrzon - Pon 19 Paź, 2009

Wy muszenie pierwszeństwa policyjnej suce, brak kierunku włączając się do ruchu i brak zapiętych pasów ( za parking w niedozwolonym miejscu mogli mnie cmoknąć bo ja z zaopatrzeniem do starostwa :) )
chcieli mi dopierdolić 1100 zł i 9 pkt...

... skończyło się na 1 pkc i 100 zł za złe parkowanie.
Cytat:
Police Bastard

gooy - Pon 19 Paź, 2009

police bastard = korupcja :?: :lol:
Dev - Pon 19 Paź, 2009

Ryszard napisał/a:
co to za studia?

odpowiem tak, po tych studiach z piękną wymową i nienagannym akcentem będę mogła śpiewać auszwic birkenau... :twisted:

tłumaczyłam właśnie tekst na 5 stron a4 maczkiem, włączam CS, wlączam Deadline, włączam TheClash, Ramones i Business i nic nie pasuje, aż włączyłam znienawidzony zespół na TheG. Jak ulał, prztłumaczyłam w 2,5 h :lol:
te studia uczynią ze mnie prawdziwą faszystkę.

Ryszard - Pon 19 Paź, 2009

wawrzon napisał/a:
chcieli mi dopierdolić 1100 zł i 9 pkt...

maksymalny mandat jaki może ci wystawić policjant wynosi 500zł i 10 pkt ;-) mandaty nie sumują się do większej kwoty ;-)

Mecenas - Wto 20 Paź, 2009

maksymalny mandat za jedno wykroczenie to faktycznie 500, jak miał kilka wykroczeń to dlaczego miałyby sie nie sumowac :?:
Zwierz@k - Wto 20 Paź, 2009

Dev, spóźnione wszystkiego dobrego :kiss:

heroina napisał/a:
wypranie gacie zwierzaka

gooy napisał/a:
czapke za 3zeta tez juz znalezlismy

a jest tam gdzieś moja sztuczna szczęka? :lol: Hera, które majty wam zostawiłem? :mrgreen:

Aneta - Wto 20 Paź, 2009

Zwierz@k napisał/a:
Hera, które majty wam zostawiłem?

pewnie te w moro żółto-brązowe :wink:

Zwierz@k - Wto 20 Paź, 2009

z przodu sernik, z tyłu piernik - cukiernik, cukiernik!
wawrzon - Wto 20 Paź, 2009

Za wykroczenie, ale ja miałem ich dużo. To się sumuje - nie martw się - zanim zacznę się ścierać i mówić co on mi może - staram się po dobroci. Gdyby nie to już dawno miałbym po prawku...

... 40 % przepisów i zakazów jest o dupę rozbić i N I K T wg nich nei jezdzi.

heroina - Wto 20 Paź, 2009

Zwierz@k napisał/a:
Hera, które majty wam zostawiłem? :mrgreen:

czerwone w piwa za 3 złote.

zastanawiam się dlaczego... bo zapomnieć mogłeś ale czemu były w pralce? :zdziwienie: