|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Co ostatnio zawładnęło Waszymi głośnikami?
Dev - Pon 11 Maj, 2009
czyżby nawiązanie do wypowiedzi, która odbiła się głośnym echem w internetowych kręgach?
no Rychu, bardzo nisko upadłeś....
u mnie Dam(n)rockers! moja mama ich nienawidzi, strasznie niepokoi ją ten kaszubski
ko0niu - Pon 11 Maj, 2009
przecież kaszubski brzmi tak pogodnie. "Czy też z dziełcho robisz sex niech przygrywo X-ray Spex!!" Jeden! dziewioc! sidem! sidem! I jazda Aż sobie zapuściłem
xkrzysiekx - Pon 11 Maj, 2009
Foxy 68 napisał/a: | czy the Gits to jest fajny zespół? |
powrócimy do tego fragmentu koncertu Castetu w ramach Napalm Over Warsaw jak ktos znowu będzie się podniecał pozostałymi "puszczającymi oko", "niepoprawnymi" kapelami, kt zdecydowały sie zagrać z The Gits - czyli Flat Caps, Lumpex 75 i Junkers.
ja tam ostatnio glownie Contraband radio slucham ( a i to w przelocie), a tam jest pełen przekroj - od crustowego Victims po pubcore`owe;) BDK .
Ryszard - Pon 11 Maj, 2009
ktoś się czymś podnieca? słucham wszystkiego, wielkiej filozofii w tym nie ma.
dzisiaj klasyka stoner rocka, czyli Kyuss
Dev - Pon 11 Maj, 2009
ko0niu napisał/a: | przecież kaszubski brzmi tak pogodnie |
też nie wiem, o co jej kaman, wpada zawsze do pokoju i krzyczy: "o czym on śpiewa!?", no to jej śpiewam po polsku i się uspokaja, a za jakiś czas znów to samo
słucham forumowej składanki, bo wcześniej nie miałam czasu, na razie się podoba
Foxy 68 - Pon 11 Maj, 2009
Doszła dziś do mnie płytka Kathy X, ja pierdole. Brak mi słów odnośnie okładki, takiego syfu to nie widziałem od soboty
Najważniejsze,że muzyka się broni.
Mecenas - Pon 11 Maj, 2009
a ja se słucham Jetsons i Vespy
co do pierwszej kapeli to dochodze do wniosku że nie prepadam za rockabilly cZy co oni tam grają, za mało w tym czadu, mniej cukiekowe niz pawulon twist ale i tak mi sięnie podoba, na koncertach pewno jest o niebo lepiej, niestety nie miałem okazji ich zobaczyc na żywo
ko0niu - Wto 12 Maj, 2009
District ( NIEMCY! o dziwo) cała ich płytka "don't mess with the hard punx" kto nie zna niech pozna bo są naprawde zajebiści
Biały - Śro 13 Maj, 2009
District - kapela na luzie!
Budyń - Czw 14 Maj, 2009
Foxy 68 napisał/a: | Doszła dziś do mnie płytka Kathy X, ja pierdole. Brak mi słów odnośnie okładki, takiego syfu to nie widziałem od soboty
Najważniejsze,że muzyka się broni. |
ta?
ko0niu - Czw 14 Maj, 2009
Biały napisał/a: | District - kapela na luzie! |
Na fuzzie chciałeś powiedziec Ogień z dupy jest ta ekipa.
Koń zaczął jednak dziś dzień od brytoli z Enemy
Mecenas - Czw 14 Maj, 2009
Mecenas zaś od żabojadów z OTH
http://www.youtube.com/watch?v=jOwKbOhA31Q
i psycholi z Voodo Zombie
http://www.youtube.com/wa...feature=related
babeczka ma taki chujowy wokal że az mi się podoba
a skoczna melodyjka wpada w serce i chwyta za ucho
xkrzysiekx - Czw 14 Maj, 2009
Ennio Morricone
Ryszard - Czw 14 Maj, 2009
ryś drze ryja do bulbulatorsów
bardzo chujowa jakość tego nagrania a szkoda bo może i mieli by potencjał. Jak masz nagrania w lepszej jakości to daj znać.
Z żabojadzkiego punka wymiata Camera Silens no i Trotskids, charge 69 i Cominter Sect chyba tez dawali rade. Ale Camera ponad wszystko w kawałku realite i pour la glorie czy jakos tak to jak dla mnie naprawde miazga
Stanzberg - Czw 14 Maj, 2009
Niezła byla historia Camera Silens w ostatnim Nie Jesteś Jednym z Nas; ale kapeli jako takiej nie słyszałem.
U mnie: Flogging Molly, bilety na gig już się kurzą na półce.
A ja własnie sie zacząłem zastanawiać czy nie od nazwy kawałka Camera Silens wzięła się nazwa włoskiej bandy Klasse Kriminale. Bo Camera nagrali kawałek pod tytulem "Classe Criminelle" gdzies tak z rok przed powstaniem włoskich Kriminali
W związku z tym zapuszcze sobie albumik Camery - 84/87 i idę zaliczać kolokwium z łaciny
Biały - Czw 14 Maj, 2009
Właśnie słucham "trójki" i lecą klesze
xkrzysiekx - Pią 15 Maj, 2009
Inepsy - w sumie fajna punkowa podrobka Motorhead niebawem kilka koncertow u nas graja
Stanzberg - Pią 15 Maj, 2009
Inepsy jest bardzo fajne, ale tego punk rocka to u nich jak na lekarstwo... Jak dla mnie mogłoby być więcej.
U mnie Michale Graves.
Foxy 68 - Sob 16 Maj, 2009
Budyń - owszem
Ryszard - Sob 16 Maj, 2009
U mnie Pepe Skuad: gangesterski hh z wrocławskich blokowisk
Astiv - Sob 16 Maj, 2009
dzis social distortion...
Dev - Sob 16 Maj, 2009
u mnie wipeout beach - urban dogsów i d.o.a debiucik, zawsze u mnie te płyty wchodza jedna za drugą
Zwierz@k - Sob 16 Maj, 2009
Soulburners
|
|