| 

| 

|  | PUNK FORUM Forum Punkowe
 |  |  Miłość & Seks - DZIEWCZYNY czego nie lubicie w facetach..?

ko0niu - Wto 20 Lip, 2010

ta raz zaciąłem się w tamtej okolicy, krwawiłem jak zarzynany knur...jak by mi to zrobiła osoba trzecia, doszłoby pewnie do nieprzyjemnych scen.
   heroina - Wto 20 Lip, 2010

mecewąsiu, u ciebie jest to chociaż działanie konsekwentne- nie usuwasz swoich i jednocześnie nie przeszkadzają ci bobry.
 zakałą tego świata są faceci, którzy wymagają od kobiet depilacji, a sami mogą się pochwalić buszem jak w puszczy amazońskiej, gdzie bez maczety ani rusz, bo trzeba sobie najpierw wykarczować drogę

hamel, jeśli takim właśnie samcem jesteś to spierdalaj.
   Zwierz@k - Wto 20 Lip, 2010

| heroina napisał/a: |  	  | czy by krem zadziałał na zarost na twarzy? pewnie tak, bo rozpuszcza włosy. | 
 nie wiem o jaki krem do depilacji chodzi, ale moge Ci powiedzieć że veet czy jakos tak nie działa. nie pytaj skąd wiem
       Foxy 68 - Wto 20 Lip, 2010

stary na Ciebie to jeno kosiarka ogrodowa może działać
   heroina - Wto 20 Lip, 2010

i też pewnie nie każda da radę
 Hamel - Wto 20 Lip, 2010

| heroina napisał/a: |  	  | hamel, jeśli takim właśnie samcem jesteś to spierdalaj.
   | 

Cyb - Czw 22 Lip, 2010

a ja was pierdole, bo wszedzie mam kujoki i z tym zyje ; p
 magdalenik - Czw 22 Lip, 2010

cechy charakteru, których nie lubię może sobie na razie podaruję -  skupię się za to na wystroju zewnętrznym:
 niecierpię jak gość ma białe/szare  frote skarpety sięgające do połowy łydki i do tego buty poniżej kostki oraz krótkie spodenki. już nie mówiąc o sandałach ze skarpetami.

po prostu taki zestaw mnie miażdży -  moje libido spada do zera albo nawet niżej.

a podobno teraz jest to... modne

http://www.sandalandsoxer.co.uk/happy%20man.jpg
 http://bi.gazeta.pl/im/0/...-lato-2010-.jpg
 http://bi.gazeta.pl/im/3/7738/z7738713O.jpg

------------

no chyba nie

hipisom wstęp wzbroniony

Punkowa - Czw 22 Lip, 2010

hmmm...nie zaszkodzi parę kłaczków tu i tam :p ale i  tez nie jest źle jak ich brak

" już nie mówiąc o sandałach ze skarpetami."

To jest "hit" co roku w wakacje...no cóż ale jak im dobrze ;p
 Zigi - Czw 22 Lip, 2010

tobie to i nie przeszkodzi chyba, mam wrażenie jakieś ze jesteś tą ultrazajebista pankówą co na koncercie KSU zeżarła ogórka z ziemi, potem smarkała w bluze i tą samą bluzą ocierała twarz z żygowin?
 jak to ty to wielkie pozdro takich brudasów juz nie ma

| Zigi napisał/a: |  	  | tobie to i nie przeszkodzi chyba, mam wrażenie jakieś ze jesteś tą ultrazajebista pankówą co na koncercie KSU zeżarła ogórka z ziemi, potem smarkała w bluze i tą samą bluzą ocierała twarz z żygowin? jak to ty to wielkie pozdro takich brudasów juz nie ma
 | 

Nie no nie przesadzajmy he... xD Punkowa - Czw 22 Lip, 2010

ZIGI ja chodzę bez bluzki na koncerty xD
     Foxy 68 - Czw 22 Lip, 2010

i dlatego coraz mniej ludzi przychodzi na koncerty
 Zigi - Czw 22 Lip, 2010

to teraz już wiadomo dlaczego już brud-punk niemodny tylko oi! młodzież
   BadMotherfucker - Pią 23 Lip, 2010

Brud-pank się skończył bo słuchacze dorośli - załoga na spacer z dzieciakami!
 Dajmy szansę nowemu pokoleniu
   Zigi - Pią 23 Lip, 2010

ale nowe pokolenie to klasa robotnicza z technikum
 Punkowa - Pią 23 Lip, 2010

mnie to nie rusza a Ciebie? 	  | Foxy 68 napisał/a: |  	  | i dlatego coraz mniej ludzi przychodzi na koncerty | 
    	  | BadMotherfucker napisał/a: |  	  | Brud-pank się skończył bo słuchacze dorośli - załoga na spacer z dzieciakami! Dajmy szansę nowemu pokoleniu
   | 

NO moja mała to jeszcze nie drepta sama więc...chociaż może jak będzie chciała spróbować ...
 Foxy 68 - Pią 23 Lip, 2010

chyba rusza skoro sam bardzo wybiórczo chodzę
   Punkowa - Sob 24 Lip, 2010

Foxy 68 Twoja sprawa
 Junkers - Czw 21 Paź, 2010

brud jest fajny. punk też.
   zachariasz - Czw 21 Paź, 2010

| Junkers napisał/a: |  	  | brud jest fajny. punk też.   | 

Wisienka - Czw 21 Paź, 2010

Tchórzostwa w facetach nienawidzę.  I nie mam na myśli napierdalanki, tylko uczucia.
 suchy693 - Czw 21 Paź, 2010

Eeeeeeeee brudpunk jest- w Łodzi widziałem 2 kolesie totalni zafajdańcy na koncercie Animala i spółki nawet zagadałem z nimi bo byli tak odrazajacy ze az piekni
   hogata - Czw 21 Paź, 2010

penisów
      (i facetów płaczących przy kobiecie) 
 |  |