|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Miłość & Seks - DZIEWCZYNY czego nie lubicie w facetach..?
bnr - Pon 16 Sty, 2006
tez nie lubie, jak facet twierdzi, ze jest przyjacielem kobiety
a na serio: nie traktuj tamtej wypowiedzi tak doslownie
SHINTA - Pon 16 Sty, 2006
bleedandroll napisał/a: | nie traktuj tamtej wypowiedzi tak doslownie |
no dobra ale tylko ten jeden raz...
szaber - Pon 16 Sty, 2006
nie lubię jak np w barze (czy gdziekolwiek indziej) mówi mi, że za głośno się śmieję, rozmawiam ze zbyt dużą liczbą osób, jestem zbyt otwarta itp (tak było z moim poprzednim).
Łajek - Pon 16 Sty, 2006
bleedandroll napisał/a: | glodnemu chleb na mysli |
cos w tym jest
szaber napisał/a: | tak było z moim poprzednim |
to masz szczescie, moi poprzedni to byli zazdrozni juz jako choroba, ten ostatni to sie wkurwial nawet o moja kumpele z klasyhehe jak se przypomne jakie byly akcje to sie brecham (ten byly to razem do klasy mykay to tak w ramach didaskali)
SHINTA napisał/a: | to masz szczescie, moi poprzedni to byli zazdrozni juz jako choroba, ten ostatni to sie wkurwial nawet o moja kumpele z klasyhehe jak se przypomne jakie byly akcje to sie brecham (ten byly to razem do klasy mykay to tak w ramach didaskali) |
ja miałam identycznie. Wszystkie kumpele to były fałszywe szmaty, a ja to w ogóle prawie margines skłonny do wszystkich nałogów świata, więc powinnam go po tyłku całować, że raczył się mną zaopiekować i że dzięki niemu może będą ze mnie ludzie. Na szczęście to już przeszłość.
szaber napisał/a: | dzięki niemu może będą ze mnie ludzie |
u mnie raczej na odwrot, jakbym miala sie upodobnic do ojca mojego robaczka to niewiem jakby sie to skonczylo, a z tym drugim hmm... wyszlabym na ludzi nudnych, ponurych i zagorzalych domownikow, az sie dziwie ze wytrzymalam z nim 1,5 roku hehe
Jules Winnfield - Pon 16 Sty, 2006
mnie WKURWIA narzekanie, użalanie się, plotkowanie, zastanawianie się co kto miał na myśli się uśmiechając/mówiąc/cokolwiek i rozkminianie wszystkiego setki razy u niektórych kobiet, po prostu WKURWIA
i jeśli niezdecydowaniem jest to, że mam w dupie, czy wezmę czarne czy niebieskie spodnie i biorę pierwsze lepsze lub czy pójdę do kina czy parku(i idę w pierwsze lepsze miejsce lub każę pannie wybierać), to wymiękam
mnie tez to drazni, choc gdy jest sytuacja niezreczna, jak cisza czy niewiem co powiedziec to sie zawstydzam, robie sie buraczana na twarzy i azeby tego niebylo widac (tych kolorkow) to chowam glowe- smiesznie to wyglada hehe jak dziewczynka malutka, niewinna i slodka heheh
bnr - Pon 16 Sty, 2006
Mam podobnie
W sensie podobnie do Eliriana
a juz myslalam rozne rzeczy o tobie heheh
SHINTA napisał/a: | 1,5 roku |
ja 6 - jestem mistrzem znęcania sie nad sobą
Listonosz - Wto 17 Sty, 2006
a ja nie lubię jak ktoś się przypierdala o moje chrapanie i wogle proszę sie ode mnie odpierdolić i nie pisac tu o mnie czegokolwiek z gory dziękuje i pozdrawiam...konkwistador:))
a to że nie jestesmy razem przerabiano juz na steki mielone schabowe i cała reszte tego zażyganego gówna wiec pas do qrwy nędzy
bigi - Wto 17 Sty, 2006
Sroka napisał/a: | ja nie lubie jak facet: chrapie w nocy, przychodzi najebany do domu i ledwo sie na nogach trzyma ale twardo oznajmia " kochanie ale to byly tylko 2 piwa",: |
oj zdazalo sie zdazalo.....
Sroka napisał/a: |
a najbardziej nielubie jak facet bije dziewczyne.. brrr... |
jak sobie zasluzyla to czemu nie ? ja jestem za rownouprawnieniem
gooy - Wto 17 Sty, 2006
Sroka napisał/a: | ja nie lubie jak facet: przychodzi najebany do domu i ledwo sie na nogach trzyma ale twardo oznajmia " kochanie ale to byly tylko 2 piwa" |
tzn nie lubisz jak klamie, czy nie lubisz facetow ze slaba glowa czy nie lubisz, ze nie pije z Toba
Reig - Wto 17 Sty, 2006
rosa napisał/a: | przede wszystkim:
1. tchórzostwa
2. słabej psychy
3. braku osobowości
oraz chrapania. reszta do uzgodnienia. |
jestem twoim idealem, kiedy sie poruchamy?
Anonymous - Wto 17 Sty, 2006
nie chce mi się odpisywać, dopiero wstałam.
rozwal - Wto 17 Sty, 2006
Przesunalem do milosc i seks.
QkiZ - Wto 17 Sty, 2006
SHINTA napisał/a: | a ja nielubie gdy facet twierdzi ze jest przyjacielem kobiety |
niby dlaczego nie mógłby być
oi! - Wto 17 Sty, 2006
hodei napisał/a: | Zniewieściałości tak zewnętrznej jak i wewnętrznej, nadmiaru delikatności i lęku/oporów w sytuacjach w których trzeba użyć siły. |
a mi kobieta marudzi ze jestem mało romantyczny
Gośka - Wto 17 Sty, 2006
przyjaźń między kobietą a męzczyzną może istnieć, ale tylko w niektórych przypadkach,
ja lubię gdy facet ma swoje zdanie i umie je wyrazić,
Blekit - Wto 17 Sty, 2006
to prawdziwa rzadkosc - taka przyjazn, ale ja w nią wierze, bo i sam mialem bardzo bliską przyjaciółkę
dalej bym mial, ale teraz mieszka na drugim koncu Polski
SHINTA - Wto 17 Sty, 2006
to jesczze nie rekosr ale kumpela tez juz 7 lat z kolesiem jej wspulczuje bo jak chce na dwor to jedynie z pieskiem na smyczy a on wszedzie moze chodzic
QkiZ napisał/a: | niby dlaczego nie mógłby być |
jak znejdzioes faceta z ktorym mozesz pogadac o innyf facetach jacy ci sie podobaja to wtedy zmienie MOZE zdanie
Łajek - Wto 17 Sty, 2006
Rob26 napisał/a: | caly dzingiel polega na tym aby dac dziewczynie miliard procent swobody i wolnosci do robienia CZEGOKOLWIEK z tym, ze ona nie bedzie zainteresowana aby z tego korzystac |
Hmmm.... po mojemu bardziej tak, ze dac jej pelna swobode, a ona bedzie fair wobec Ciebie. Ale trzeba miec wtedy zaufanie do panny.
Łajek - Wto 17 Sty, 2006
Rob26 napisał/a: | jeden chuj to jest - o to chodzi |
rozumiem. zdrowe to. taki powinien byc zwizek. w innym wypadku jest toksyczny i niepewny.
|
|