|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Sport - Wojny na stadionach. 

ko0niu - Czw 17 Gru, 2009
  wpierdol wpierdolem, chuj, można dostać od kibola, zwykłego dresa, zwyczajnego gościa na ulicy. Jestem się w stanie pogodzić z faktem, że dostałem w maskę od gościa bo był on po prostu szybszy/silniejszy/lepszy w bitce. Ale nie jestem sobie w stanie wytłumaczyć i zaakceptować faktu, że kibolstwo tyle mówiące o dumie honorze itd itp na tych swoich transparencikach stadionowych dopada kogoś pod sklepem i zgrają siedmiu próbują dojebać jednego. Oczywiście szanse są wtedy równe, honorowo jest.     

Z resztą, nasłuchałem się słów paru kolegów fanatyków, parę dokumentów na ten temat obejrzałem i stwierdzam, iż trzeba być niedojebem aby być gotowym ZGINĄĆ/ZABIĆ za drużynę sportową. 

Bydle wyjmujące nóż na drugiego idiotę, który krzyknie durne hasełko typu "Jebać Wisłę"/ "Legia pany"/ "Żółto czerwona Kielecka Kurwa Korona"     zasługuje tylko na zasypanie w dole z wapnem bądź w najlepszym wypadku na zesłanie na wyspę gdzie trzymałoby się tylko zwierzęta jego pokroju.
												 heroina - Czw 17 Gru, 2009
  widać, ze ostrowiaki    

kiedyś mi kolega próbował wytłumaczyć swoją miłość do korony i sens napierdalania kibiców innych klubów, ale niestety nie pojęłam...

dowiedziałam się wtedy, ze korona nie jest żółto czerwona tylko "złoto krwista"   

ps

kto nie skacze ten z ostrowca!  
												 Dzemu - Czw 17 Gru, 2009
  Kibicem jestem ale bez przesady zeby nie wiadomo jak sie napierdalac za klubem. A kibicow fanatykow nie zrozumie nigdy, koniu masz racje, siedmiu na jednego to bardzo czesto sie zdarza, kiedys sam oberwalem bo mialem nie taki szalik w Olsztynie, fakt skonczylo sie na kilkunastu siniakach i skreconej kostce.
												 Mecenas - Czw 17 Gru, 2009

| Cytat: | 	 		  | korona nie jest żółto czerwona tylko "złoto krwista" | 	  

złocisto-krwista  
												 ko0niu - Czw 17 Gru, 2009

| Mecenas napisał/a: | 	 		   	  | Cytat: | 	 		  | korona nie jest żółto czerwona tylko "złoto krwista" | 	  

złocisto-krwista    | 	  

Pyndzel_77 - Czw 17 Gru, 2009
  kanarkowo-pomidorowa?   

ile spojrzeń tyle interpretacji... a korona się w zeszłym roku czasem flagi nie pozbyła?  
  no to co, chuj mnie obchodża flagi i szliki

ale że wyników nie ma to juz jestem wkurwiony
  to co ja mam powiedzieć? z gwiazdy ligi na średniaka, szkoda patrzeć w przyszłość, jeśli tendencja się zachowa...  
												 Cyb - Czw 17 Gru, 2009
  a zawisza póki co prze do przodu ;d
  Zeta ładnie sie pokazała, ale ta II liga troche wabik, jakby nie powstała pierwsza to byliby nadal w trzeciej, jako i Elana.  

Dev - Czw 17 Gru, 2009

jak byłem w łomży to ta kaltka była taka dziurawa że nawet 80-latek na wózku by przez nia przelazł  
  flaga skins git. skins za flagą- nie git   
												 Dzemu - Pią 18 Gru, 2009
  no bywa roznie z tymi klatkami    czasem  trafi sie bez dziur ale to urok klatek.
												 Cyb - Pią 18 Gru, 2009

| Pyndzel_77 napisał/a: | 	 		  Zeta ładnie sie pokazała, ale ta II liga troche wabik, jakby nie powstała pierwsza to byliby nadal w trzeciej, jako i Elana.  

| 	  

ja i tak na to mówię trzecia liga : P po prostu teraz mam nadzieję, że w tym sezonie dostaną się do baraży i oczywiście przejdą dalej  
												 Pyndzel_77 - Sob 19 Gru, 2009
  kurwa przeczytałem ten swój post na trzeźwo i nic nie rozumiem           
												 Aneta - Pią 12 Lut, 2010

| Pyndzel_77 napisał/a: | 	 		  | kurwa przeczytałem ten swój post na trzeźwo i nic nie rozumiem | 	  

to po pijaku raz jeszcze przeczytaj 

--

zdjęcia Dev - - > mistrz  
												 Stanzberg - Pią 12 Lut, 2010

| Cytat: | 	 		  | zdjęcia Dev - - > mistrz  | 	   Śmiej się śmiej, nie chciałabyś żadnego spotkać w necie. Po twarzach poznaję napinaczy ze streetmusic.     

Old Crewman - Sob 13 Lut, 2010

| Mecenas napisał/a: | 	 		  w Luton była sytuacja dla Polaka nie do skapowania

miasto jakies 40 km od Londynu na ulicy ludzie w koszulkach MU, Chelsea, Arsenal, Newcastle, Aston Villa i nikt na drugiego nie zwracał uwagi a myśmy siedzieli na krawężniku ze szczękami na kolanach | 	  

Gdzieś jednak istnieje cywilizacja.
												 miglanc - Sob 20 Mar, 2010

| Old Crewman napisał/a: | 	 		   	  | Mecenas napisał/a: | 	 		  w Luton była sytuacja dla Polaka nie do skapowania

miasto jakies 40 km od Londynu na ulicy ludzie w koszulkach MU, Chelsea, Arsenal, Newcastle, Aston Villa i nikt na drugiego nie zwracał uwagi a myśmy siedzieli na krawężniku ze szczękami na kolanach | 	  

Gdzieś jednak istnieje cywilizacja. | 	  to fakt angole to cywilizowany narod,zwlaszcza w piatkowe i sobotnie wieczory  

| 

|