PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

hanssolo - Wto 24 Mar, 2009

magdalenik napisał/a:

minus nr 1: nikon d90 poszedl sie jebac....

Zdaje się ze czegoś nie wiem...

QkiZ - Wto 24 Mar, 2009

magdalenik napisał/a:
2 razy mi ktos rzucil torba...tzn raz strącil z krzesla,a raz chcial przeniesc i wyjebal zawartosc przypadkiem.aparat wylecial,obiektyw poturlal sie na druga strone sali i teraz aparat niby dziala, ale obiektyw sie ledwo trzyma,bo cosik sie oderwalo i strasznie wariuje ogolnie...

szkoda. mówie tak bo sam ostatnio kupiłem aparat więc wiem co to za wydatek :(
Cytat:
Kurwa mac Od tygodnia ściągałem DVD Rammsteina Volkerball. Cholerstwo ma 13 Gb. Ściągnąłem już prawie 9 a teraz kurwa wchodze na torrenta i co sie okazuję? Że plik torrent został skasowany i całe pobieranie poszło się jebać Kurwa!!!

dziwne rzeczy opowiadasz. co z tego że skasowali torrenta :?: on Ci tylko jest potrzebny na początku, później jak już go masz w programi to on sam łączy się z ludźmi za pomocą tracker'a (a czasem potrafi i bez niego). raczej pewnie zabrakło seedów.

rozwal - Wto 24 Mar, 2009

przyjeli mnie na magisterke, na ktora strasznie chcialem !!! !!! zajebiscie!! :) :) :) :)
Pazzo - Wto 24 Mar, 2009

QkiZ napisał/a:
dziwne rzeczy opowiadasz. co z tego że skasowali torrenta on Ci tylko jest potrzebny na początku, później jak już go masz w programi to on sam łączy się z ludźmi za pomocą tracker'a (a czasem potrafi i bez niego). raczej pewnie zabrakło seedów.

ale właśnie skasowało się ten co jest w programie :x

QkiZ - Wto 24 Mar, 2009

uuu, no to pech.
magdalenik - Wto 24 Mar, 2009

hanssolo napisał/a:
Zdaje się ze czegoś nie wiem...

wszystko w swoim czasie.... :wink:

rozwal napisał/a:
przyjeli mnie na magisterke, na ktora strasznie chcialem !!!

czyli?
rozwal napisał/a:
zajebiscie!!

ano.
moje gratulacje!! :P

magda: dzieki! :) CEMS-MIM sie zwie, ogolnie jeden semestr w rotterdamie, drugi semestr gdzies indziej (cos czuje ze padnie na helsinki), blok seminariow jeszcze gdzies indziej (planuje sankt-petersburg jak bedzie kasa na podroz), 10tygodniowy staz, projekt biznesowo-konsultingowy i kursy jezykowe - wszystko razem w 1.5 rocznej magisterce :) tryryryryry :)
Stanzberg - Wto 24 Mar, 2009

A ja właśnie idę zobaczyć jak jeden obiecujący zespół radzi sobie na próbie: http://www.myspace.com/unluckystrikeband :P
Xiao Mei - Wto 24 Mar, 2009

rozwal napisał/a:
magda: dzieki! :) CEMS-MIM sie zwie, ogolnie jeden semestr w rotterdamie, drugi semestr gdzies indziej (cos czuje ze padnie na helsinki), blok seminariow jeszcze gdzies indziej (planuje sankt-petersburg jak bedzie kasa na podroz), 10tygodniowy staz, projekt biznesowo-konsultingowy i kursy jezykowe - wszystko razem w 1.5 rocznej magisterce :) tryryryryry :)

Brzmi niezle, gratuluje.

mi. - Wto 24 Mar, 2009

'zaraz przyjdzie wiosna i znów sypnie jak kozie z dupy.'

alee piźździi !

magdalenik - Wto 24 Mar, 2009

brak mi cos inwencji tworczej....albo mierze za wysoko,gdyz niektore wielkie gwiazdy nie maja ochoty na konwersacje :|
poddajcie wiec jakis ciekawy pomysl(czyt. kapela z polski,nie znad morza-chyba ze dojazd na koszt wlasny-:wink: ) na towarzystwo dla bulbulatorsow (22 maja).
:)

Dev - Wto 24 Mar, 2009

rozwal wielkie gratulacje, naprawdę podziwiam to, co robisz.. :)

madziu, ja nie jestem kapela, ale dojade na koszt własny :mrgreen:

xiao i dev: dziekuje :) :)
Zwierz@k - Wto 24 Mar, 2009

gratulacje panku inteligencki
Mecenas - Śro 25 Mar, 2009

ze śląśka jest kilka fajnych kapel, np tife tife, albo on yer bike (bielsko)
hanssolo - Śro 25 Mar, 2009

Mecenas napisał/a:

obadamy. Jakieś inne propozycje?

Stanzberg - Śro 25 Mar, 2009

hanssolo napisał/a:
Mecenas napisał/a:

obadamy. Jakieś inne propozycje?
Szukaj wśród street-punkowców, może Skunx albo Zbeer (Zagłębie)?
Mecenas - Śro 25 Mar, 2009

eee, no co ty, wcale nie mam ochoty ich oglądac :|
Stanzberg - Śro 25 Mar, 2009

Podaję przykłady zespołów z nurtów pokrewnych z południa Polski, nie swoje typy. :-P
Jakbym miał wybierać, to oczywiście On Yer Bike, Tife Tife i Pils. Ci pierwsi na pewno się ucieszą, już wtedy powinna być ich debiutancka płyta.

Astiv - Śro 25 Mar, 2009

A Psy Wojny?!
stary Bunkier
Ramzes & The Hooligans
No i jak padlo juz wczesniej Bulbulators, Skunx, Zbeer(choć zagłębie)

magdalenik - Śro 25 Mar, 2009

Astiv napisał/a:
Ramzes & The Hooligans

e?moze mam wokaliste z niemiec sciagac? :P

Astiv napisał/a:
Psy Wojny?!

niee,co chwile w krk graja.

---------
dzieki za propozycje :) w razie jakichs kolejnych zaznaczam ze gitsy,lumpexy i inne chuje odpadaja.

Dev - Śro 25 Mar, 2009

magdalenik napisał/a:
w razie jakichs kolejnych zaznaczam ze gitsy,lumpexy i inne chuje odpadaja.

a właśnie miałam gitów zaproponować :lol:

dla mnie może zagrać dosłownie wszystko, nawet lkg, ważne będą inne kwestie :) przyjade już do was na stówke :jupi:

magdalenik - Śro 25 Mar, 2009

o,to fajnie :)
a maturke pani kiedy ma?

Dev - Śro 25 Mar, 2009

a któż to wie, musze sprawdzic, ale ciągle mi wylatuje z głowy :lol:
ale pobawimy! będę wyposzczona bo po lublinie obiecałam sobie zrobić przerwę z bibami i koncertami i na razie się trzymam twardo :mrgreen:
także już mi tam szykuj kącik w waszym przytulnym mieszkanku :kiss:

heroina - Śro 25 Mar, 2009

jakoś to uczenie się do matury mi idzie jak krew z nosa. procesy chemiczne i fotosynteza niepojęta dla mnie od zawsze. i już chyba tak z nią zostanie, tak samo z oddychaniem komórkowym. nie chce mi to za cholerę do głowy wejść

i ciągle powtarzające się zdanie "a chuj, ruszę to jutro" :?