PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...

xkrzysiekx - Śro 04 Lut, 2009

Kreska 77 napisał/a:
do magdalenik - nie będę odpowiadać ci pięknym za nadobne, bo jestem dobrze wychowaną osobą i nie zniżamsię do pewnego poziomu jaki ty reprezentujesz. jak napisałam wcześniej irytują mnie osoby siedzące w takich tematach jaki ty napsiałaś, i każdemu bym tak odpisała, ktokolwiek by to był. wniosek mam tylko na przyszlość ze skoro tyle w tobie agresji to jesteś bardzo niespełniona i nieszczęśliwa w życiu.

:lol: wszyscy kochamy domorosłe wróżki :kiss:

Pazzo - Śro 04 Lut, 2009

heroina napisał/a:
żebyś zaprzestała treningów chociaż na jakiś czas to może daj sobie spokój i znajdź coś innego?

szachy, bierki.. to jest dopiero sport :faja:

Kreska 77 - Śro 04 Lut, 2009

Kryzys ty tez widzę chcesz być dowcipny. sporo osób tu dowcipnyhc jest.
Ryszard - Śro 04 Lut, 2009

:lol:
Kaczma - Śro 04 Lut, 2009

Cytat:
Kryzys ty tez widzę chcesz być dowcipny. sporo osób tu dowcipnyhc jest.

nie podoba ci sie to spierdalaj

wymoczku niedojebany - tobie dziękuje za uwage. i odpierdol się,
Dev - Śro 04 Lut, 2009

heroina napisał/a:
raczej niekoniecznie uważasz... skoro już enty lekarz ci powiedział, ze lepiej będzie dla twojego zdrowia, żebyś zaprzestała treningów chociaż na jakiś czas to może daj sobie spokój i znajdź coś innego? zrobić problem nie jest trudno, wyleczyć się gorzej :?

polecam ci taniec brzucha, chociaż nikt się po mordach nie napierdala i krew się nie leje :wink:
ale jak się talia wyrabia :faja:

jakby chodziło o chwilowe zaprzestanie, to mogłabym zrobić sobie przerwę. ale tu chodzi o to, że ja nigdy nie będę mogła tego sportu uprawiać, bo pewne rzeczy nie zregenerują się nigdy i zaden konował mnie nie uleczy.. myślę, ze problemem jest mój charakter, jak coś pokocham to zadna siła mnie od tego nie odciągnie, a pasji nie spotyka się za każdym rogiem.
taniec brzucha - może i mogłabym uprawiać, gdybym rzeczywiscie chciała miec tylko smukłą talię, a ja wolę mieć do tego jeszcze kolekcję siniaków i krew na ustach :P :twisted: (żartuje w tym momencie, chyba hehe..)
ale jak sie zobaczymy to mam nadzieje, że mi tą talię pokażesz, dobrego widoku nigdy za wiele :wink:

Kaczma - Śro 04 Lut, 2009

Kreska 77 napisał/a:
wymoczku niedojebany - tobie dziękuje za uwage

alez prosze

Devotka, jaki sport uprawiasz?
magdalenik - Śro 04 Lut, 2009

Kreska 77 napisał/a:
ohydny temat magdalenik o sraniu i wydalaniu w czasie seksu.

albo zamiast seksu.
moja droga,dewiacje z punkiem sie nie kloca,sluchanie dody...tak?ale moge sie mylic :lol:

Kreska 77 napisał/a:
do magdalenik - nie będę odpowiadać ci pięknym za nadobne

a o co ci wlasciwie chodzi?moze nie zauwazylas,ja moderatorem nie jestem,nie ja zamknelam twoj temat o dodzie.a ze zasugerowalam tę czynnosc...no wybacz,ale chyba nie łudzisz sie ze by przetrwal :lol:

Kreska 77 napisał/a:
bo jestem dobrze wychowaną osobą i nie zniżamsię do pewnego poziomu jaki ty reprezentujesz. jak napisałam wcześniej irytują mnie osoby siedzące w takich tematach jaki ty napsiałaś, i każdemu bym tak odpisała, ktokolwiek by to był. wniosek mam tylko na przyszlość ze skoro tyle w tobie agresji to jesteś bardzo niespełniona i nieszczęśliwa w życiu.
może sobie zasłużyłaś na to. kto wie.

kobieto... :?

ps:nie rozrozniasz pisania tematu dla tzw jaj a na serio?i naprawde uwazasz,ze to odpowiednie forum na pierdolenie o dodzie?
ps2: napisanie 3 postow rok temu to"siedzienie w temacie"? :lol:

(pytania retoryczne-czyt.:nie oczekuje i pragne twojej odpowiedzi na nie.)

Anonymous - Czw 05 Lut, 2009

łał, temat o dodzie mnie ominął, z tego co widzę. nie komentuję.
mam trojana na kompie, cholera. nie wiem jak go zlikwidować.

Dev - Czw 05 Lut, 2009

Kreska 77 napisał/a:
Devotka, jaki sport uprawiasz?

muay thai (tajski boks)

http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
trafiam z rana na ten sympatyczny artykulik o Madzi Jareckiej (pierwszej zawodniczce mma w polszy), po czym popełniłam gigantyczny błąd zaczynajac czytać komentarze na onecie. zryli mi beret kompletnie i czuje sieczke w głowie :crazy:
mamusiu, ratunku!!!

Zwierz@k - Czw 05 Lut, 2009

magdalenik napisał/a:
Kreska 77 napisał:
bo jestem dobrze wychowaną osobą i nie zniżamsię do pewnego poziomu jaki ty reprezentujesz. jak napisałam wcześniej irytują mnie osoby siedzące w takich tematach jaki ty napsiałaś, i każdemu bym tak odpisała, ktokolwiek by to był. wniosek mam tylko na przyszlość ze skoro tyle w tobie agresji to jesteś bardzo niespełniona i nieszczęśliwa w życiu.
może sobie zasłużyłaś na to. kto wie.

kobieto... Confused

ps:nie rozrozniasz pisania tematu dla tzw jaj a na serio?i naprawde uwazasz,ze to odpowiednie forum na pierdolenie o dodzie?
ps2: napisanie 3 postow rok temu to"siedzienie w temacie"? Laughing

Kreska, ale czy magda napisała w tym temacie że ona "praktykuje" koprofile etc? (bo jak sie domyślam częśc Twojej wypowiedzi traktowała o tym, że Ciebie irytują osoby owe czynności praktykujące). Zalożyła temat by poznać zdanie innych ludzi.

magdalenik - Czw 05 Lut, 2009

Zwierz@k napisał/a:
Zalożyła temat by poznać zdanie innych ludzi.

:!:

zreszta napisalam w tamtym temacie:
magdalenik napisał/a:
w ogole mnie rzecz jasna nie bawia takie praktyki,ale ciekawi mnie jednak co ludzie w tym widza.ktos wie??

ale widac pani kreska 77 zinterpretowala na swoj sposob to zdanie... :roll:

-------------
zwierzak co to za"nowy twoj projekt" :P

Zwierz@k - Czw 05 Lut, 2009

Ano taka popierdół w stylu fuck'n' roll, gimmie death punk baby, and I like it, love it! :faja: :twisted:
niedługo (prawdopodobnie pod koniec lutego) sklecimy jakieś demko to udostępnie oczywiście ;)

Kreska 77 - Czw 05 Lut, 2009

magdalenik = prw
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie mam teraz czasu, bo lecę na impererę,ale jak wrócę w miarę trzexwa to se pogadamy o głupotach.na forum.

Kamyla - Czw 05 Lut, 2009

Kreska 77 napisał/a:
bo jestem dobrze wychowaną osobą i nie zniżamsię do pewnego poziomu jaki ty reprezentujesz

Kreska 77 napisał/a:
wymoczku niedojebany - tobie dziękuje za uwage. i odpierdol się,

Skądże znowu...wcale się nie zniżasz :lol:

Anonymous - Pią 06 Lut, 2009

miałam dziś najfajniejsze urodziny jak do tej pory. choć nienawidzę niespodzianek, dzisiejsza się bardzo udała.
Zwierz@k - Pią 06 Lut, 2009

Wszystkiego najlepszego nat! :kiss:

mucias gracias ! :)
xkrzysiekx - Pią 06 Lut, 2009

natalia 2 napisał/a:
miałam dziś najfajniejsze urodziny jak do tej pory. choć nienawidzę niespodzianek, dzisiejsza się bardzo udała.

:* późno za to szczerze :)

wiem, wiem. dzięki. oblejemy to jak przyjedziesz :) . właśnie - kiedy?
Kreska 77 - Pią 06 Lut, 2009

widzendobryyyy!!!!! A! lubn bodrywieczur?>/!!!!!!!!
wróciła m z balan
gi
ojjjjjjj !;0;0 ;) :( SIĘ dzialllo ooooooooooooooo
możesze jestm niecvo wcięt a z deczka, ale obieci ze nspi jak erwrócę! :) :(
za duszzó opowiadan by o tej noicy! balowa;ixmy w 3 knajpacjj, z wsystkocv nas wy[ierdoliili. w końd wlądd dowaliśmy u Dodonatki! :) DOnatkaaaaaaaaaa kochammmmmmmm cię sisotrrrrrrrrroooooooo!!!!!!!!!!! :) /;., )!!!!!!
coż tu kurwa opoidacać>? było ekxstra zajebosoioscie. nie woeim czuy dobrsze piszę litrerty kurede.wybacccie!!!! :) ))))
wróćiłam tafyfą,cgubiłaam buta! teqila not deaad d 1 pUNK NOT dead!11111111111111111111111111111111111111 Kresk a Not deea d!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111

a j znow ktosś mi chcehummorek popsuc??/ Kamilkko weź idćcź z kolegą do melcznego bar u i najebta się mllekiem, to mże ci prrzejdzie ta ciąągfła ochota nadeptywania mi na odciisk :{{ ;(
jesteś adwokate mm.//kurwa? chb cię bę dę ignorować Kaczuszzzko.

urodzzinki Natalllikjki buźkaa i pom y lśności i zdrowia szzzc eścia .zoasproś na immoprezę i mnie!11111111

ok. idę po ppoicie i obczsić co jesy napisane od moje jj ost nj wizyytty ;) )

Kreska 77 - Pią 06 Lut, 2009

no i mogfę byćc jkim chcescie dziś, nawet l LIlią waszaą.kurw alkohol wirujee mi :)
QkiZ - Pią 06 Lut, 2009

no fajnie :D :roll: