|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
suchy693 - Sob 30 Cze, 2012
No a ja w poniedzialek nad jezioro na 7 dni a przy okazji zalicze Reggeland w Płocku i człowiek pobuja sie przy kociej muzyce!!!
Szapi - Sob 30 Cze, 2012
nazik napisał/a: | cannelloni ze szpinakiem i camembert |
co ja tu nie wejdę, to ktoś gada o szpinaku i zaczynam mieć na niego zajebistą ochotę. przestańcie
Aida - Wto 03 Lip, 2012
kawkader napisał/a: | Ale mam urwanie głowy z tą kontynuacją nauki Jutro wyniki matur, zobaczymy ile uciułam | zdane?
O japierdole ile mnie tu nie było
Dzemu - Wto 03 Lip, 2012
suchy693 napisał/a: | No a ja w poniedzialek nad jezioro na 7 dni a przy okazji zalicze Reggeland w Płocku i człowiek pobuja sie przy kociej muzyce!!! |
qrwa szkoda ze w tym roku mi nie wypali wyjazd na Plock.
A swoja droga witam bo dawno mnie nie bylo ale to przez prace, tak wiem trzeba sie cieszyc ze sie ja ma ale masakra wracam ok 19 i naprawde nie mam ochoty na nic a na dodatek jeszcze lookalem euro.
A mam zapytanie wiecie moze o jakims fajnym koncercie 14 lipca, chodzi mi o ta date bo chce zonke zabrac na 5 rocznice slubu. Chodzi mi o cos w okolicach Plock, Olsztyn, Torun.
kawkader - Wto 03 Lip, 2012
Aida napisał/a: | kawkader napisał/a: | Ale mam urwanie głowy z tą kontynuacją nauki Jutro wyniki matur, zobaczymy ile uciułam | zdane?
O japierdole ile mnie tu nie było |
Zdane zdane i to całkiem nieźle
@Dzemu - DIY Hardcore Punk Fest Vol. 8
Aida - Wto 03 Lip, 2012
kawkader napisał/a: | Zdane zdane i to całkiem nieźle |
brawo! ja też a co pochwalę się
Szymix - Śro 04 Lip, 2012
Zdać chyba nie jest problem:D
Aida - Śro 04 Lip, 2012
OJ czasami jest, u nas w szkole zdawalność 33 %
Marguz - Śro 04 Lip, 2012
się i ja pochwalę, ale czym innym. No to w październiku się hajtam
k_u_dlaty - Śro 04 Lip, 2012
UUUU! Gratulejszyn.
W poniedziałek przy piciu pały nas 3 razy złapały. Pierwsze tylko upomnienia, za drugim też lajt, a za trzecim już poszły mandaty. Najlepsze to że te szmaty przyszły tylko do nas i pojeciały zaraz. Jeszcze coś tam gadał jeden z drugim żebyśmy pojechali do Anglii i Niemczech- tam będzie bezpiecznie
kawkader - Śro 04 Lip, 2012
Marguz napisał/a: | się i ja pochwalę, ale czym innym. No to w październiku się hajtam |
[*]
Dzemu - Czw 05 Lip, 2012
kawkader napisał/a: | Marguz napisał/a: | się i ja pochwalę, ale czym innym. No to w październiku się hajtam |
[*]
|
swieta racja 14 lipca mam 5 lat i juz bym tego bledu wiecej nie zrobil.
Dzieki za podpowiedz kawkader
Szapi - Pią 06 Lip, 2012
Przesadzacie, jak na mój gust. Odradzać związek kochającym się? Bez sensu. A zawarcie małżeństwa to tylko papierek i mnóstwo zajebistych wspomnień z wesela
Aida - Pią 06 Lip, 2012
Po co papierek jak ktoś się kocha? ;P a wesele to kolejny powód do picia
Szapi - Pią 06 Lip, 2012
No niepotrzebny, ale bez papierka nie ma pretekstu do wesela
Aida - Pią 06 Lip, 2012
Można se zrobić tak o- nieoficjalnie. Kupi się alkohol, żarcie i gości zaprosić i impreza
piotruś - Pią 06 Lip, 2012
dzisiaj mi Pani w urzędzie pracy powiedziała, że mam dużo ukończonych, różnorakich kursów, skończoną szkołę, dużo doświadczenia w pracy ale... muszę liczyć na swoje znajomości bo oni mi na 99% żadnej pracy nie załatwią
Dzemu - Sob 07 Lip, 2012
W srode ide na rozmowe o prace ;P Media Expert, ciekawe ..... czy mi sie uda to drogownictwo zostawic w cholere.
wajch - Sob 07 Lip, 2012
piotruś napisał/a: | dzisiaj mi Pani w urzędzie pracy powiedziała, że mam dużo ukończonych, różnorakich kursów, skończoną szkołę, dużo doświadczenia w pracy ale... muszę liczyć na swoje znajomości bo oni mi na 99% żadnej pracy nie załatwią |
Pamiętam jak bratowa szukała pracy, chciała sobie w sklepie popracować bo po prostu nudziło jej się w domu no i zawsze we dwójkę łatwiej się utrzymuje dom. To nie chcieli jej przyjąć do kilku, bo za wysokie wykształcenie, a tu za dużo doświadczenia, bo tu awans będzie chciała na pewno. Pojebane
Właśnie wstałem, czekam na dziewczynę i koło 15 wio na ślub i wesele brata. Tego mi trzeba!
Może w poniedziałek i we wtorek uda mi się iść na noc do pracy, wtedy będzie więcej kasy na picie w Gdyni, w Czwartek o 10 wyjeżdżam. Dalej nie wiem gdzie rozstawie namiot, ale będzie dobrze c:
Aida - Sob 07 Lip, 2012
wajch napisał/a: | koło 15 wio na ślub i wesele brata | karny kutas, za nie pochwalenie się
kawkader - Nie 08 Lip, 2012
Ale dziś byłem na chujowym hardcorowym gigu Dramat jakiś, jeszcze ta pogoda , takie piękne plany były na ten wieczór i wszystko się zjebało. Do tego znowu mam kłopoty z policją/sądem ... odechciewa się żyć normalnie, a zwłaszcza w tym kraju
Marguz - Pon 09 Lip, 2012
kawkader napisał/a: | Marguz napisał/a: | się i ja pochwalę, ale czym innym. No to w październiku się hajtam |
[*]
|
e mi z tym dobrze
a co do papierka świstku itp, temat był już kiedyś omawiany, ma Ukochana tak chce to załatwić, a ja nie mam nic przeciwko.
Sobota, niedziela - jeziorking - wyborna woda wyborna.
Teraz piękny dzień więc do pracy!
suchy693 - Czw 12 Lip, 2012
Co ja dzis robiłem .........malowałem pokój na biało
Marguz - Pią 13 Lip, 2012
coś mi się wydaje że twa twarz przemknęła mi na ultra chaosie, jeśli to ty, jeśli tam byłeś.
suchy693 - Pią 13 Lip, 2012
Jesli miałem na łbie nierozłaczną czapke lonsdala i buty w paski zebry to mozliwe ze to byłem JA
|
|