| |
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Stanzberg - Śro 10 Gru, 2008
Mnie ona nie wkurwia bardziej niż osoba wyrzucająca papierek po hamburgerze na chodnik.
Tzn. irytuje mnie śmiecenie, ale nie zamierzam się po to schylać i podstawiać sprawcy zamieszania jego "dzieł" pod nos.
xkrzysiekx - Śro 10 Gru, 2008
ładne porównanie
Marguz - Śro 10 Gru, 2008
Byłem chory, ale teraz już jest elegancko i rozkoszuję się do końca tygodnia zwolnionkiem z pracy, więc prawie nic nie jest w stanie mnie zirytować. Jak dobrze jest się wyspać i ponicnierobić
Anonymous - Śro 10 Gru, 2008
ja pierdole.... nie podoba Ci sie vrobel?? nie czytaj. a to że zwierz2k ma do mnie wąty top wiem od dawna... i wiem nawet przez kogo.
heroina - Śro 10 Gru, 2008
| Vróbel napisał/a: | | moge ci przytoczyc twoje wypowiedzi z adekwatnymi komentarzami tylko szkoda czasu aby to szukac (zaczne to robic na biezaco). |
nowa edycja konkursu z samych jej postów by chyba sie udała
niestety nie ma opcji nieczytania, bo bym sobie twoje wypowiedzi już dawno zablokowała.
nie wiem czym, ale wnerwiasz mnie niemiłosiernie.
To nieznośne uczucie pustki... prawie jak u Sartre'a.
dis - Śro 10 Gru, 2008
| Vróbel napisał/a: | Nie musisz mnie o nic prosic tylko mnie nie irytuj bo gdyby byla opcja abym mogl nie czytac kogos postow bylabys pierwsza na liscie.Tya ...Chuj o tobie wiem i chuj mnie obchodzisz zatem nie wkurwiaj mnie bo moge ci przytoczyc twoje wypowiedzi z adekwatnymi komentarzami tylko szkoda czasu aby to szukac (zaczne to robic na biezaco).Najgorsze jest to ze ty sobie nie zdajesz sprawy z tego co wypisujesz.Zalosna to jestes ty bo ludzie wola cie oszczedzic takim ewenementem jestes
Ja pierdole po chuj ja sie z nia wdaje w dyskusje ?
|
jak to sie mowi? przygadal kociol garnkowi...?
| dis napisał/a: | | Vróbel napisał/a: | Nie musisz mnie o nic prosic tylko mnie nie irytuj bo gdyby byla opcja abym mogl nie czytac kogos postow bylabys pierwsza na liscie.Tya ...Chuj o tobie wiem i chuj mnie obchodzisz zatem nie wkurwiaj mnie bo moge ci przytoczyc twoje wypowiedzi z adekwatnymi komentarzami tylko szkoda czasu aby to szukac (zaczne to robic na biezaco).Najgorsze jest to ze ty sobie nie zdajesz sprawy z tego co wypisujesz.Zalosna to jestes ty bo ludzie wola cie oszczedzic takim ewenementem jestes
Ja pierdole po chuj ja sie z nia wdaje w dyskusje ?
|
jak to sie mowi? przygadal kociol garnkowi...? |
Lidka i Vróbel będa kolejną forumową parą wszak nie od dziś wiadomo, że kto się czubi, ten się lubi! a że poziom postów często zbliżony
nie bede żadną jego parą! To,że paru osobom nie podoba sie moja osoba ma oznaczać że mam zrezygnować z tego forum??
tak
Zwierz@k - Śro 10 Gru, 2008
| Lidka napisał/a: | | a to że zwierz2k ma do mnie wąty top wiem od dawna... i wiem nawet przez kogo. |
chuja wiesz, więc skończ pierdolić i nie wciskaj mi dziecka w brzuch.
Ni chuja,predzej w trampkach na pasterke pójdziecie.
Jak przestaniecie jej odpisywać, to przestanie - proste?
Vróbel - Śro 10 Gru, 2008
| Lidka napisał/a: | | jak to sie mowi? przygadal kociol garnkowi...? |
Chcesz o tym porozmawiac ?
| xkrzysiekx napisał/a: | | Lidka i Vróbel będa kolejną forumową parą wszak nie od dziś wiadomo, że kto się czubi, ten się lubi! a że poziom postów często zbliżony |
A co ty kurwa swatac mnie chcesz gejozo?
| Lidka napisał/a: | | nie bede żadną jego parą! To,że paru osobom nie podoba sie moja osoba ma oznaczać że mam zrezygnować z tego forum?? |
Juz na starcie mnie skreslasz
Ryszard - Śro 10 Gru, 2008
Generalnie, nie karmić trolla.
| Ryszard napisał/a: | | Generalnie, nie karmić trolli. |
Pani Ka - Śro 10 Gru, 2008
Żyć nie umierać.Jutro pierwsze zawody w tym sezonie
A kaszle tak,że chyba zaraz się zrzygam
vrobel Ty ćwoku to nie ja o garnku napisałam i owszem skreślam Cie, bo nie lubie upierzonych...
shiizaa - Śro 10 Gru, 2008
Napinacie się jak pośladki Twojej Starej jak sra ..
Wy to chyba lubicie, co?..
Dev - Śro 10 Gru, 2008
| Pani Ka napisał/a: | Żyć nie umierać.Jutro pierwsze zawody w tym sezonie
A kaszle tak,że chyba zaraz się zrzygam |
jakie zawody?
ja dzis cały dzień siedze w domu, po tym jak mój trener sprawdzał mój najwyzszy próg bólu i wytrzymałosci..
Biathlon
| Devotka napisał/a: | | po tym jak mój trener sprawdzał mój najwyzszy próg bólu i wytrzymałosci.. |
Ostatnio trener wymyślił sobie,że sprawdzi czy dam radę przekroczyć tętno 200 wysokotentnowcem jestem ale doszlam tylko do 197
Dev - Śro 10 Gru, 2008
nonono to nieźle
ja raczej nie mierzę tętna, ale zamierzam sobie kupić licznik do biegania i żeby mi tetno mierzył. generalnie jak czuje, że zmeczenie powoduje mdłości to znaczy, że wyrobiłam te 200 % normy i luzuje
Właśnie mam sportester Sigmy,dobry całkiem jest
Kurwa...jakiś kretyn rozkuwał mi ściane i rozwalił rurkę od ogrzewania ZIMNO!
Dev - Śro 10 Gru, 2008
oo a ile taki tester? bo patrzyłam na allegro i są w bardzo różnych cenach, a nie chcę jakiegoś szajsu zamówić.
Zwierz@k - Śro 10 Gru, 2008
| Devotka napisał/a: | | generalnie jak czuje, że zmeczenie powoduje mdłości to znaczy, że wyrobiłam te 200 % normy i luzuje Wink |
ja dziękuje, nie przepadam za rzyganiem z wysiłku
kolejne interwalki mam odfajkowane, tępo wzrasta a ja daje rade! jest progres!
|
|