|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
mechlin - Wto 11 Lis, 2008
i to nie jedna.. ale po wszystkim tzn gigu a poem to juz niech dzieje wola moja
za sto lat dziekowac , ale samotnym byc nie chce
xkrzysiekx - Wto 11 Lis, 2008
nie boj nic! bedzie wojna! bedzie oi! oi oi oi pogo!
nie boje, ale rozbratu nie powtarzam.. ale po wszystkim przebijam na ryj
jak to mowia: nie mow hop, zanim nie wypijesz
w sumie racja a znow malujesz "%" na nadgarstach, czy tym razem anonimowo ????
tym razem promile
Dev - Wto 11 Lis, 2008
Cytat: | a ja widziałem Devotke na koncercie Analogsów, ale dupa jestem i nie podszedłem zagadać |
uuu masz minusa
magdalenik napisał/a: | nasz weekend dopiero zaczyna sie konczyc,gdyz ekipa z no heaven awaits us niedawno opuscila nasze progi,a kon spi jeszcze w pokoju...na lozku tym razem |
no i jak ja bym się tam mogła zmieścić?
magdalenik - Wto 11 Lis, 2008
pod koniem
Anonymous - Wto 11 Lis, 2008
Wszystko sie wali.. Cały do tej pory poukładany świat legł w gruzach bo On odszedł ;(
ale i tak kocham:( i zawsze bede;( i znów bede żeyć z wiarą w to,że on wróci... Kiedyś myślałam,że to nierealne... Po tych paru dniach w których dał mi nadzieje,że może być lepiej niż kiedyś moge żyć dalej. Dał mi siłe bym znów na niego czekała...
Ryszard - Wto 11 Lis, 2008
Papież umarł?
Nie... Mój facet/juz nie facet usilnie próbuje zrobic z siebie chama,żebym go znienawidziła. Ale ja go kocham i dupa...
Zwierz@k - Wto 11 Lis, 2008
napisz do bravo
w bravo mnie nie zrozumieja... Jestescie dziwnym narodem meskim. jak juz trzeba sie rozstac to robicie z siebie najgorszych chujow zamiast stanac przed baba z honorem...
widocznie mialaś w życiu pizdy, nie facetów. Taka lajfa.
no chyba... w tym jednego twojego kumpla...
ale to nie moja wina.
Nie,ja wcale tak nie twierdze. Może są jeszcze inni faceci na świecie. Tzn umiejacy sie inaczej rozejsc.
Arl - Wto 11 Lis, 2008
co sie stanelo z debilizmami miesiaca?
Zastały sie:)
Lidka napisał/a: | ale i tak kocham:( i zawsze bede;( i znów bede żeyć z wiarą w to,że on wróci... Kiedyś myślałam,że to nierealne... Po tych paru dniach w których dał mi nadzieje,że może być lepiej niż kiedyś moge żyć dalej. Dał mi siłe bym znów na niego czekała... |
nie łódź się, będzie tylko gorzej. po prostu nadzieja umiera ostatnia
Skąd wiesz krzysiu?? gdyby nie ta nadzieja chyba byłabym szczęsliwsza.. dobrze,że jeszcze zostało mi dziecko.
bo tak to juz jest, ze ludzie lubia zyc zludzeniami. ja tez tak mam (choc w Twoim przypadku, wiadomo, jest ciut bardziej skomplikowana, chocby ze wzgledu na dziecko)/
Szczescie w nieszczesciu to nie był jej ojciec:/ i trwało to na tyle krotko,że chyba uda mi sie to upchac gdzies w kąt...
no widzisz. czasem warto zabic nadzieje, nim ona zbije nas
|
|