|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
piotruś - Czw 22 Gru, 2011
suchy693 napisał/a: | No kurwy życze wamObrazek |
w imieniu kurew (kurw?) dziękuję
BadMotherfucker - Czw 22 Gru, 2011
Również dziękuję - tyle że w imieniu ateistów
Gain Kain - Czw 22 Gru, 2011
Najlepszego i pamiętajcie o jednym:
SantaClaus - Czw 22 Gru, 2011
Też wam powiem wesołych świąt, a co
Aneta - Czw 22 Gru, 2011
( spokojnie - nie ma tam kutasów żadnych, ale i takie życzenia ktoś wlepi pewnie )
zanim klikniesz wyobraź sobie pierwszą gwiazdkę sunącą po niebie ...............
https://www.facebook.com/...9&type=1&ref=nf
taki świąteczny suchar na dziś
NO TO WESOŁYCH ŚWIĄT
Dzemu - Pią 23 Gru, 2011
Najlepszego dla Was
k_u_dlaty - Pią 23 Gru, 2011
ciekawy jestem jakie prezenty rozdaje PANKOWY MIKOŁAJ
kawkader - Pią 23 Gru, 2011
kopy w dupe
kawkader - Sob 24 Gru, 2011
Napiłbym się po prostu piwa w tą cała wigilie : /
k_u_dlaty - Sob 24 Gru, 2011
kawkader napisał/a: | Napiłbym się po prostu piwa w tą cała wigilie : / | o to to
wajch - Sob 24 Gru, 2011
kawkader napisał/a: | Napiłbym się po prostu piwa w tą cała wigilie : / |
A ja sobie jedno wypiłem i czekam na kolację . No i jeszcze kupiłem sobie co nieco na pasterkę.
piotruś - Sob 24 Gru, 2011
sami alkoholicy, w Wigilie pic...
też mam zaopatrzenie na pasterke:D
Marguz - Sob 24 Gru, 2011
ależ mam kaca, piwunio piwunienieczko popijam i oby przeszło. Kto mi powie co robi nóż wbity w ścianę i jak tego udało się dokonać. A Panki od mikołaja dostały żelazko, przynajmniej marguzy.
Dzemu - Nie 25 Gru, 2011
Przezylem wigilie, jak ja kurwa nie lubie swiat.
Konan - Nie 25 Gru, 2011
u mnie w domu tylko więcej kłotni jest przez te święta "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek"
bladaczka - Nie 25 Gru, 2011
a co,wolałbyś siedzieć sam bez zebów i drżącą ręką wpierdalać kartofle z maślanką z baru mlecznego oglądając teleekspres?
Konan - Nie 25 Gru, 2011
Cytat: | a co,wolałbyś siedzieć sam bez zebów i drżącą ręką wpierdalać kartofle z maślanką z baru mlecznego oglądając teleekspres? |
to do mnie? nie kumam
no do ciebie, denerwuje mnie ta moda na wkurwianie się na święta. też nie mam sielankowej rodzinki ale doceniam to że mam z kim spędzić święta.jakbyś był sam albo żył w patoli to byś widział gorsze problemy niż pomoc w kuchni czy ubranie czystego ciucha.
Marchin - Nie 25 Gru, 2011
Ło ło ło, spokojnie. Gdybyśmy żyli w Korei to byśmy mieli jeszcze gorzej, nie w tym rzecz. Patetyzm świat może wkurwiać, to wymuszanie klimatu na silę i tak dalej. Bo sam pamiętam wigilie gdzie mi się w chuj nie chciało przy tym stole siedzieć bo ci którzy jeszcze rano na siebie wieszali psy, dziś się jak najszerzej uśmiechają. I nie chodzi tu o nie docenianie tego co się ma ale raczej o to że święta w wielu domach są po prostu "sztuczne". Myślę ze ciężko tu kogoś oceniać, jak się go nie zna i nie zna się jego sytuacji.
Konan - Nie 25 Gru, 2011
Konan napisał/a: | u mnie w domu tylko więcej kłotni jest przez te święta "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" |
gdzie tu pisze ze jestem wkurwiony na święta? czy na moją rodzinę? po prostu dla mnie święta są przereklamowane, lub jestem w takim wieku ze nie czuje ich magii.
k_u_dlaty - Nie 25 Gru, 2011
ja ogólnie lubię święta, ale jakoś bardziej wielkanocne, bo nie ma w nich takiego cyrku z mikołajami, w tv jest spokój, nie ma świecących wystaw w sklepach ect. wiadomo ze święta bożonarodzeniowe są bardziej 'rodzinne' ale ten przepych, przejedzenie i właśnie taka sztuczność mnie drażni
suchy693 - Nie 25 Gru, 2011
Tak czytam i czytam i wspólczuję niektórym że mają takie chujowe stosunki z rodzina podczas świat i nie tylko ale moze tez waszej winy jest w tym !!!!!!!!!!Pomyslcie troche samokrytyki by sie przydało!!!!
k_u_dlaty - Nie 25 Gru, 2011
Suchy ale ty na to patrzysz z perspektywy ojca i masz swój wiek a my tj. Konan i ja to wgl inne spojrzenie. fakt faktem ze niektórzy wyolbrzymiaja swoje sytuacje rodzinne
Konan,ja też nie przepadam za świętam,bardziej wkurzył mnie sposób w jaki to ująłeś,trochę jak rozkapryszony nastolatek,nie napisałeś "święta są sztuczne" tylko Konan napisał/a: | "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" | i przez to się nie zrozumieliśmy
Konan - Nie 25 Gru, 2011
Konan napisał/a: | "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" |
moze masz racje, ujęte nie zbyt dobrze
PIS & love
|
|