PUNK FORUM
Forum Punkowe

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2

piotruś - Czw 22 Gru, 2011

suchy693 napisał/a:
No kurwy życze wamObrazek :old:

w imieniu kurew (kurw?) dziękuję :*

BadMotherfucker - Czw 22 Gru, 2011

Również dziękuję - tyle że w imieniu ateistów :*
Gain Kain - Czw 22 Gru, 2011

Najlepszego i pamiętajcie o jednym:

:twisted:

SantaClaus - Czw 22 Gru, 2011

Też wam powiem wesołych świąt, a co ;)
Aneta - Czw 22 Gru, 2011

( spokojnie - nie ma tam kutasów żadnych, ale i takie życzenia ktoś wlepi pewnie :P )

zanim klikniesz wyobraź sobie pierwszą gwiazdkę sunącą po niebie ...............

https://www.facebook.com/...9&type=1&ref=nf

taki świąteczny suchar na dziś :misiek:

NO TO WESOŁYCH ŚWIĄT :old:

Dzemu - Pią 23 Gru, 2011

Najlepszego dla Was :-)

k_u_dlaty - Pią 23 Gru, 2011

ciekawy jestem jakie prezenty rozdaje PANKOWY MIKOŁAJ :misiek: :bananik:
kawkader - Pią 23 Gru, 2011

kopy w dupe :glupek:
kawkader - Sob 24 Gru, 2011

Napiłbym się po prostu piwa w tą cała wigilie : /
k_u_dlaty - Sob 24 Gru, 2011

kawkader napisał/a:
o to to :bananik: :mrgreen:
wajch - Sob 24 Gru, 2011

kawkader napisał/a:

A ja sobie jedno wypiłem i czekam na kolację :cool: . No i jeszcze kupiłem sobie co nieco na pasterkę.

piotruś - Sob 24 Gru, 2011

sami alkoholicy, w Wigilie pic...

też mam zaopatrzenie na pasterke:D

Marguz - Sob 24 Gru, 2011

ależ mam kaca, piwunio piwunienieczko popijam i oby przeszło. Kto mi powie co robi nóż wbity w ścianę i jak tego udało się dokonać. A Panki od mikołaja dostały żelazko, przynajmniej marguzy.
Dzemu - Nie 25 Gru, 2011

Przezylem wigilie, jak ja kurwa nie lubie swiat.
Konan - Nie 25 Gru, 2011

u mnie w domu tylko więcej kłotni jest przez te święta :P "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" :zygi:
bladaczka - Nie 25 Gru, 2011

a co,wolałbyś siedzieć sam bez zebów i drżącą ręką wpierdalać kartofle z maślanką z baru mlecznego oglądając teleekspres?
Konan - Nie 25 Gru, 2011

Cytat:
a co,wolałbyś siedzieć sam bez zebów i drżącą ręką wpierdalać kartofle z maślanką z baru mlecznego oglądając teleekspres?

to do mnie? nie kumam :roll:

no do ciebie, denerwuje mnie ta moda na wkurwianie się na święta. też nie mam sielankowej rodzinki ale doceniam to że mam z kim spędzić święta.jakbyś był sam albo żył w patoli to byś widział gorsze problemy niż pomoc w kuchni czy ubranie czystego ciucha.
Marchin - Nie 25 Gru, 2011

Ło ło ło, spokojnie. Gdybyśmy żyli w Korei to byśmy mieli jeszcze gorzej, nie w tym rzecz. Patetyzm świat może wkurwiać, to wymuszanie klimatu na silę i tak dalej. Bo sam pamiętam wigilie gdzie mi się w chuj nie chciało przy tym stole siedzieć bo ci którzy jeszcze rano na siebie wieszali psy, dziś się jak najszerzej uśmiechają. I nie chodzi tu o nie docenianie tego co się ma ale raczej o to że święta w wielu domach są po prostu "sztuczne". Myślę ze ciężko tu kogoś oceniać, jak się go nie zna i nie zna się jego sytuacji.
Konan - Nie 25 Gru, 2011

Konan napisał/a:
u mnie w domu tylko więcej kłotni jest przez te święta :P "zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" :zygi:

gdzie tu pisze ze jestem wkurwiony na święta? czy na moją rodzinę? po prostu dla mnie święta są przereklamowane, lub jestem w takim wieku ze nie czuje ich magii.

k_u_dlaty - Nie 25 Gru, 2011

ja ogólnie lubię święta, ale jakoś bardziej wielkanocne, bo nie ma w nich takiego cyrku z mikołajami, w tv jest spokój, nie ma świecących wystaw w sklepach ect. wiadomo ze święta bożonarodzeniowe są bardziej 'rodzinne' ale ten przepych, przejedzenie i właśnie taka sztuczność mnie drażni :roll:
suchy693 - Nie 25 Gru, 2011

Tak czytam i czytam i wspólczuję niektórym że mają takie chujowe stosunki z rodzina podczas świat i nie tylko ale moze tez waszej winy jest w tym !!!!!!!!!!Pomyslcie troche samokrytyki by sie przydało!!!! :old:
k_u_dlaty - Nie 25 Gru, 2011

Suchy ale ty na to patrzysz z perspektywy ojca i masz swój wiek a my tj. Konan i ja to wgl inne spojrzenie. fakt faktem ze niektórzy wyolbrzymiaja swoje sytuacje rodzinne

Konan,ja też nie przepadam za świętam,bardziej wkurzył mnie sposób w jaki to ująłeś,trochę jak rozkapryszony nastolatek,nie napisałeś "święta są sztuczne" tylko
Konan napisał/a:
"zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek"
i przez to się nie zrozumieliśmy ;-)
Konan - Nie 25 Gru, 2011

Konan napisał/a:
"zrób to, zrób tamto, ubierz się jak człowiek" :zygi:

moze masz racje, ujęte nie zbyt dobrze ;-)

PIS & love