|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Kamyla - Pon 01 Wrz, 2008
Cytat: | kocham wkurwiać ludzi! |
ależ co Ty opowiadasz pewnie się będziesz przez ten miesiąc potwornie nudził, wydasz kupę kasy zrujnujesz sobie wątrobę...a ja w tym czasie będę delektować się porywającymi lekturami i fizycznymi wzorami. W porównaniu ze mną to masz przejebane!
Marchin - Pon 01 Wrz, 2008
A później kiedy mu już będziemy mieli luz będziesz zapierdalać do sesji. Z góry ci współczuje.
Zwierz@k - Pon 01 Wrz, 2008
Kamyla napisał/a: | pewnie się będziesz przez ten miesiąc potwornie nudził, |
skarbie - ludzie tacy zajebiści jak ja nigdy sie nie nudzą
Kamyla napisał/a: | wydasz kupę kasy |
a i owszem - dziary, koncerty, plyty, ahhh... aż sie boje myśleć o wpylacie
Kamyla napisał/a: | zrujnujesz sobie wątrobę |
złotko... nie da się zrujnować czegoś czego nie ma...
Kamyla napisał/a: | ja w tym czasie będę delektować się porywającymi lekturami i fizycznymi wzorami |
milej zabawy zatem życze
Kamyla napisał/a: | W porównaniu ze mną to masz przejebane! Cool |
"sorry you'r not a winner"
Marchin napisał/a: | A później kiedy mu już będziemy mieli luz będziesz zapierdalać do sesji. Z góry ci współczuje. Twisted Evil |
Ciekawe kiedy zresztą ja zawsze mam luz bo fajny ze mnie chłopak i mnie z egzaminow zwalniają
Turio - Pon 01 Wrz, 2008
Ja sobie dziś na rozpoczęcie do kumpla poszedłem bo mu nie pykło i jakoś tak się za mną w szkole stęsknili, że kazali mi (kurwa od angielskiego) opuścić teren budynku.
dagda - Wto 02 Wrz, 2008
nie ma to jak niesienie kolegów do domu... ehhhh....
Kamyla - Wto 02 Wrz, 2008
Zwierz@k napisał/a: | "sorry you'r not a winner" |
Zwierzu-przyznaję rację, tak skromna osoba nie może mieć przejebane
Ryszard - Wto 02 Wrz, 2008
ojapierdole. dawno się tak nie upodliłem jak wczoraj. łoiliśmy z kumplem wódę setkami zapijając browarem. Do domu wróciłem jakimś teleportem, od drzwi usłyszałem, że jestem "brudny, łysy, napruty i dobrze że chociaż oka nie mam podbitego" (oczywiście to rozcięcie koło oka musiałem dobrze bunkrować ). W nocy przetelepanie i żółcią zrzyganie. A rano... brak kaca.
Dobrze się wczoraj bawiłem. :]
heroina - Wto 02 Wrz, 2008
rzyganie żółcią jest niefajne...
chociaż mnie zawsze zaskakuje jak szybko żółć się wytwarza, widac emuglacja tłuszczy jest zajebiście ważna.
pierwszy dzień w szkole i pierwszaki sie mnie boją (a jeszcze nikimu nic nie zrobiłam co trzeba zaznaczyć na wstepie)
Ryszard - Wto 02 Wrz, 2008
Wydaje mi się, że w woreczku się mieści jej całkiem sporo. Chociaż masz rację, że ta ilość zaskakuje.
heroina - Wto 02 Wrz, 2008
Ryszard napisał/a: | masz rację |
zawsze mam
a ostatnio rzygałam żółcią 2 razy w ciągu pół godziny i za drugim razem było dokładnie tyle samo
Ryszard - Śro 03 Wrz, 2008
Kochana, przez pół nocy waliłem żółcią, ale niestety "okoliczności" nie pozwalały rzetelnie zmierzyć jej ilości
Chyba starczy już o wydzielinach, co?
KiNdEr - Śro 03 Wrz, 2008
Wczoraj jak jadłem mielonego,kapuste i ziemniaki zaglądnąłem do tego tematu i gadlaiście o żyganiu żółcią,dziś też jem mielonego,kapuste i ziemniaki a wy znowu o żyganiu żółcią.Przypadek?
Mecenas - Śro 03 Wrz, 2008
kurcze zamieniłbym się z toba
ja dzis jadłem pierogi z kaszą gryczaną
mechlin - Śro 03 Wrz, 2008
rzyganie zółcią jest bolesne
Ryszard - Śro 03 Wrz, 2008
KiNdEr napisał/a: | Wczoraj jak jadłem mielonego,kapuste i ziemniaki zaglądnąłem do tego tematu i gadlaiście o żyganiu żółcią,dziś też jem mielonego,kapuste i ziemniaki a wy znowu o żyganiu żółcią.Przypadek? |
Dzień Świstaka
Zwierz@k - Śro 03 Wrz, 2008
"dzisiaj każdego kocham jak brata, dzisiaj wyplata, dziś wyplataaaaa! "
szef bl łaskawy. Zamiast przepisowych 999zł dostałem rowny tysiąc
mechlin - Śro 03 Wrz, 2008
Zwierz@k napisał/a: | "dzisiaj każdego kocham jak brata, dzisiaj wyplata, dziś wyplataaaaa! "
szef bl łaskawy. Zamiast przepisowych 999zł dostałem rowny tysiąc |
wypij moje zdrowie
Aneta - Śro 03 Wrz, 2008
Zwierz@k napisał/a: | szef bl łaskawy. Zamiast przepisowych 999zł dostałem rowny tysiąc Laughing |
to kup se za ten bonus coś ładnego
heroina - Śro 03 Wrz, 2008
zapisałam się na taniec brzucha
KiNdEr - Śro 03 Wrz, 2008
Mecenas napisał/a: | kurcze zamieniłbym się z toba |
Babcia w domu dobra rzecz
Marguz - Czw 04 Wrz, 2008
Zwierz@k napisał/a: | "dzisiaj każdego kocham jak brata, dzisiaj wyplata, dziś wyplataaaaa! "
faja
szef bl łaskawy. Zamiast przepisowych 999zł dostałem rowny tysiąc Laughing |
u mnie 7 dni po wypłacie, a już widzę dziury w budżecie na ten miesiąc, zawsze, absolutnie zawsze tak wychodzi. Z jednej strony dobrze, że chory jestem bo na gaz nie wydaję ani na dziwkowanie się, ale z drugiej strony leki i zwolnienie, a co za tym idzie następna wypłata mniejsza. W pizdu by to wzięło
Zwierz@k - Czw 04 Wrz, 2008
po robocie... spierdolony jak nigdy dotąd...
a zaraz jeszcze na trening
abominacja - Czw 04 Wrz, 2008
dzisiaj ciąg dalszy niuniowego kursu na prawko: kolejny rekord prędkości -109 km
KiNdEr - Czw 04 Wrz, 2008
Kolejny głupi film http://pl.youtube.com/watch?v=iLUb1970Q_4
Dev - Czw 04 Wrz, 2008
zajebałam wczoraj komara prześcieradłem
a tak to od poniedziałku zaczynam treningi muay thai, a co najlepsze będę jedyną dziewczyną w sekcji
|
|