|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Zablokowane - Higiena to podstawa! 

bnr - Pią 24 Lut, 2006
  smierdzacym pannom mowimy NIE

niemyciu sie mowimy NIE

choc wiesc gminna glosi, iz prawdziwy mezczyzna powinien pachniec papierosami, piwem i potem  
												 alutka - Pią 24 Lut, 2006

| bleedandroll napisał/a: | 	 		  | choc wiesc gminna glosi, iz prawdziwy mezczyzna powinien pachniec papierosami | 	  

akurat zapach dymu tytoniowego lubię   

choć już o wiele mniej lubię zapach pojary  
												 bnr - Pią 24 Lut, 2006
  a ja nie lubie jak pannom, zreszta komukolwiek, z kim rozmawiam, jebie z paszczy owym dymem tytoniowym (no chyba, ze tez wtedy pale    )

dlatego staram sie miec gume zawsze przy sobie      
												 [prezes] - Pią 24 Lut, 2006
  Ja mam pewien opór  przed myciem rąk w publicznym kiblu, gdzie kran nie jest na fotokomórkę, gdyż mam świadomość, że te pokrętła są dotykane obcą ręką, która uprzednio dzierżyła pindola, lub podcierał a dupę.
												 Jules Winnfield - Pią 24 Lut, 2006

| Cytat: | 	 		  a ja nie lubie jak pannom, zreszta komukolwiek, z kim rozmawiam, jebie z paszczy owym dymem tytoniowym (no chyba, ze tez wtedy pale  ) 

dlatego staram sie miec gume zawsze przy sobie  | 	  

WORD          
												 XbobsonX - Pią 24 Lut, 2006
  zawsze sie przyda

wechu chyba nie mialy kobiety Bukowskiego  

| Obywatel napisał/a: | 	 		  | Problemem jest odkręcić kran przez papierowy ręcznik? | 	  

nie, jeżeli jest on na wyposażeniu kibla. 

można też użyć chusteczki, ale to wszystko niezabezpiecza mnie przed drobnoustrojami.

Swoją drogą zastanawialiście się nad tym co żyje na uchwytach i siedzeniach w środkach komunikacji?:)
												 hellfuel - Pią 24 Lut, 2006

| [prezes] napisał/a: | 	 		  

Swoją drogą zastanawialiście się nad tym co żyje na uchwytach i siedzeniach w środkach komunikacji?:) | 	  

Wystarczy powąchać przypadkiem ręce po wyjściu z autobusu/tramwaju, to daje pewne wyobrażenie. Myję łapy jak tylko przychodzę do domu, bleeee
  Też Ci wtedy spływa czarna woda z rąk? Zimą jeszcze półbiedy, bo się nosi rękawiczki, ale latem...
												 Jules Winnfield - Pią 24 Lut, 2006
  latem to wogóle w Wawie w komunikacji miejskiej masakra, upał, korek, tłum śmierdzących zapoconych ludzi w autobusie tak że nie da się ruszyć itd.  
												 bnr - Pią 24 Lut, 2006
  Kiedys jechalem do Lwowa busem z Ukraincami, siedzialem sobie, a tam w malym busie ludzi jak szprotek, wszyscy rownomiernie niemyci, i oczywiscie jeden smierdzaca pache trzymal mi nad glowa, kurwa, to byl koszmar.
												 hellfuel - Pią 24 Lut, 2006
  Latem to widzisz jak brud formuje się w kulki na rękach po wyjściu z autobusu     Czasem po zabawie z psem mam czystsze łapy niż po przejażdżce tramwajem.
												 Blekit - Pią 24 Lut, 2006
  trzeba bylo go dezodorantem zaatakowac  
												 Phallu Sofia - Pią 24 Lut, 2006
  a ja dziś się nię okąpię    

zaniżę średnią krajową  
												 Łajek - Sob 25 Lut, 2006

| Kamil napisał/a: | 	 		  | Po wyjściu z toalety zaledwie co czwarty Polak i co czwarta Polka myje ręce mydłem i wodą. | 	  

Kto nie myje kutasa ten myje rece - proste.
												 szaber - Sob 25 Lut, 2006
  ja zauważyłam, że jak jestem w pracy i mam już wszystkiego dość i czuję się zmęczona to magicznie wręcz dziala umycie rąk (szczególnie jak się na kompie pracuje).
												 Jules Winnfield - Sob 25 Lut, 2006

| Cytat: | 	 		  | ja zauważyłam, że jak jestem w pracy i mam już wszystkiego dość i czuję się zmęczona to magicznie wręcz dziala umycie rąk (szczególnie jak się na kompie pracuje). | 	  

albo chlust zimnej wody na twarz    (właśnie zwłaszcza jak się robi przed komputerem)
												 szaber - Sob 25 Lut, 2006

| Jules Winnfield napisał/a: | 	 		  | albo chlust zimnej wody na twarz Smile (właśnie zwłaszcza jak się robi przed komputerem) | 	  

i jak się nie jest kobietą z makijażem na twarzy  
												 gooy - Sob 25 Lut, 2006

| szaber napisał/a: | 	 		  | ja zauważyłam, że jak jestem w pracy i mam już wszystkiego dość i czuję się zmęczona to magicznie wręcz dziala umycie rąk (szczególnie jak się na kompie pracuje). | 	  

rysio lubicz bylby z Ciebie dumny     
												 Aneta - Pon 27 Lut, 2006
  nie ma nic przyjemniejszego niz dluuuugie siedzenie w wannie pełnej gorącej wody z solą morską lub olejkami   
												 Maciek - Pon 27 Lut, 2006

| Podarte trampki napisał/a: | 	 		  nie ma nic przyjemniejszego niz dluuuugie siedzenie w wannie pełnej gorącej wody z solą morską lub olejkami     | 	  

dokładnie!

no może do tego jeszcze laski w toples podające mango  
												 nerka - Pon 27 Lut, 2006
  i masażysta   

tak. tunele śmierdzą  
												 Aneta - Pon 27 Lut, 2006
  lub malibu   

nie myslalam ze faceci lubią sie 'marynowac' godzinami w wannie z dobrą ksiązką     ... ja nawet boomboxa zabieram bez muzy sie nie da!!
												 Mihau - Pon 27 Lut, 2006
  duzo lepszy jest goracy prysznic  
												 Maciek - Pon 27 Lut, 2006
  Pomijając to, że wg mnie np. piwo w takich parnych warunkach zupelnie traci smak, to ogólnie alko podczas takich kąpieli strasznie ryje po głowie i raczej rozprasza niż odpręża.

Niewiele jest w życiu przyjemniejszych rzeczy niż seans w wannie z Tubular Bells po całym dniu zaiwaniania na nartach   

| Mihau napisał/a: | 	 		  | duzo lepszy jest goracy prysznic :Cool: | 	  

Lodowaty (lub na zmiane z wrzątkiem) oszczysza dusze lepiej niż spowiedź w kościele  

| 

|