|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - MUST BE THE MUSIC
BiteItYouScum - Sob 31 Maj, 2014
Faktycznie jest się czym chwalić. Masz jeszcze jakieś inne wielkie osiągnięcia?
Moja matka spotykała się z dwoma facetami, którzy siedzieli w więzienu. Obaj nie żyją. Jeden został zakatowany na melinie przez swoich towarzyszy od gwinta, a drugi zasztyletował innego cwaniaka i powiesił się w celi. Selekcja naturalna...
ZŁY PUNKS - Sob 31 Maj, 2014
Czy mam inne osiagniecia pewnie mam a to w sporcie ,złodziejce,napierdalaniu innych kiboli z ich druzyn acha i złamałem nos 1 skinheadowi kiedys
Ale z ciebie rzeźnik. Nie mogę się doczekać kiedy mnie "namierzysz".
ZŁY PUNKS - Sob 31 Maj, 2014
BiteItYouScum napisał/a: | Ale z ciebie rzeźnik. Nie mogę się doczekać kiedy mnie "namierzysz". | właśnie dzwonie i namierzam cię w Stargardzie twoim małe to miasto wiec nietrudno będzie takiego wiochmena ustrzelić
Stargard to 60-tysięczne miasto, więc życzę miłego szukania. Weź prowiant na drogę i gacie na zmianę, złamasie.
Możesz jeszcze poszukać w Szczecinie, bo tam spędzam jakieś 10 godzin 5 dni w tygodniu.
Powodzenia.
Stanzberg - Wto 03 Cze, 2014
Wy tak na poważnie?
BiteItYouScum - Wto 03 Cze, 2014
Stanzberg napisał/a: | Wy tak na poważnie? |
Nieee, kolega tylko chce do mnie przyjechać pozwiedzać katedrę, pomnik smoleński, radziecką kolumnę zwycięstwa, pomnik papy JP2, mury obronne, krzyż pokutny i napić się piwa Stargardzkiego za 10zł w Pubie "Pod Galerią" na Starówce..
ZŁY PUNKS - Wto 03 Cze, 2014
Byłem nawet miłe miasto zwłaszcza brama młynska i park popiela jest gites piwko można było wypic z chuliganerka ale to rok temu się działo
BiteItYouScum - Wto 03 Cze, 2014
Z jaką chuliganerką? Chyba z pisowską moherką.
KonPunk - Śro 16 Lip, 2014
Zacna napinka. Normalnie jakby Jogi jeszcze tu pisywał. Kolego BiteItYouScum masz jakąś obsesję na punkcie Pis-u?
BiteItYouScum - Pią 18 Lip, 2014
Widzę po twoim awatarze, że ty masz jakąś obsesję na punkcie konserwatyzmu, więc może i na punkcie PiSu również.
Konserwatywny punk - oksymoron. Co teraz? Wypukła dziura, ciepły śnieg, czy może okrągły kwadrat?
Rotten82 - Sob 19 Lip, 2014
BiteItYouScum napisał/a: | Konserwatywny punk - oksymoron |
nauczaj
Aneta - Wto 19 Sie, 2014
jak za starych dobrych czasów
|
|