|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Scenowe kontrowersje - gorący temat!
Aneta - Pią 24 Sie, 2012
Od Budynia to z łaski swojej się odwal.
Rotten82 - Pią 24 Sie, 2012
Twojastara napisał/a: | Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju |
ktorzy?
suchy693 - Pią 24 Sie, 2012
Twojastara napisał/a: |
Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju. | JA PIERDOLĘ
Stanzberg - Pią 24 Sie, 2012
Po raz kolejny przekonuję się, że punk rock w realu i punk rock w necie to są dwie planety w różnych galaktykach.
Żaba - Pią 24 Sie, 2012
Twojastara napisał/a: | Koło ch.. lata kogo wolisz...
Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju,a nie ty z Budyniem,bo już widzę obraz tego wszystkiego-hajlunki i różaniec przed koncertami...
ultra chaos piknik bije na morde ten twój festynik na bagnach... |
Chyba trochę mnie nie rozumiesz.... A z Ultra Chaosem nigdy nie konkurowałem i nie mam zamiaru konkurować. Dario ma inną wizję swojej imprezy ja inną i to jest nasz punk rock. A tę całą "scenę" tworzę właściwie od jej początku a nawet wcześniej
sHo - Sob 25 Sie, 2012
Twojastara napisał/a: | Koło ch.. lata kogo wolisz...
Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju,a nie ty z Budyniem,bo już widzę obraz tego wszystkiego-hajlunki i różaniec przed koncertami...
darek z drugiego konta nakurwiasz?
Żaba napisał/a: | A tę całą "scenę" tworzę właściwie od jej początku a nawet wcześniej |
heh
Yacek - Sob 25 Sie, 2012
sHo napisał/a: | Twojastara napisał/a: | Koło ch.. lata kogo wolisz...
darek z drugiego konta nakurwiasz? |
Ja myślę, że to ładny nadaje
Stanzberg - Sob 25 Sie, 2012
Osobiście strasznie mnie wkurwiają fanatycy jednej opcji, jacy by nie byli.
Lubię crusta, hc, 77 oraz streetpunka i zależy mi, żeby można było te gatunki usłyszeć na festiwalach – niekoniecznie jednym jedynym słusznym.
Tak się składa, że miałem zaszczyt pojawić się i na "siegheilerskich" Maniowach, i na "lewackim" Ultrachaosie, bardzo sobie chwalę oba te festy i niezwykle irytują mnie osobnicy którzy ustawiają jednych przeciw drugim, zwłaszcza że odbywa się to w miejscu które realnie nie istnieje: w przestrzeni internetu.
Scenę w tym kraju tworzą różni ludzie i to jakimi są radykałami ma mniejsze znaczenie wobec faktu czy są chujami i palantami, czy nie. A tacy zdarzają się wszędzie.
Howgh.
Żaba - Nie 26 Sie, 2012
Stanzberg napisał/a: | Osobiście strasznie mnie wkurwiają fanatycy jednej opcji, jacy by nie byli.
niezwykle irytują mnie osobnicy którzy ustawiają jednych przeciw drugim, zwłaszcza że odbywa się to w miejscu które realnie nie istnieje: w przestrzeni internetu.
Howgh. |
Drugi raz w tej dyskusji Stan piszesz mądre słowa pod którymi podpisuję się każdą płetwą
Szymon69 - Nie 26 Sie, 2012
A jak ktoś kto sobie robi zdjęcia z celtykiem jest chujem i palantem czy nie?(Żaby nie pytam, bo wiem co napisze.Zawsze pisze to samo)
Żaba - Nie 26 Sie, 2012
Szymon69 napisał/a: | Żaby nie pytam, bo wiem co napisze.Zawsze pisze to samo |
No zobaczcie jak mnie chłopak zna Mógłbyś więc napisać za mnie odpowiedź?
Szymon69 - Nie 26 Sie, 2012
Mógłbym,ale po co komu znowu te same niewiązane z pytaniem pierdolety o scenowej milicji, chłopaku?
Żaba - Nie 26 Sie, 2012
Szymon69 napisał/a: | Mógłbym,ale po co komu znowu te same niewiązane z pytaniem pierdolety o scenowej milicji, chłopaku? |
Hmm... scenowa milicja w tym przypadku akurat do głowy mi nie przyszła. Skucha
Piotrek75 - Nie 26 Sie, 2012
Odpieprzcie się od Incomunicado i od Żaby. Cwaniaki poznajcie ich najpierw, a potem się wypowiadajcie.
Szymon69 a jak ktoś sobie robi zdjęcia z sierpem i młotem na tle czerwono czarnej flagi to kim jest? palantem do kwadratu kurwa jest. Komunista zasrany!!!
Twojastara ty chyba jesteś synem Anny Grodzkiego co? Ty pajacu operację sobie zrób,a nie o koncertach pieprzysz. Organizowałeś kiedyś jakiś koncert? Grałeś w jakieś kapeli? Jak nie to morda w kubeł i siedź cicho. Czerwona zaraza !!!
Szymix - Nie 26 Sie, 2012
Piotrek75 napisał/a: | Szymon69 a jak ktoś sobie robi zdjęcia z sierpem i młotem na tle czerwono czarnej flagi to kim jest? palantem do kwadratu kurwa jest. Komunista zasrany!!! |
a czy on napisał że nie jest?
Stanzberg - Pon 27 Sie, 2012
Dyskusja robi się niepokojąco nieprzyjemna, więc albo przestaniemy się obrażać, albo…
Gain Kain - Pon 27 Sie, 2012
100% Hate - Pon 27 Sie, 2012
Twojastara napisał/a: | Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę |
Na szczęście ci radykałowie tworzą tylko część sceny. Na szczęście cała reszta ma na nich wyjebane.
Rotten82 - Wto 28 Sie, 2012
Piotrek75 napisał/a: | Cwaniaki poznajcie ich najpierw, a potem się wypowiadajcie. |
jak cie widza w internecie, tak cie maluja
NITERS - Wto 28 Sie, 2012
Rotten82 napisał/a: | jak cie widza w internecie, tak cie maluja |
Gain Kain - Śro 29 Sie, 2012
NITERS napisał/a: | Rotten82 napisał/a: | jak cie widzą w internecie, tak cię malują |
|
Old Crewman - Śro 29 Sie, 2012
liberation napisał/a: | Te przyczółki "konserwowe" nad morzem w Ustce |
Daruj sobie te "żartobliwe" uszczypliwości, bo widać że chuja kumasz.
Rotten82 - Śro 29 Sie, 2012
czyzbys kruman juz nie pamietal jak grabarz pisal na cp/dp 'to wasz festiwal drogie konserwy' ?
|
|