|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Na każdy temat, nic o punku... - PKP 

PepsiPL - Wto 25 Sty, 2011

| Stanzberg napisał/a: | 	 		   	  | Foxy 68 napisał/a: | 	 		  to przedtem nie wolno było?     | 	   Cztery latka temu w drodze na Goldblade chuj kanar nas oskubał chyba na 80 zł, pierdolony grubas.     | 	  

Trzeba było go wyrzucić z pociągu, a co  
												 Mecenas - Wto 25 Sty, 2011
  jeszcze jakbym dostał mandat to bym mógł z tym zyć, ale kutas bezczelnie zaszantażował nas i wział kasę do kiermana, z tym że on sie bardziej do fajek pultał
												 Dzemu - Wto 25 Sty, 2011
  Mecenas,  fakt masz racje, za fajki to gonili i to mocno. Kiedys poprosilismy grzecznie zeby nam nic nie wypisywal bo splukani jestesmy a ze koles byl z naszych okolic to nam podarowal.
												 Stanzberg - Wto 25 Sty, 2011

| Mecenas napisał/a: | 	 		  | jeszcze jakbym dostał mandat to bym mógł z tym zyć, ale kutas bezczelnie zaszantażował nas i wział kasę do kiermana, z tym że on sie bardziej do fajek pultał | 	   Jakbyśmy zapłacili mandat, wyszłoby z 360 na trzech, więc z dwojga złego lepiej, że wyszło jak wyszło.     

Faktycznie, przyjebał się o jaranie, picie było na deser.
												 Aneta - Wto 25 Sty, 2011
  rozwinę wątek:

co jest lepsze niż kanar? 

-SOKIŚCI   
												 heroina - Wto 25 Sty, 2011

| Ryszard napisał/a: | 	 		  | przy środkach komunikacji publicznej nie chodzi przypadkiem o autobusy i tramwaje miejskie? nie wiem, pytam. | 	  też nie wiem, ale pewnie jest, bo jest jak najbardziej dla wszystkich i służy do teleportacji z punktu a do b.

ale ja się tam nie znam.

| 

|