|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 19-21.08 POD PAROU - CZESKI ROZKURWIEL !
spaf_antynazi - Pią 11 Cze, 2010
Zigi, w zadnym innym kontekscie tego nie pisalem
xspockx - Sob 26 Cze, 2010
witam
szybkie pytanko, czy ktos z hanysowa wybira sie moze pociagiem na ten fest ?? szukam zalogi pod ktora sie moge podpiac w drodze na zajebisty fest
Punkracy - Pon 28 Cze, 2010
Cytat: | witam
szybkie pytanko, czy ktos z woj opolskiego wybira sie moze na ten fest ?? szukam zalogi pod ktora sie moge podpiac w drodze na zajebisty fest |
spaf_antynazi - Śro 11 Sie, 2010
Ja moze bede mial 2 miejsca w samochodzie.... wiec Wroclaw i poludniowe okolice dawajcie znac...
Punkracy - Pią 13 Sie, 2010
spaf_antynazi napisał/a: | Ja moze bede mial 2 miejsca w samochodzie.... wiec Wroclaw i poludniowe okolice dawajcie znac... |
Oferta aktualna? Bo my jedziemy z opolskiego ekipą....dwu osobową. Gdzie przekraczasz granice, ciśniesz na Kłodzko i Bystrzycecz Kł.? Nam bliżej jest przez Głuchołazy - Mikulowice. Jeśli byś tak jechał można by się tam jakoś ustawić. Daj znać na pw, co i jak, pozdr
spaf_antynazi - Sob 14 Sie, 2010
No opcja opolska totalnie odpada.... Jade wlasnie przez Kłodzko, Boboszow i czeskie wioski
Veetoo - Śro 18 Sie, 2010
Trochę późno ale transportu szukam, jedzie ktoś przez Chałupki/Rybnik/Racibórz?
Chomick - Nie 22 Sie, 2010
Pozdrowienia z Pragi po Fescie...
Bylo zajebiscie. Polecam jak ktos bedzie kiedys w Czechach niech kupuje Pepperminta - likier mietowy. Smakuje i pachnie jak plyn do plukania ust ale niezly jest.
Mamy duzo fotek i pare filmow z polska muzyka ludowa w wykonaniu Kubusia z B.B.
Reszte opisze jak bede miala kompa z polskimi znakami
Podsumowujac: Byl niezly RIOT
spaf_antynazi - Nie 22 Sie, 2010
U nas królowal Rum z Kofola....
Veetoo - Pon 23 Sie, 2010
U nas niepodzielnie panowało wino czerwone 50kc/2l.
MRW - Pon 23 Sie, 2010
czy tylko mnie się tak wydaje czy z roku na rok smród na takich imprezach jest co raz gorszy? ostatniego dnia nie mogłem wytrzymać pod sceną nawet 15 minut.
Capiło niesamowicie, dlatego ze znajomymi większość czasu spędzaliśmy na skarpie, czyściej, zero bagna i jedyne miejsce na feście gdzie w spokoju można było w cieniu posiedzieć.
spaf_antynazi - Pon 23 Sie, 2010
MRW, jebalo tylko dnia trzeciego.... piwo, mocz i pot zostaly skropione woda zeby kurzu nie bylo... stad ten czeski syf....
Veetoo, skarpa ??? wszyscy lali pod
Pod skarpą, powyżej połowy było elegancko.
spaf_antynazi - Pon 23 Sie, 2010
bo malo kto dawal rade tam wejsc...
MRW - Wto 24 Sie, 2010
no dobra... było już o smrodzie, trunkach i skarpie, a czy ktoś wypowie się na temat kapel?
jak dla mnie to na przemian robotę partaczyli nagłośnieniowcy i sami grajkowie. wiele zespołów sobie darowałem ale kiedy już sie pojawiłem w pobliżu sceny to tak właśnie było
spaf_antynazi - Śro 25 Sie, 2010
a to musiales źle trafiac... fakt ze czasami byly bledy (mi najbardziej cos bas kulal) ale nie bylo az tak źle jak piszesz....
MRW - Śro 25 Sie, 2010
gdybym był naprany to pewnie by to poszło w drugą stronę i nie miałbym zastrzeżeń, ale przez większość festu trzymałem i pion i fason. może miałem pecha do kapel...
no ja ciagle trzeźwy i nie bylo sie za bardzo do czego przyjebac
MRW - Śro 25 Sie, 2010
spaf_antynazi napisał/a: | U nas królowal Rum z Kofola.... |
na pewno?
no tak... u Nas a nie u mnie....
Veetoo - Śro 25 Sie, 2010
Pod sceną (albo w drobnym oddaleniu) byłem już od samego rana i jakoś nie zauwazyłem by było coś nie tak z nagłośnieniem, może bez rewelacji ale jakiś wielkich uchybień nie było. Przyznaję przez większość czasu byłem na delikatanym rauszu ale bez przesady (choć przez pieprzonych słowaków przespałem m.in. ANL i Vice Squad (choć ten drugi podobno bez rewelacji) cholernie mocną trawę mają za nasza południową granicą a ja nieprzyzwyczajony) czeskich bandów można było posłuchać, kilka fajnych kapel słyszałem (całkiem przyzwoicie grały ze 3 kapele przed Toy Dollsami), same Toy Dolls to był ogień, podobnie The Adicts następnego dnia (choć publika mogłaby być trochę bardziej ruchawa i chętna to chórków).
MRW - Śro 25 Sie, 2010
Veetoo napisał/a: | ogień, podobnie The Adicts |
to było moje trzecie spotkanie z ta kapela po gdyni i lodzi i zdecydowanie najgorsze. nie dosc ze byli chujowo naglosnieni to jeszcze zagrali na odpierdol. co innego toy dolls.
ogólnie jeżeli widziałem fajnie zapowiadającą się kapelę i do tego brzmieli przyzwoicie, to okazywało się po chwili że numery mają tak słabe że szkoda gadać. jak pech to pech
sHo - Wto 31 Sie, 2010
http://www.youtube.com/watch?v=rH3hw2DiIGI
spaf_antynazi - Wto 31 Sie, 2010
Czyzby widok z mostku ???
|
|