|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Miłość & Seks - Walentynki 

Kamyla - Nie 10 Sty, 2010
  tez o tym myślałam jak to pisałam  
												 QBA - Nie 10 Sty, 2010
  Jak dla mnie walentynki to dobra okazja do picia 

i tyle w tym temacie.  
												 ko0niu - Nie 10 Sty, 2010
  Dla mojej siostry pewnie też, tak się składa że ma wtedy urodziny    

Ja nie obchodzę walentynek, moja luba się o to nigdy nie upomina, sama też nie wyskakuje z jakimiś prezentami "chodź do kina, na kolacje za pół wypłaty" itd. 

Za to mam kumpla który jest dziwny i w zeszłym roku jak podliczył koszta swoich walentynek to wyszło 400zł. Prezent, restauracja i kwiaty....4 BAŃKI. Jak to zrobił? Co to był za lokal, nie wiem, było w Warszawie, więc to chyba możliwe  
												 Zwierz@k - Nie 10 Sty, 2010

| Cytat: | 	 		  | Nie wiem czemu , ale jak przeczytałem posta Kamili to wymyśliłem, że na walentynki mogłyby być misie trzymające się za chuje...  | 	  

http://allegro.pl/item877..._30cm_3322.html

moze sie nie trzymają ale zawsze coś  
												 QkiZ - Pon 11 Sty, 2010
  Pamiętam jak mnie wkurwiały anonimy, które dostawałem na 14 lutego. Czy to był kurwa wielki problem się podpisać    A tak po za tym to w liceum najcześciej dostawałem walentynki od kolegów z klasy  
												 Zwierz@k - Pon 11 Sty, 2010
  a to to standard    nie ma to jak kartki z pokracznie napisanym "czekam na Ciebie przystojniaku"/ Po pismie od razu bylo widać ze to nie laska, a po głębszej analizie wychodziło że to ziomek z ławki  
												 QkiZ - Pon 11 Sty, 2010
  Dziewczyny jak to dziewczyny, ale na kolegów zawsze można było liczyć. Nawet w walentynki  
												 Aneta - Pon 11 Sty, 2010
  i na Wietnamczyków też      oni mają wtedy nowy rok   
												 Stanzberg - Pon 11 Sty, 2010
  Dokładnie, my będziemy sobie wyznawać miłość wśród świętującej Nowy Chiński Rok ekipy w wietnamskim barze, a co!   
												 Kamyla - Pon 11 Sty, 2010
  Przynajmniej będzie porządna impreza a nie jakieś pitu pitu  
												 xkrzysiekx - Nie 17 Sty, 2010
  ot, kolejne konsumpcyjne święto, osobiscie mam na nie wyjebane 

może wkurwiac gdy chcemy wybrac sie do kina, i nagle w srodku tygodnia musimy walczyc o miejsce z tlumami "zakochanych". szczeniackie zabawy w anonimy etc. sa spoko, jak sie ma kilkanascie lat, potem dostrzega sie dopiero ze to tylko taki "folklor"

niemniej zawsze mozna siegnac po "swiateczny" klasyk, ostatnio zgrabnie przerobiony na 3D: 

Zwierz@k - Nie 17 Sty, 2010

| xkrzysiekx napisał/a: | 	 		  | ostatnio | 	  

jeżeli to jest ta historia z koplanią, to wcalne nie tak ostatnio, bo już chyba z prawie roktemu widziałem to gdzieś na necie do zassania.
												 Stanzberg - Pon 18 Sty, 2010

| Cytat: | 	 		  | ot, kolejne konsumpcyjne święto, osobiscie mam na nie wyjebane  | 	   Egzakli mości Krzysztofie.
												 Lolitta - Wto 16 Lut, 2010

| Cytat: | 	 		  | kolejne konsumpcyjne święto | 	  

może i racja, ale to pobudza niektórych zajebiście ciężko kapujących gości, że czasem kobiecie można dać kwiaty czy sprawić jakąś przyjemność bezinteresownie (akurat)

nazik swój zawalisty prezent dostał   
												 Lolitta - Wto 16 Lut, 2010
  Się wie!   
												 Aneta - Wto 16 Lut, 2010
  najebalismy sie z ekipa u wietnamczyka w nowy rok     

i nawet dostalismy koperty z kasą   
												 Stanzberg - Śro 17 Lut, 2010
  Walentynki 2010 nadają się do tematu "Ruchanie vs zgon".   
												 Lolitta - Śro 17 Lut, 2010
  Nie no, dlaczego?

Chcesz o tym porozmawiać?   
												 Ryszard - Czw 18 Lut, 2010

| Lolitta napisał/a: | 	 		  | Walentynki 2010 nadają się do tematu "Ruchanie vs zgon".  | 	  

Stary, nakurwić się z okazji walentynek to już wyższy stopień wtajemniczenia niż nakurwić się z okazji Prima Aprilis...   
												 Lolitta - Pią 19 Lut, 2010
  Hmm.. w sumie każdy powód jest tak samo dobry   
												 Stanzberg - Pią 19 Lut, 2010

| Cytat: | 	 		  | Chcesz o tym porozmawiać? | 	   Nie, jednak nie.     

| Cytat: | 	 		  |  to już wyższy stopień wtajemniczenia niż nakurwić się z okazji Prima Aprilis. | 	       Jeszcze nigdy nie piłem z okazji Prima Aprilis    "Imieniny miesiąca" też hucznie obchodzisz? (>> data dzienna równa cyfrze miesiąca, czyli np. 2 lutego, 3 marca, 4 kwietnia etc.).  
												 ko0niu - Pią 19 Lut, 2010
  taaa i imieniny godziny też . na tarczy  20:20 NO TO SIUP !!   
												 salomone - Sob 20 Lut, 2010
  komercyjne amerykańskie gówno spędziłem pochłaniając 3 jabole i idąc koncercie KSU     zwięczając go puszką paprykarza szczecińskiego...  
												 Aneta - Pon 22 Lut, 2010

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | (>> data dzienna równa cyfrze miesiąca, czyli np. 2 lutego, 3 marca, 4 kwietnia etc.). | 	  

na serio    ? no co Ty     

Jako - Śro 26 Cze, 2013
  Kosekwentnie bez napinki Pierdolimy Walentynki

| 

|