PUNK FORUM
Forum Punkowe

Miłość & Seks - DZIEWCZYNY czego nie lubicie w facetach..?

Blekit - Pią 31 Mar, 2006

i szmatą jest ta co faceta w pantoflarza zmienia :|
gilka - Sob 01 Kwi, 2006

HaBibi napisał/a:
koloryzowania opowiadanych przez siebie histori, żeby tylko pokazać się ze strony "o jaki kyrwa jestem zajebisty" i "jaki ze mnie macho"

też nie lubię

HaBibi napisał/a:
( z autopsji wiem, że niestety ta ostatnia cecha jest charakterystyczna dla wielu facetów)

o tak, niestety... :?

i nie lubię braku pewności siebie i /co się z tym poniekąd wiąże/ braku własnego zdania...

hodei - Sob 01 Kwi, 2006

a mnie mężczyźni jako-tacy ostatnio wkurwiają staszliwie, wiosną różnica w płciach mózgu (znaczy ze oni z marsa a kobiety z wenus) jest najbardziej odczuwalna i to dobija widząc wszechobecną męska nieodpowiedzialność, wybujałe libido, nadmiar pewności siebie i humory gorsze niz kobieta przed okresem. Mam nadzieję ze scenariusz rodem z pierwszych scen sexmisji kiedys się spełni i urzeczywistni :twisted:
gilka - Sob 01 Kwi, 2006

hodei napisał/a:
wybujałe libido

aż mi się z kimś skojarzyło :wink:

hodei napisał/a:
Mam nadzieję ze scenariusz rodem z pierwszych scen sexmisji kiedys się spełni i urzeczywistni

:twisted: :D :D :D :twisted:

maciek333 - Sob 01 Kwi, 2006

alutka napisał/a:
a ja, jak wcześniej wspomniałam , nie cierpię jak koleś wydmuchuje nos zatykając palcem jedno nozdrze i smarkając na ziemię :/

hyhy moja specjalność 8)

papryka - Sob 01 Kwi, 2006

Wyżelowany chłopak w obcisłym sweterku,z koralikami na szyi i pomadka zawsze w zasięgu reki... <blee>No i w dodatku mówi"poszłem" :lol: :lol: :lol:
Moskwa - Nie 02 Kwi, 2006

papryka napisał/a:
Wyżelowany chłopak w obcisłym sweterku,z koralikami na szyi i pomadka zawsze w zasięgu reki...

papryka - Nie 02 Kwi, 2006

<mniam> :lol: :lol: :lol:
szaber - Nie 02 Kwi, 2006

uroczy(a)
kasiulec - Nie 02 Kwi, 2006

znajac zycie to pewnie chlopaczek ale wierzyc sie nie chce... to dziewcze czy chloptas?

No więc, moje drogie panie, to wokalista nowej mrocznej nimieckiej, bodajże kapeli Tokio Hotel. Ja byłam przekonana, że to dziewczę jest do póki nie usłyszałam w 4 fun tv o konkursie na imię i nazwisko WOKALISTY tego zespołu. Eh... reszta wygląda rónie..hmm.. uroczo...

i jeszcze coś, co przed chwilą znalazłam
http://tokiohotelfaneczka.blogo.pl/

Zwierz@k - Nie 02 Kwi, 2006

kasiulec - Pon 03 Kwi, 2006

calkiem ladna dziewczynka by z niego byla. ale ogolnie to tragedia jak zapanuje moda na takich czubow to bedzie stanowczo gorsze od metropedalkow :evil:
Anonymous - Pon 03 Kwi, 2006

niedomyślności nie lubię bardzo.
Mihau - Pon 03 Kwi, 2006

no_alibi napisał/a:
Bo zamiast mówić do rzeczy o co Wam chodzi, to robicie jakieś podchody i jeszcze później pretensje o 'niedomyślność" są :wink:
:idea: :!:
Jules Winnfield - Pon 03 Kwi, 2006

każde zdanie ma tylko 1 znaczenie, a nie 50!
Zwierz@k - Pon 03 Kwi, 2006

my jesteśmy PROŚCI :faja:
;)

hodei - Pon 03 Kwi, 2006

Jules Winnfield napisał/a:
każde zdanie ma tylko 1 znaczenie, a nie 50!

ale ma jeszcze podteksty, ukryty przekaz w tonie glosu i inne takie co wytrącają z równowagi.

Moskwa - Pon 03 Kwi, 2006

Zwierz@k napisał/a:
my jesteśmy PROŚCI

Co to to nie!!!!
hodei napisał/a:
ale ma jeszcze podteksty, ukryty przekaz w tonie glosu i inne takie co wytrącają z równowagi.

Otóż to!

I jeśli już jesteśmy przy tym, to ja nie lubię braku empatii. Sytuacje, w których ja potrzebuję jakiejś reakcji konkretnej ze strony faceta, a on zachowuje się zupełnie odwrotnie, albo, co gorsza w ogóle się nie zachowuje...

hodei - Pon 03 Kwi, 2006

Moskwa napisał/a:
Sytuacje, w których ja potrzebuję jakiejś reakcji konkretnej ze strony faceta, a on zachowuje się zupełnie odwrotnie, albo, co gorsza w ogóle się nie zachowuje...
Nawet naukowo udowadniano kiedyś (Erricson od nietypowej terapii miał pracę na ten temat) że mężczyźni są chujowymi empatami o tyle ze wyłazi z nich egoizm i na wszystko (m.in na samopoczucie swojej kobiety) patrzą przez pryzmat swoich odczuć i skupiają się na cudzych dopiero w drugiej kolejności po tych swoich. W praktyce niestety tak sie często zdarza.
Jules Winnfield - Pon 03 Kwi, 2006

Cytat:
I jeśli już jesteśmy przy tym, to ja nie lubię braku empatii. Sytuacje, w których ja potrzebuję jakiejś reakcji konkretnej ze strony faceta, a on zachowuje się zupełnie odwrotnie, albo, co gorsza w ogóle się nie zachowuje...

a powiedziałaś mu o tym i tym, czego oczekujesz, czy też ma się z powietrza i kobiecych fochów sam domyślić? ;)

Moskwa - Pon 03 Kwi, 2006

oczywiście, że czasami siadam i mówię co czuję albo inaczej, czasem, jak nic się nie dzieje i wszystko jest w porzadku to staram się wytłumaczyć pewne moje potrzeby itd.
Tyle, że w sytuacjach , rzec by można traumatycznych, nie ma miejsca na tłumaczenia.

chelli - Wto 29 Sie, 2006

Zawsze mówi sie, że to dziewczyny plotkuja bez przerwy, ale jakos czesciej mam dotyczenia z facetami którzy potrafia non stop nadawac o ich znajomych, co ktos zrobił etc. I to moze byc naprawde wkurwiajace. Poza tym- jak facet non stop potrafi mówic o sobie, czyli egoistów, przetłuszczonych włosów, jak bez przerwy klnie i za duzo mówi, niekoniecznie madrze. Ogólnie nienawidze pustych gosci i jakaś higiena musi byc, z czym czasami ciezko u nich...:)
baka - Wto 29 Sie, 2006

Moskwa napisał/a:

hodei napisał/a:

Otóż to!

dla mnie gorsze jest jak ktoś na siłe szuka dziury w całym i podtekstów ;)