|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Punk - Irokezy
Konan - Wto 15 Lis, 2011
Cytat: | Co Ty wiesz o pankroku |
wystarczająco
Nellie - Śro 16 Lis, 2011
Konan napisał/a: | Cytat: | Co Ty wiesz o pankroku |
wystarczająco |
Wystarczająco mało ?
Kinderpunk - Śro 16 Lis, 2011
XXXXXXXXX
Rotten82 - Śro 16 Lis, 2011
jestem pankiem, ale nie noszę irokeza. nie chodzi o to, że boję się wpierdalu od drechów czy nazioli. po prostu boję się, że wyłysieję ...
XXXXXXXXXX
kawkader - Śro 16 Lis, 2011
Łysieć w wieku 20 lat ... omg
Konan - Śro 16 Lis, 2011
Nellie napisał/a: | Wystarczająco mało ? |
nie jestes błyskotliwa
mi tez sie zakola robia, coraz mniej cherów mam, od tapirowania zniszczone i od różnych eksperymentów myślę nad crustem
k_u_dlaty - Śro 16 Lis, 2011
Rotten82 napisał/a: | jestem pankiem, ale nie noszę irokeza. nie chodzi o to, że boję się wpierdalu od drechów czy nazioli. po prostu boję się, że wyłysieję ... |
Prompto - Śro 16 Lis, 2011
to co robią z włosami babki - nie umywa się do waszych eksperymentów
babka wziela szybko ruszyla w dol glowa a ktos z dobrym aparatem jej fote strzelil. proste pff
zdjęcie - nie było do tematu - chodziło mi o te farby do włosów - suszenie - prostowanie - dzień w dzień nieraz - i jeszcze te włosy nie wyłażą - więc się nie tłumaczymy irokezami panowie - to są raczej geny
a no to chyba ze tak.a z tymi waszymi zabiegami to tez niby racja
XXXXX
Skoro łysina jest dziedziczna no to mi ona nie grozi
Konan - Śro 16 Lis, 2011
tapirowalas włosy na maxa co 3 dni, stawiałaś włosy na cukrze czy jajku? lub na lakierze ładująć w pióra 1/4 zawartości pojemnika kobiety na dodatek używają przeróżnych magicznych odżywek, z ajwonu czy innych chujów mujów pewnie temu nie wyłażą
teraz juz rzadko kiedy stawiam irokeza, w szkole wojna o to i w ogole
Albo nie umiem tapirować albo moje włosy są jakieś zepsute
Maux - Śro 16 Lis, 2011
Witajcie! mam do was pytanie... jak mogę zrobić irokeza z 50 cm włosów? Chciałam postawić je na środku, a resztę natapirować, bo nie chcę golić głowy. Boję się że mi się za jakiś czas odwidzi irokez i zostane łysa. Chciałabym takiego prawdziwego, a nie wiem jak to zrobić, bo wszędzie piszą o damskich irokezach, takich beznadziejnych.
SantaClaus - Śro 16 Lis, 2011
woda+cukier?
Maux - Śro 16 Lis, 2011
Wystarczy? Tylko, żeby mi się on utrzymał tak cały dzień
Konan napisał/a: | tapirowalas włosy na maxa co 3 dni, stawiałaś włosy na cukrze czy jajku? lub na lakierze ładująć w pióra 1/4 zawartości pojemnika kobiety na dodatek używają przeróżnych magicznych odżywek, z ajwonu czy innych chujów mujów pewnie temu nie wyłażą
teraz juz rzadko kiedy stawiam irokeza, w szkole wojna o to i w ogole |
tak się składa, że jajko jest akurat bardzo zdrowe dla włosów - nawet są takie przepisy na domowe odżywki - a jesli chodzi o stawianie czuba co 3 dni to raczej chyba nie stawiłeś ich przez kilka lat - a te wszystkie rzeczy z lakierami itp baby robią całe życie nawet - a naprawdę najgorsze są suszarki i prostownice -nie mówiąc o farbach - a ja rozjaśniam włosy od 10 lat i muszę robić przerwy bo włosy i cebulki się całkiem rozwalaja - poza tym chłopaki maja mocniejsze włosy z tego prostego względu że zwykle większość życia je ścinają na krótko - nic nie poradzimy na to , że wam włosy wypadaja po prostu dlatego , że tak jest
Maux Wcześniej mówiłem , najlepiej stawiać na białko z jajka, proporcje takiego bajeru to :
Jedno białko z jajka + cztery łyżeczki cukru ( Takie filiżanko we łyżeczki, do mieszania , do nakładania właśnie cukru do kawy , itp ) Natapirować, jajko wetrzeć w część włosów, złapać w garść tą właśnie części włosów , wyrównać , naciągając włosy w górę i dłuższą chwile suszyć żeby sie utrwaliło i było sztywne , po czym przechodzimy do kolejnego kawałka włosów, sąsiadującego z postawionym i usztywnionym kawałkiem, wsmarowujemy podnosimy suszymy i tak dalej ...
A jeśli jest się paniusią która się boi zarazków i w ogolę parzy jajka przed dodaniem do ciasta to proponuje tani lakier, sposób ten sam tylko że odrazu trzymamy włosy u góry i spsikujemy je lakierem, po czym suszymy tak by były sztywne , mam nadzieje że pomogłem tym beznadziejnym poradnikiem
Dzinkować !
Power Ranger Kaszub odmeldowuje !
Rotten82 - Śro 16 Lis, 2011
Maux napisał/a: | jak mogę zrobić irokeza z 50 cm włosów? Chciałam postawić je na środku, a resztę natapirować, bo nie chcę golić głowy. |
o kurwa myślałem, że takich wieśniaków to się tylko na łódstoku spotyka
wajch - Śro 16 Lis, 2011
Rotten82 napisał/a: | Maux napisał/a: | jak mogę zrobić irokeza z 50 cm włosów? Chciałam postawić je na środku, a resztę natapirować, bo nie chcę golić głowy. |
o kurwa myślałem, że takich wieśniaków to się tylko na łódstoku spotyka |
Co się dziwisz? . A co jak jej się znudzi bycie pankiem? Ma czekać aż włosy odrosną? CO KROK PUNK ROCK
Konan - Śro 16 Lis, 2011
Maux, polecam położyc chery na jakies płaskiej powierzchni, np na stole, spryskać porzadnie lakierem, zeby mokre były, na włosy położyć gazetą i przejechać żelazkiem, na bank będa stac git. ale bez golenia boków wyjdzie Ci to chujowo
k_u_dlaty - Czw 17 Lis, 2011
Konan napisał/a: | Maux,na włosy położyć gazetą i przejechać żelazkiem, na bank będa stac git. | chyba lepiej by bylo folie aluminiowa
|
|