|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Wasze zdjęcia [Część 4]
NuclearwastE - Pon 26 Kwi, 2010
e.
Zigi - Pon 26 Kwi, 2010
Po co sie szpecić meduzą? To najchujowszy kolczyk jaki tylko można sobie wmontować.
Zrób sobie septum a może kiedyś będziesz tak śliczna jak ja
ko0niu - Pon 26 Kwi, 2010
Zrób sobie zdjęcie, na którym trzymasz kartkę z dużą widoczną czarną swastyką. W innym wypadku nie istniejesz.
Rotten82 - Pon 26 Kwi, 2010
odnośnie kolczyka to się zgadzam. moim zdaniem to strasznie szpetne, zwłaszcza dla dziewczyn
ko0niu napisał/a: | Zrób sobie zdjęcie, na którym trzymasz kartkę z dużą widoczną czarną swastyką. W innym wypadku nie istniejesz. |
No sieg heil jest codzienne.
Septum by napewno niepolepszyl sprawy.
wawrzon - Pon 26 Kwi, 2010
fota z poziomu robienia gały i jakieś czarne gówno pod nosem + brudne włosy
i nie ma cycków.
... i ta ortografia...
^haha, dobrze ze nie mysle o tym jak duze cycki mam fajnie ze ty mierzyszkobiecosc w cyckach. moral feminizmu masz 10+!
Zigi - Pon 26 Kwi, 2010
NuclearwastE napisał/a: | Septum by napewno niepolepszyl sprawy. |
w okolicach wargi każdy kolczyk tego typu wygląda jak pryszcz. A jak meduze u kolesia jakiegoś zobaczyłem to pierwsze co pomyślałem ze ma kropke
Ja jak pół roku temu wyjmowałem kolczyki to zostawiłem sobie tylko septum.
Za to chciałbym kiedys spotkać dziewczyne z dużymi tunelami, ciekawość mnie rozpiera
moje tunele sa 26mm. ale ta medusa.........
NuclearwastE napisał/a: | fajnie ze ty mierzyszkobiecosc w cyckach |
każdy facet tak robi Naiwniaku
Chyba dla tego anarchofeminizm byl wymyslony. no, nic temu chyba nieporadzi ze tak niekturzy mysla. Ciekawe tylko co taki facet robi na PUNK forumie jesli punk nie jest tylko muzyka a drogol zycia tak jak niektuzy mowia.
Zigi - Pon 26 Kwi, 2010
Cytat: | moje tunele sa 26mm. ale ta medusa......... |
Poka tunele, pryszcza wyjmij.
A Anarchofeminizm został wymyślony żeby nastolatki sie czymś zajęły po lekcjach w gimbazie no i można zbić kase na organizacji pikiet, zbieraniu kasy od małolatów na jakieś organizacje, naszywki, piny, koszulki itp.
Śmieszna ideologia, nawet symbolu swojego nie ma- czyżby strach że szowinistyczne meskie świnie go przekreślą?
NuclearwastE napisał/a: | Ciekawe tylko co taki facet robi na PUNK forumie jesli punk nie jest tylko muzyka a drogol zycia tak jak niektuzy mowia. |
Kiedyś czasy były lepsze
ładnych temu parę lat
irokezy na pół metra
za pankrokiem szalał świat
każdy za instrument chwytał
3 akordy ostro łoił
lecz pojawił się włochaty
i wszystko spierdolił
pankrok ma jedną ideologię
pankrok ma tylko jeden schemat
w tym wszystkim chodzi tylko o to
żeby się dobrze z kumplami najebać!
po$piech - Pon 26 Kwi, 2010
Zigi napisał/a: | NuclearwastE napisał/a: | Septum by napewno niepolepszyl sprawy. |
w okolicach wargi każdy kolczyk tego typu wygląda jak pryszcz. A jak meduze u kolesia jakiegoś zobaczyłem to pierwsze co pomyślałem ze ma kropke
Ja jak pół roku temu wyjmowałem kolczyki to zostawiłem sobie tylko septum.
Za to chciałbym kiedys spotkać dziewczyne z dużymi tunelami, ciekawość mnie rozpiera |
nie, bo septum wcale nie wyglada jak gil. juz pryszcz lepszy
a ladna dziew, o ile rzeczywiscie istnieje.
Zigi napisał/a: | Cytat: | moje tunele sa 26mm. ale ta medusa......... |
Poka tunele, pryszcza wyjmij.
A Anarchofeminizm został wymyślony żeby nastolatki sie czymś zajęły po lekcjach w gimbazie no i można zbić kase na organizacji pikiet, zbieraniu kasy od małolatów na jakieś organizacje, naszywki, piny, koszulki itp.
Śmieszna ideologia, nawet symbolu swojego nie ma- czyżby strach że szowinistyczne meskie świnie go przekreślą?
|
Kazda ideologia jes albo wiencej albo mniej w dupie albo smieszna i daje dla ludzi hobby. Dobrze ze jest swoja glowa do krytyzowania tych ideologi.
heroina - Pon 26 Kwi, 2010
NuclearwastE napisał/a: | Chyba dla tego anarchofeminizm byl wymyslony. no, nic temu chyba nieporadzi ze tak niekturzy mysla. Ciekawe tylko co taki facet robi na PUNK forumie jesli punk nie jest tylko muzyka a drogol zycia tak jak niektuzy mowia. | zainstaluj sobie przeglądarkę, która sprawdza ortografię
mqrcin - Pon 26 Kwi, 2010
heroina napisał/a: | NuclearwastE napisał/a: | Chyba dla tego anarchofeminizm byl wymyslony. no, nic temu chyba nieporadzi ze tak niekturzy mysla. Ciekawe tylko co taki facet robi na PUNK forumie jesli punk nie jest tylko muzyka a drogol zycia tak jak niektuzy mowia. | zainstaluj sobie przeglądarkę, która sprawdza ortografię |
albo kup słownik
slayr - Pon 26 Kwi, 2010
Fake? - chyba nie, bo tytuł obrazka "hehecopy". Edit dwa: wlodski@gmail.com to mail. To ja nie wiem.
no tak. fake as(s) hell.
mqrcin napisał/a: | heroina napisał/a: | NuclearwastE napisał/a: | Chyba dla tego anarchofeminizm byl wymyslony. no, nic temu chyba nieporadzi ze tak niekturzy mysla. Ciekawe tylko co taki facet robi na PUNK forumie jesli punk nie jest tylko muzyka a drogol zycia tak jak niektuzy mowia. | zainstaluj sobie przeglądarkę, która sprawdza ortografię |
albo kup słownik |
mam slownik. za durzo nie ma pomocy jak niemam waszych niekturych liter.
antipop77 - Pon 26 Kwi, 2010
hehe, nie jestem zboczony na punkcie ortografii, ale potrafisz po 3 konkretne bledy dojebac w jednym krotkim wyrazie. jesli jednak rzeczywiscie cale zycie mieszkasz za granica to jestem Ci w stanie wybaczyc
a co do fotki to jakby nie ten kolczyk i dredy to fajna laska z Ciebie... medyzy, spetumy, co to kurwa jest w ogole? jesli chodzi o panny to akceptuje jedynie metal w uszach, ewentualnie male koleczko w nosie, wiecej zelastwa zazwyczaj szpeci.
hehe, no i co ma ocenianie lasek po cyckach do pankroka?
AlterScena - Pon 26 Kwi, 2010
NuclearwastE napisał/a: | heja, ta ja.
Obrazek |
Zmień to na srebrne (kolor) i będzie ładnie. Poza tym czy moim oczom się wydaje czy jest ciut krzywo ten kolec? No i śliczna dziewczyna z Ciebie, ale staraj się trochę czasu przed lustrem poświęcić na poćwiczenie ortografii.
mqrcin - Wto 27 Kwi, 2010
NuclearwastE napisał/a: | mam slownik. za durzo nie ma pomocy jak niemam waszych niekturych liter. |
pisz o zamiast u i bezie to lepiej wyglądalo
heroina - Wto 27 Kwi, 2010
najpaskudniej się prezentują smiley. nie czaje co w tym ludzie widzą
NuclearwastE napisał/a: | mam slownik. za durzo nie ma pomocy jak niemam waszych niekturych liter. | i co z tego, ze nie masz? pełno ludzi polskich liter do pisania postów nie używa, a błędów nie robią. i nie razi to jak 'durzo' i 'kturych'.
bez tych wszystkich ogonków, kreseczek i wichajstrów da się wiadomość przeczytać. serio.
antipop77 napisał/a: | jesli jednak rzeczywiscie cale zycie mieszkasz za granica to jestem Ci w stanie wybaczyc | gdzie byli rodzice?
QkiZ - Wto 27 Kwi, 2010
Rotten82 napisał/a: | pankrok ma tylko jeden schemat
w tym wszystkim chodzi tylko o to
żeby się dobrze z kumplami najebać! |
A ja myślałem, że to coś więcej... a to tylko dorabianie ideologii do najebania się. Można by rzec że cały nasz kraj jest rajem dla pankowców.
|
|