PUNK FORUM
Forum Punkowe

Miłość & Seks - DZIEWCZYNY czego nie lubicie w facetach..?

QkiZ - Pią 17 Mar, 2006

nerka napisał/a:
jak siedzą takie szuje ze mną w barze przy stoliku i rozmawiają czego nie lubią w kobietach

kobiety to dobry temat we barze.

kasiulec - Pią 17 Mar, 2006

nie cierpie brudnych butow i paznokci :? pedalkowatych raczek, niesmalosci i jak facet zdrabnia wyrazy. wkurza mnie tez jak wolno je albo je malo! jak chodzi zgarbiony albo co gorsze zamiast chodzic skacze (niektorzy faceci chyba maja jakies sprezyny w butach takie skoczki-bleh) i nie lubie jak facet goli pachy/jaja :evil:
nie moze byc zbyt mily najlepiej jak jest urodzonym chamem :]
jest tego wiecej ale daruje sobie:)

askar - Pią 17 Mar, 2006

kasiulec napisał/a:
nie cierpie brudnych butow i paznokci

zgadzam sie, i jeszcze nie lubie jak w ogole koles brudny chodzi jak niechluj jakis...
wkurza mnie jak kolesie jedza hot-dogi, zapiekanki i im sos po brodzie splywa..bleee
kasiulec napisał/a:
jak chodzi zgarbiony albo co gorsze zamiast chodzic skacze (niektorzy faceci chyba maja jakies sprezyny w butach takie skoczki-bleh

o ja! wiem o co chodzi, heheh tez nie lubie.. jak teletubisie, hehhee
kasiulec napisał/a:
nie lubie jak facet goli pachy/jaja

akurat to lubie :)
kasiulec napisał/a:
najlepiej jak jest urodzonym chamem :]

myslalam ze to tylko ja tak mam :wink:

Putin77 - Pią 17 Mar, 2006

kasiulec napisał/a:
nie cierpie brudnych butow i paznokci pedalkowatych raczek, niesmalosci i jak facet zdrabnia wyrazy. wkurza mnie tez jak wolno je albo je malo! jak chodzi zgarbiony albo co gorsze zamiast chodzic skacze (niektorzy faceci chyba maja jakies sprezyny w butach takie skoczki-bleh) i nie lubie jak facet goli pachy/jaja
nie moze byc zbyt mily najlepiej jak jest urodzonym chamem :]

kobieta z twoimi wymaganiami to ideal :wink:

kasiulec - Sob 18 Mar, 2006

askar: odstapie Ci wszystkich spelniajacych warunki jak beda sie golic w miejcu kazdym poza buzka

putin: taaa wymagania moze nie sa zbyt wygorowane ale mam za duzo zboczen- klotnie z babami na dworcu itp;)

Putin77 - Sob 18 Mar, 2006

kasiulec napisał/a:
putin: taaa wymagania moze nie sa zbyt wygorowane ale mam za duzo zboczen- klotnie z babami na dworcu itp;)

to akurat jest zaleta bo zapewnia niezapomnianych wrazen :wink:

nerka - Sob 18 Mar, 2006

QkiZ napisał/a:
nerka napisał/a:
jak siedzą takie szuje ze mną w barze przy stoliku i rozmawiają czego nie lubią w kobietach

kobiety to dobry temat we barze.
ale dlaczego na bora ja musze tego wysłuchiwać?

ooo! i jeszcze głupie uśmieszki jak gdzieś na chwile odejde w barze od stolika, wracam a ci coś szepczą i sie szczerzą :evil:

nerka - Sob 18 Mar, 2006

nazik napisał/a:
Szepty typu: "Stary! Ona miała koze w nosie, buhahahaha!".

8)

nerka - Sob 18 Mar, 2006

nazik napisał/a:
A miałaś?

chmmm...myślę że podczas dłubania w nosie zwarta konstrukcja mogła ulec zachwianiu, i zdarzyc sie mała ,,fo pa" ;)

hodei - Sob 18 Mar, 2006

doszłam do wniosku bardzo niedawno- ch-a-m-s-t-w-a nie znoszę i nie toleruje bo okazywać uczucia (nawet te negatywne) można na milion różnych sposobów, a robienie tego po chamsko-grubiańsku jak najgorzej świadczy o nadawcy.
QkiZ - Sob 18 Mar, 2006

nerka napisał/a:
ooo! i jeszcze głupie uśmieszki jak gdzieś na chwile odejde w barze od stolika, wracam a ci coś szepczą i sie szczerzą

czy Ty myślisz, że w tym czasie się z Ciebie nabijamy :?:

nerka - Sob 18 Mar, 2006

QkiZ napisał/a:
nerka napisał/a:
ooo! i jeszcze głupie uśmieszki jak gdzieś na chwile odejde w barze od stolika, wracam a ci coś szepczą i sie szczerzą

czy Ty myślisz, że w tym czasie się z Ciebie nabijamy :?:

nie. zauważ że nazik rozwikłał cały problem. wszystkiemu winna koza. rozszyfrowano mnie 8)

QkiZ - Sob 18 Mar, 2006

beeee
łyżeczka - Pon 20 Mar, 2006

yhhmm a wiec nie lubi sie chamstwa i szpanu, ktory jest najgorszy z najgorszych niom 8) więcej uwag nie mam ;p
HaBibi - Pią 24 Mar, 2006

Nie lubie:
grubiaństwa,
kompletnego braku manier
i koloryzowania opowiadanych przez siebie histori, żeby tylko pokazać się ze strony "o jaki kyrwa jestem zajebisty" i "jaki ze mnie macho"
( z autopsji wiem, że niestety ta ostatnia cecha jest charakterystyczna dla wielu facetów)

alutka - Pią 24 Mar, 2006

a ja, jak wcześniej wspomniałam , nie cierpię jak koleś wydmuchuje nos zatykając palcem jedno nozdrze i smarkając na ziemię :/

To gorsze nawet od pociągania nosem

łyżeczka - Pią 24 Mar, 2006

yuck no to jest okropne, bleee :roll:
szaber - Sob 25 Mar, 2006

alutka napisał/a:
smarkając na ziemię :/

też tego nienawidzę. Zwykle wcześnie rano nie moge nic zjeść, więc idąc rano na autobus z pustym żołądkiem mijam kilku takich kolesi na swojej drodze co powoduje, że juz napewno śniadania w pracy nie zjem.

nerka - Sob 25 Mar, 2006

że oni nie żałują a ja tak :P
QkiZ - Sob 25 Mar, 2006

wielkie mi halo, to co mieli se o rekaw wytrzeć :?:
szaber - Nie 26 Mar, 2006

QkiZ napisał/a:
wielkie mi halo, to co mieli se o rekaw wytrzeć

może nie do rękawa, ale do chusteczki to juz bardziej.

Putin77 - Nie 26 Mar, 2006

na dworcu warszawa wschodnia widzialem dziada co sie w swoj krawat wysmarkal
spydziu - Nie 26 Mar, 2006

alutka napisał/a:
a ja, jak wcześniej wspomniałam , nie cierpię jak koleś wydmuchuje nos zatykając palcem jedno nozdrze i smarkając na ziemię :/

To gorsze nawet od pociągania nosem

A my jeszcze s wtarej pedałówie zawody robiliśmy na przerwach, kto dalej wydmuchnie :lol:

załęs - Czw 30 Mar, 2006

offtop: to myśmy robili zawody, kto dłuższego pawia puści... :D
szaber - Pią 31 Mar, 2006

nie lubię kiedy jakikolwiek facet daje sobą rządzić przez kobietę. Ogólnie pantoflarz to szmata.