|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Sport - Jakim klubom kibicujecie?
Anonymous - Pią 02 Lut, 2007
Stanzberg napisał/a: | Zuzu napisał/a: | ManU to nadmuchany do granic mozliwości balon. który... mam nadzieję, wkrótce pęknie. |
Tak, chociaż Włosi ssą aż miło się nadstawić.
|
Stan,mogl bys Ty dać spokoj...ja sie Twojej Chelsea nie czepiam chociaż Cytat: | ssą aż miło się nadstawić. |
Włosi sa mistrzami świata...tak ale w jaki sposób zdobyli to mistrzostwo?? Walką fairplay?? Raczej nie...
Zuzu w kwesti Realu z Tobą się zgodze,również nie cierpie.
Stanzberg - Nie 04 Lut, 2007
smutny pies napisał/a: |
p.s.Stanzberg dzieki za pamieć ale miałem inną opcje
pzdr |
Nie ma sprawy, możesz tylko żałować.
Bro napisał/a: |
Stan,mogl bys Ty dać spokoj...ja też obłędnie kocham Chelsea i nie istnieje lepszy klub. |
No właśnie.
We're afraid of no one, 'cos we're better than them all: Arsenal, West Ham, Palace, Tottenham an' Millwall! Take a trip to south way six and surely you'll agree: We called the pride of London, 'cos Chelsea are supreme!
Anonymous - Nie 04 Lut, 2007
Stan napisał/a: |
Szkoda, że żadna kobieta nigdy nie zrobi laski tak jak CHELSEA, tylko dla tego tak Ją kocham
BLOW ME UP CHELSEA!! |
Teraz Twoje słowa są prawdziwe
Stanzberg - Nie 04 Lut, 2007
Browar napisał/a: | Stan napisał/a: |
Szkoda, że żadna kobieta nigdy nie zrobi laski tak jak CHELSEA, tylko dla tego tak Ją kocham
BLOW ME UP CHELSEA!! |
Teraz Twoje słowa są nieprawdziwe
|
Rzadko się mylę, ale się zdarza.
Anonymous - Nie 04 Lut, 2007
Toż to jakaś szatańska sztuczka
aaa - Wto 06 Lut, 2007
ja jestem wierna BENFICE LISBONA
Punk_Tarnów - Śro 04 Kwi, 2007
ja mieszkam w tarnowie wiec Unia Tarnów
smutny pies - Pią 06 Kwi, 2007
Punk_Tarnów napisał/a: | ja mieszkam w tarnowie wiec Unia Tarnów |
piłka czy żużel
Zwierz@k - Sob 07 Kwi, 2007
aaa napisał/a: | ja jestem wierna BENFICE LISBONA |
a ja swojej dziewczynie
Punk_Tarnów - Sob 07 Kwi, 2007
smutny pies napisał/a: | Punk_Tarnów napisał/a: | ja mieszkam w tarnowie wiec Unia Tarnów |
piłka czy żużel |
bardziej zuzel a w noge to Werder Brema w NBA natomiast Dallas Mavericks
ziela - Śro 11 Kwi, 2007
tez z tarnowa jestem tez jestem za unia moze nie chodze na mecze ale zawsze bylem za unia i w zuzlu i w pilce noznej =D
donfrafrequezz - Pon 23 Lip, 2007
Legia, Broń, FC ST.Pauli i jeszcze czuje sympatie do Zagłębia Sosnowiec heeh czerwone zaglębie
Oidakak - Wto 07 Sie, 2007
G K S JASTRZĘBIE!!
Jeden naród jeden Bóg jeden klub GKS!!
xmelonx - Pią 10 Sie, 2007
Nie kibicoje ale duzo moich znajomych gania na mecze . Kszo Ostrowiec jest dla nich świete .
A tu nawet jakiegos hyp hopa kolesie zrobili na czesc klubu wraz z pozdrowieniami dla Arki Gdynia i Lecha Poznan
http://pabllo.wrzuta.pl/a..._kszo_ostrowiec
Oidakak - Nie 12 Sie, 2007 Temat postu: Re: Jakim klubom kibicujecie?
geerwazy napisał/a: | Jakim klubom kibicujecie? obojętnie jaka liga Bo ja osobiście kibicuje Wiśle Kraków, Groclinowi i Dospelowi! |
dospel?? jaki dospel?? Dospel katowice był ale to juz lata temu:P
Anarchija - Pon 13 Sie, 2007
MANCHESTER UNITED of course
Radzio napisał/a: | Z zagranicznych to Barca Mr. Green , Chelsea i Man Utd |
koles, jak mozna jednoczesnie kibicowac wielkiemu ManU i cwelsi, ktora jakies tam zwyciestwa ma tylko za kradzione ruble romka- oszolomka? sory, ale cwelsi jak zyje- nigdy nie polubie.
i "nie" dla realu
Problem - Czw 23 Sie, 2007
Olza Pogwizdów ;
sphc - Pon 27 Sie, 2007
only LECH POZNAN
TS - Sob 13 Paź, 2007
Pogoń Szczecin, Legia Warszawa
Zwierz@k - Sob 13 Paź, 2007
sie wie!
smutny pies - Czw 29 Lis, 2007
donfrafrequezz napisał/a: | Legia, Broń, FC ST.Pauli i jeszcze czuje sympatie do Zagłębia Sosnowiec heeh czerwone zaglębie |
Mocne .
Najlepsza z tego wszystkiego jest flaga Legii z wilczym hakiem i flaga old fashion men club .Oby mnie takich gamoni .(oczywiscie bez urazy gamoniu)
Dzemu - Wto 04 Gru, 2007
No ja kibicuje swojej regionalnej druzynie (V liga - az wstyd pisac): WKRA ZUROMIN. Moze znacie taka druzyne, albo jak wiecie gdzie lezy Zuromin to juz bedzie wiadomo. Bardziej slychac o ULTRAS niz o druzynie pilkarskiej, he he.
a tak na powaznie to: WISLA KRAKOW
Painful_Hands - Sob 15 Gru, 2007
GRUBAS, byles na tym meczu? ;>
Painful_Hands - Nie 16 Gru, 2007
mloda Torca w gliwicach jest taka upierdliwa ze szok wskakuja do samochodow i wjezdzaja kilkoma autami na dzielnice (najczesciej jak jestesmy na meczu), robia burdel i spierdalaja zanim wrocimy.
Strategia partyzancko -zaczepna mimo tego ze maja przewage liczebna liczona w tysiacach.
Ah i czasami kamieniowe zrobia jak jedziemy kilkoma busami na mecz
Painful_Hands - Nie 16 Gru, 2007
Na meczu z Gieksa Katowice byla fajna oprawa mianowicie 2 teletubisie zolto czarny i fioletowy i tekst "wczoraj kosy dzis uklady na pedalow nie ma rady" To w zwiazku z ta syt. Gornik-Katowice.
Jak znajde fotke to wrzuce.
|
|