|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
baka - Pon 18 Wrz, 2006
zajebista ta zebra
Zwierz@k - Pon 18 Wrz, 2006
no, zebra niezla. A fot wnioskuje, ze "stary grzybu" z Ciebie przyznaj sie, ile to juz puknęło Stan?
Baka - odezwij sie do mnie na gg, bo musze ci link do fora KNURÓW zapodać.
Stanzberg - Pon 18 Wrz, 2006
Zwierz@k napisał/a: | przyznaj sie, ile to juz puknęło Stan? |
Heh, wspominałem już raz: 2+6, czyli 8
Konserwuję się w piwie, więc powinenem jeszcze z 3 razy tyle dać radę Ile, to dokładnie nie wiem, jak byłem mały mama zdrapała mi datę ważności.
WZT - Pon 18 Wrz, 2006
Stanzberg- wiem oczym mowisz- ja jak swego irka zgolilem to mnie ludzi ena ulicy nie poznawali i sam do siebie niemoglem sie przyzwyczaicdo siebie ... tak jakos dziwnie bylo...
Anonymous - Pon 18 Wrz, 2006
ja zgolilem kiedys jak mialem kryzys i ogolny zjazd w zyciu... po miesiacu, moze poltorej mialem znowu szczote bo inaczej sie nie da. jak kiedys zrobilem krasta rowniez zaraz zaczelo sie powracanie do stanu wyjsciowego... punk to przejebana sprawa
Zwierz@k - Wto 19 Wrz, 2006
a ja zgolilem chyba ze 2-3 lata temu i nie mam ochoty zapuszczać powtornie. chyba punkiem nie jestem
Mihau - Wto 19 Wrz, 2006
nawet jakbys chciał zapuscic to chyba nic z tego
łysolu
na irokeza bym akurat mial jeszcze
Stanzberg - Wto 19 Wrz, 2006
Zwierz@k napisał/a: | a ja zgolilem chyba ze 2-3 lata temu i nie mam ochoty zapuszczać powtornie. chyba punkiem nie jestem |
A legitymacja zdana? Bo nie przypominam sobie wniosku w tej sprawie.
panie starszy, ja jestem czlonkiem honorowym, legitke mam złota, na zlotym łańcuszku
Stanzberg - Wto 19 Wrz, 2006
Nie ma iroka = nie ma legity
Oddamy do przetopu. Wyda się za to kilka crust/grind/death-core'owych młodych zespołów na fioletowo festyniarskim winylu. Albo kilkanaście na flexi. Natura abhoret vacuum.
kutwa...
gdzies mam chyba fote roboty, jak se wycialem pachoła z wykladziny.... znajde, to wkleje...
WZT - Śro 20 Wrz, 2006
Zwierz@k napisał/a: | gdzies mam chyba fote roboty, jak se wycialem pachoła z wykladziny.... znajde, to wkleje... Mr. Green |
czkemay z niecierpliwoscia !
nerka - Czw 21 Wrz, 2006
http://www.fotosik.pl/pok...9fcf047cd3.html
,,chodź pomaluj mój świat"
100% Hate - Sob 23 Wrz, 2006
Tak wyglądam w oczach żony:
szaber - Sob 23 Wrz, 2006
nerka,nie wskakuje mi Twoja fota.
Ja wreszcie stanęłam na nogi po przeprowadzce i od października będę miała net. Znowu zacznę się udzialać, hehe.
alutka - Sob 23 Wrz, 2006
http://alutkah.photoblog.pl
alutka w mięsistej koszulce
alutka - na drugim zdjęciu (w czerwonych getrach/liginsach...jak zwał tak zwał) masz w pytę botki.
WZT - Sob 23 Wrz, 2006
nazik-ale ty masz mord w oczach....
WZT - Sob 23 Wrz, 2006
a moze kiler punk ?
Marguz - Sob 23 Wrz, 2006
Dawno mnie nie było to wrzucam, całkiem aktualne.
Marguz, chyba już zawsze będę do Ciebie wzdychać jak nastolatka
Goblin - Sob 23 Wrz, 2006
punki nie noszą bród.
JEBANE HIPISY!
Marguz - Sob 23 Wrz, 2006
Szaber powrót na forum?
Goblin-ale ty durny jesteś.
powrót już w październiku. Po kilku miesiącach od przeprowadzki "na swoje" wreszcie sobie net zamontujemy. Co więcej nawet kablówkę będziemy mieć, hehe (da się żyć bez tv jak się okazało).
|
|