|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Miłość & Seks - czego nie lubicie w sexie.. 

Zwierz@k - Pią 12 Cze, 2009
  gacie z wziernikiem?
												 Kamyla - Pią 12 Cze, 2009
  że dziurawe?
												 heroina - Pią 12 Cze, 2009
  mecenas wie o które gacie chodzi    

spojrzał na mnie, cham, przez dziurę w gaciach!      

właściwie to było całkiem zabawne, ale jakby mi mój tak zrobił, to chyba nie byłabym w stanie na niego patrzeć jako na obiekt seksualny.
												 Mecenas - Pią 12 Cze, 2009
  od razu mi popr\wilas humor          
												 heroina - Sob 13 Cze, 2009
  nie-e. takie z dziurą która wygląda jak wygryziona przez myszy

straszne to było          
												 rozwal - Sob 13 Cze, 2009
  mecenas              wez sie wytlumacz chlopie           
												 kampfhundnr1 - Nie 14 Cze, 2009

| Mecenas napisał/a: | 	 		  | nie pierdolta, facet w skarpetkach i zegarku to 100% faceta   | 	  

+koniecznie z wąsem.
												 Zwierz@k - Pon 15 Cze, 2009
  dodajac do tego rozpieta koszule otrzymamy klasycznego osobnika z oldskulowych szwedzkich filmów XXX
												 rozwal - Pon 15 Cze, 2009
  Twoje ulubione?       
												 Mecenas - Pon 15 Cze, 2009
  normalnie mi sie przetarły na dupie, co tam gacie, ważniejsze co w nich  
												 Zwierz@k - Pon 15 Cze, 2009

| rozwal napisał/a: | 	 		  | Twoje ulubione? Laughing Cool | 	  

niekoniecznie     

Natomiast jestem koneserem tzw. "Szajse Videło" z lat 70-80   
												 jaś skoczowski - Pon 12 Paź, 2009
  Wszystkich durnych mitów. O wyjątkowości pierwszego razu, o  tym, jak wyjątkowa jest penetracja onym oną. Tego, że w ogóle istnieje taki pomysł, jak "zaliczanie". Stosunek jest fajny, jak jest przeżyciem okołoreligijnym, ma być oh, ah i o bogowie, jaka ona cudowna/cudowny, gdy tak się na twarzy grymasi właśnie wtedy gdy ja... itd, inaczej cholera, wolałbym jednak nie ulec i pozostać przy rękoczynie i fleszlajcie.  
												 ko0niu - Wto 13 Paź, 2009

To mi brzmi jak relacja na gorąco zawiedzionego 16latka, któremu pierwszy raz totalnie nie wyszedł.   
												 jaś skoczowski - Wto 13 Paź, 2009

| Cytat: | 	 		  | To mi brzmi jak relacja na gorąco zawiedzionego 16latka, któremu pierwszy raz totalnie nie wyszedł. | 	  

To brzmi jak relacja 15latka, który wciąż jeszcze marzy i czeka.  A zabawa polega na tym, że jeśli za ciągiem literek - jaś skoczowski, kryje się ktoś i ten ktoś był, i go nie wzruszyło, to znaczy, że np. pierwszy raz może być wyjątkowy (zauważ, że coś może być wyjątkowo piękne, ale też wyjątkowo chujowe), ale zależy dla kogo. A jeśli tak, to pogląd, jakoby jest wyjątkowy, jest z dupy, bo a nóż można byłoby przeoczyć, że tylko dla niektórych.
												 FRED K. - Pią 04 Sty, 2013
  Nie lubię koprofilii. Nie lubię także seksu w skarpetach. szczególnie wełnianych.
												 Anonymous - Pon 07 Sty, 2013
  Jak nagle ni stąd ni z owąd kiedy jest naprawde przyjemnie facet walnie tekstem pt " no powiedz że chciałaś się ze mną bzykać"    ja jebie.... Jakbym nie chciała to bym nóg nie rozkładała  
												 Gain Kain - Wto 08 Sty, 2013

| Lidka napisał/a: | 	 		  Jak nagle ni stąd ni z owąd kiedy jest naprawde przyjemnie facet walnie tekstem pt " no powiedz że chciałaś się ze mną bzykać"    ja jebie.... Jakbym nie chciała to bym nóg nie rozkładała    | 	  

poważnie ktoś takie czerstwe teksty sadzi?   
												 wajch - Wto 08 Sty, 2013

| Gain Kain napisał/a: | 	 		   	  | Lidka napisał/a: | 	 		  Jak nagle ni stąd ni z owąd kiedy jest naprawde przyjemnie facet walnie tekstem pt " no powiedz że chciałaś się ze mną bzykać"    ja jebie.... Jakbym nie chciała to bym nóg nie rozkładała    | 	  

poważnie ktoś takie czerstwe teksty sadzi?     | 	  

Brzmi jak jakaś próba podbudowania własnej samooceny  
												 k_u_dlaty - Śro 09 Sty, 2013
  Hahaha współczuję Ci partnerów Lidka  
												 ZŁY PUNKS - Śro 09 Sty, 2013
  ja w ogóle nie czaje tej Lidki i jakos jej nie wierze!!!!!!!!!
												 Aida - Śro 09 Sty, 2013

| ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		  | ja w ogóle nie czaje tej Lidki i jakos jej nie wierze!!!!!!!!! | 	  

Są tacy debile, co tak gadają, serio  
  Aha .........ja w sexie nie lubię jak panna ma okres i ukrywa to no i jak widze gości w skarpetkach z dziewczynami rano w łózku  po imprezie to az mnie mdli!!!
												 Anonymous - Śro 09 Sty, 2013

| k_u_dlaty napisał/a: | 	 		  Hahaha współczuję Ci partnerów Lidka    | 	  

Nie partnerów tylko partnera. Dałam sobie spokój juz dawno temu. Poważnie są takie świry co tak gadają...
												 Aida - Śro 09 Sty, 2013

| ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		  | gości w skarpetkach | 	  

Co wy macie z tymi skarpetkami?   

| Aida napisał/a: | 	 		   	  | ZŁY PUNKS napisał/a: | 	 		  | gości w skarpetkach | 	  

Co wy macie z tymi skarpetkami?     | 	   no własnie nie kumam gosci którzy idą do wyra, rozbieraja sie do rosołu a skarpetki na nogach ....moze niektórzy maja takie pazury ze wstydza sie je pokazywac heheh

| 

|