|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Ulubione WINO
sowa - Pon 10 Sty, 2005
Komandos to juz przepity z lekka - jak dla mnie. Chciałem jeszcze ostrzec przed winem "Kiler" chyba ze ktoś lubi serowe skarpetki z aromatyczną wonią gówna.
Zwierz@k - Pon 10 Sty, 2005
piłem keidys sowa ma racje
patyk taki sobie... zalezy jeszcze na jakeigo się trafi, bo patykow sie anrobilo miliony teraz.
cykcyk - Pon 10 Sty, 2005
Najgorsze gowno jakie w zyciu pilem to wino Wino ze Szczecina alias Noce jakiestam... Horror...
Zwierz@k - Pon 10 Sty, 2005
Noce niechcickie... i jest z Niechcic
ale przeca wy Bianco piliscie, to patyk był.
benia - Wto 18 Sty, 2005
eee jak dla mnie kazde wino jest dobre i mi sie jeszcze nigdy nie zdazylo zebym przynajmniej polowki wypic nie mogla
zwierzak sam jestes noc ciechanowska
a noce byly bardzo dobre, ot co!
geerwazy - Wto 18 Sty, 2005
dobre jest takie wino czy nalewka Boguś czy cos takiego
Zwierz@k - Wto 18 Sty, 2005
Niechcickie byly! nie pitol mi tu.
regool - Wto 18 Sty, 2005
a propos tanich win to na sylwestra: gooi do mnie z butelka apfel wein (czy jakos tak)czy chce troche, a ja do niego: nie pije tanich win, a on: jakie tanie dalem za nie ze 4 euro tak ogolnie to nie przepadam za smakiem ani tanich ani drozszych win, ale to apfel wein smakowalo bardziej jak wodka niz wino
blümchen - Wto 18 Sty, 2005
nie pije win
regool - Wto 18 Sty, 2005
juz wiem po kim to mam
regool - Śro 19 Sty, 2005
kurcze przesadzilem z cena ale i tak takie tanie juz nie bylo
ZBAWICIEL - Śro 19 Sty, 2005
blümchen napisał/a: | nie pije win |
Widzę, że Ci się gusta szybko zmieniają
rozwal - Śro 19 Sty, 2005
tez staram sie nie pic tanich win..
benia - Śro 19 Sty, 2005
eee to z kim ja bede pila ?! no wezcie jaj sobie nie robcie...
blümchen - Śro 19 Sty, 2005
ZBAWICIEL - postanowienia noworoczne złamane juz w pierwszym tygodniu nalewką wiśniową - jak dają to piję -ale oficjanie nie tykam
zwierzu nie gardzi zadnym alkoholem;P wiec benia on zawsze z toba wypije, prawda mamo i tato?
cykcyk - Śro 19 Sty, 2005
Wlasnie ze gardzi i to bardzo czesto...
znow sie pomylilem cos salob znam wlasneog ojca
Zwierz@k - Śro 19 Sty, 2005
cky2k napisał/a: | Wlasnie ze gardzi i to bardzo czesto... |
eeee tam, zalezy od sytuacji i od moich gustów. Wasze "Bianco" ostatnie smakowało jak jajecznica, a za jajecznica w plynie niebardzo przepadam:)
Guinessem nie pogardze nigdy
Winka to sie napije, jak mi ise chce. Ale raczej nie jabcoka.
jak dla przyjemnosci to piwko, jak sie upic to wodka, aczkolwiek czasami mozna sobie czyms urozmaicic zycie
k@lin@ - Śro 19 Sty, 2005
z tym Twoim upijaniem roz to różnie bywa, czasem 8 piwek wystarczy
nie zazygalem Ci chalupy to sie nie czepiaj . aczkolwiek prawda, piwkiem sie mi dobrze upija, ale potem latwiej zygac
jakie 8?? chyba 8/4 browcow mu starczy
benia - Czw 20 Sty, 2005
jednak przemyslalam to wszystko i moge z wami chodzic pic bo jak ja bede sobie sama winko pila to przynajmniej nbikt mnie opijal nie bedzie wiec kiedy na łono natury ?
Vróbel - Pią 21 Sty, 2005
ja juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz piłem jabola teraz na osiedlu wszyscy cpaja i zamiast kolejką do monopolu to do dilera sie pchają ... ehh
|
|