|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - Warsaw Dolls
Nikodem15 is back! - Pią 20 Sty, 2012
Przecież Wasz perkusista umiał grać przez 3 minuty...
Bolec - Nie 04 Mar, 2012
Idzie dorwać gdzieś Wasze nagrania które można ściągnąć na dysk? Pomijam składanke Warsaw Hardcore.
suchy693 - Nie 04 Mar, 2012
Bolec napisał/a: | Idzie dorwać gdzieś Wasze nagrania które można ściągnąć na dysk? Pomijam składanke Warsaw Hardcore. | pisz do Stanzberga na priv moze maja jeszcze jakąś cd która wydali
sHo - Nie 04 Mar, 2012
zespół udostępnił demo na megaupload ... ale wiadomo
http://warsawdolls.bandca...onsolety-ucieka
kliknij "Free Download"
Bolec - Nie 04 Mar, 2012
Ło, nie słyszałem o tym demo.
Edit: Dzieki za pomoc.
Stanzberg - Pon 05 Mar, 2012
Demo już dawno się rozeszło, jest do ściągnięcia z bandcampa.
W zeszłym tyg. nawiedziliśmy studio, wkrótce premierowy kawałek.
suchy693 - Śro 07 Mar, 2012
Ten o szopenie słyszałem z próby
Stanzberg - Czw 08 Mar, 2012
Dzisiaj ostateczne miksy; premiera kawałka na składance do #5 Dead Pressu za jakiś miesiąc.
Stanzberg - Wto 03 Kwi, 2012
Premiera Dead Pressu i składanki 13.04, tymczasem voila: nowy numer do odsłuchu:
http://warsawdolls.bandcamp.com/releases
suchy693 - Wto 03 Kwi, 2012
bardzo miły utwór
Stanzberg - Pon 09 Kwi, 2012
Nowy kawałek – Backstage bypass już na bandcampie.
http://warsawdolls.bandcamp.com/
Najbliższe koncerty: 13.04 koncert urodzinowy na sms (Warszawa), 15.04 – Warszawa. Plakat poniżej.
Numer publikujemy w pierwszą rocznicę wydania demówki "Mistrz Konsolety" oraz publikacji Disordera na składance FNB.
suchy693 - Pon 09 Kwi, 2012
Trochę was w Pasażerze zjechali za płytkę cooooooooo ale kit tam oni tylko hardcora uznają za dobrą muzykę .Nowy utwór nie przypadł mi do gustu w/wymieniony
electropunk - Pon 09 Kwi, 2012
Backstage Bypass - podoba mi się
Co do recenzji Pasazera - to chyba napisali że można było z tych kawałków wyciągnąć trochę więcej - i to akurat jest prawda! i z tym się zgadzam! Zresztą słychać że jest coraz lepiej ... więc wszystko przed nami
Ciekawi mnie jak to wychodzi na żywo ... chyba za 3mce powinienem się o tym przekonać
sHo - Pon 09 Kwi, 2012
Stanzberg - Wto 10 Kwi, 2012
suchy693 napisał/a: | :mrgreen: Trochę was w Pasażerze zjechali za płytkę cooooooooo | Skąd, ja nigdy bym nie powiedział, że nas zjechali.
Te nagrania mają sporo mankamentów, nie mów, że nie.
Obie recenzje są życzliwie przychylne ze zdrową dawką obiektywizmu, czyli tak jak powinna wyglądać wzorowa recka w fanzinie.
suchy693 - Wto 10 Kwi, 2012
Stanzberg napisał/a: | suchy693 napisał/a: | :mrgreen: Trochę was w Pasażerze zjechali za płytkę cooooooooo | Skąd, ja nigdy bym nie powiedział, że nas zjechali.
Te nagrania mają sporo mankamentów, nie mów, że nie.
Obie recenzje są życzliwie przychylne ze zdrową dawką obiektywizmu, czyli tak jak powinna wyglądać wzorowa recka w fanzinie. | No i to jest bardzo dobra odpowiedz członka zespołu takiej sie spodziewałem Respect!!!!!!!!!!
Szymon69 - Wto 10 Kwi, 2012
suchy693 napisał/a: | :mrgreen: Trochę was w Pasażerze zjechali za płytkę cooooooooo ale kit tam oni tylko hardcora uznają za dobrą muzykę . |
Stanzberg - Pon 16 Kwi, 2012
Pięknie dziękujemy za niezapomniane emocje na naszych ostatnich występach pod Mostem i w Radiu! Było epicko, do następnego odcinka!
A tak zjechali nas w Garażu. Polecam zakupić ten numer, bo oprócz tego zawiera niezwykle ceny wywiad z Warsaw Dolls!
Stanzberg - Wto 24 Kwi, 2012
A tak wygląda rozpiska koncertów Warsaw Dolls na najbliższe tygodnie i wakacje.
4 maja – Benefit na Fonię, punk piknik na basenach Skry, Warszawa. Wjazd: 10 zł Supportujemy Hard to Breathe, Psią Karmę, Bullet Belt, Street Chaos, Wschód i jeszcze kilka zespołów.
9 maja – Benefit na Fonię, Tygmont, Warszawa. Wjazd: 5 zł!! Razem z nami zagrają 5 Litrów Czerwieni i Adios.
Całkowity dochód z tych występów leci na rzecz okradzionego Studia Fonia.
Wakacje:
29 czerwca – Żelebsko Ultra Chaos Piknik (k. Biłgoraja)
28 lipca – Remiza Punk Rock Fest (Ostrołęka k. Warki)
17 sierpnia – Punk Piknik na Łączce (Bronowice k. Puław)
noiseannoys - Pią 25 Maj, 2012
Na koncercie wokalista Warsaw Dolls jest jedyneczka jak dla Mnie.
Zawodnik nie do wyjebania. Może pięknie nie śpiewa ale jest spontan, sceniczny luz, ma charyzmę i entuzjazm a tego brakuje całej Armii wokalistów w tym kraju.
Widziałem ich pierwszy raz przed Charge 69 w Radiu Luxembourg.
suchy693 - Pią 25 Maj, 2012
Ładnie napisane ciekawe ile Stan postawił ci piwek żeby było tak miło
k_u_dlaty - Pią 25 Maj, 2012
Stan ma multikonto
Stanzberg - Sob 26 Maj, 2012
noiseannoys napisał/a: | Może pięknie nie śpiewa ale jest spontan | Dzięki szefie za tak piękną laurkę.
Muszę Cię zmartwić: przed Charge 69 zaśpiewałem prawie najczyściej w życiu, więc dużo lepiej już nie będzie.
k_u_dlaty - Śro 12 Wrz, 2012
haha czy mi się tylko wydaje czy w tej reklamie http://www.youtube.com/watch?v=ijH8O7C1JEM Joey Dollz gra?
Szapi - Śro 12 Wrz, 2012
właśnie też mi się tak wydawało, ale potem zapomniałam to sprawdzić, myśląc, że mam przywidzenia
|
|