|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z Polski - Włochaty
Anarchija - Wto 10 Kwi, 2007
heh, ludziska!
fajno, piszecie o buncie 13 latkow... ja mam 18 i dalej nie potrafie sie postawic... wstyd sie przyznac nie? mam bunt w sobie, nie ma go na zewnatrz. pier*olic tchorzy!
i, heh, lubie wlochatego.
wawrzon - Wto 10 Kwi, 2007
Anarchija napisał/a: | heh, ludziska!
fajno, piszecie o buncie 13 latkow... ja mam 18 i dalej nie potrafie sie postawic... wstyd sie przyznac nie? mam bunt w sobie, nie ma go na zewnatrz. pier*olic tchorzy!
i, heh, lubie wlochatego. |
'pokaz cyce...'
sowa - Śro 11 Kwi, 2007
RzYq napisał/a: | Zwierz@k napisał/a: | wszystko jedno -argument i tak jet zajebiscie smieszny
bo nieważne ile kto ma internet i jak dlugo "siedzi w klimacie" (nienawidze tego sformułowania). Bo kumatośc nie zależy od tego. |
No wiesz, ale stawianie Pidżamy jako No1 punkowy zespół nie świadczy o kumatości. |
A co swiadczy>>?? gits?? awnatura??
anarchochaos - Nie 15 Kwi, 2007
Ja w przeciwieństwie do wielu do samej kapeli podchodzę z dystansem, a nie do tekstów - teksty w dużym stopniu odzwierciedlają moje własne spojrzenie na rzeczywistość - jednak w zachowaniu samej kapeli jest faktycznie sporo pozerstwa... podoba mi sie muzyka i teksty ale kategorycznie odrzucam ten zespól z tej prostej przyczyny, że nie chce być oszukiwany, punk rock to przede wszystkim autentyczność i nie chce słuchać o wegetarianiżmie od kolesia ubranego w skóry, sory... z drugiej strony takie pozerstwo wiecej robi zlego niz dobrego dla idei wyglaszanych przez zespol - idee te przez postawe taka staja sie smieszne, a najpopularniejszy zespol, badz co badz anarchopunkowy w polsce powinien czuć sie choc troche odpowiedzialny za to co robi, jednym słowem: huj wam w oko, mogę być anarchistą, wegetarianinem itp. bez włochatego - i nikt nie bedzie robil na mnie kasy, sory...
wawrzon - Nie 15 Kwi, 2007
Chuj jak cos. przez CH
hellcat - Nie 15 Kwi, 2007
Wawrzon - strażnik poprawnej polszczyzny.
Włochaty muzycznie może nie jest taki najgorszy, ale te teksty...Good night!
anarchochaos - Nie 15 Kwi, 2007
wiem, polonistą jestem
Punk_Tarnów - Wto 17 Kwi, 2007
slyszalem kilka kawalkow...nawet fajne
sernik87 - Wto 17 Kwi, 2007
Cytat: | o wegetarianiżmie od kolesia ubranego w skóry |
bo tekst wymyślił Jeż, który jest wegetarianinem. Paulus tylko go śpiewa.
No ale racja śpiewając o czymś takim, a robiąc drugie to tak jak by sobie z tego w drwił w pewnym sensie.
Powinien więc przebierać się jak chce zaśpiewać piosenke o wegetarianiźmie
Grycek21 - Śro 18 Kwi, 2007
sernik87 napisał/a: | o wegetarianiżmie od kolesia ubranego w skóry
bo tekst wymyślił Jeż, który jest wegetarianinem. Paulus tylko go śpiewa.
No ale racja śpiewając o czymś takim, a robiąc drugie to tak jak by sobie z tego w drwił w pewnym sensie.
Powinien więc przebierać się jak chce zaśpiewać piosenke o wegetarianiźmie |
Każdy ma prawo do własnej opinii, ja jednak nie uważam ich za hipokrytów. Skóra zawsze może być sztuczna. A co do doklejanych irokezów itp, to jak zobacze na włąsne oczy to uwierze, ale jak na złość nie grają w wawie
Anarchija - Pią 20 Kwi, 2007
a ja mialam byc wlasnie na ich koncercie, ale sie kurwa zjebalo i siedze w domu. chujnia... a wlasnie zadzwonila kumpela, ze gadala z paulusem. kurwica bierze
Budyń - Sob 21 Kwi, 2007
zostań emo
Anarchija - Sob 21 Kwi, 2007
very smieszne, haha.
Zwierz@k - Sob 21 Kwi, 2007
Cytat: | a wlasnie zadzwonila kumpela, ze gadala z paulusem. |
jakie to smutne moglas poprosić, moze wzięłaby ci autograf....
sernik87 - Sob 21 Kwi, 2007
http://www.youtube.com/watch?v=QpiJGyYpvXo - wywiad z Jeżem i Paulusem
Hipisi jako jeden z ruchów rebelianckich
Grycek21 - Sob 21 Kwi, 2007
Cytat: | Hipisi jako jeden z ruchów rebelianckich |
No a nie?
Przecież Hipisi mimo iż byli pacyfistami, to nie znaczy, że się nie buntowali.
Jak już chcesz się doczegoś przyczepić to nie do Hipisów tylko do "Niektórych Odmian Techno" jako jeden z ruchów rebelianckich.
Nieja - Sob 21 Kwi, 2007
Grycek21 napisał/a: | "Niektórych Odmian Techno" jako jeden z ruchów rebelianckich. |
Wiesz, jakby się uprzeć to digital hardcore też jest taką odmianą, a nikt nie powie, że ta muza nie jest buntownicza
sernik87 - Sob 21 Kwi, 2007
Cytat: | Przecież Hipisi mimo iż byli pacyfistami, to nie znaczy, że się nie buntowali. | Krzyczenie buntowniczych hasełek o pokoju i miłości nie nazwał bym rebelią.
Grycek21 - Sob 21 Kwi, 2007
sernik87 napisał/a: | Krzyczenie buntowniczych hasełek o pokoju i miłości nie nazwał bym rebelią. |
Zawsze jakas alternatywa.
Balanceman - Pią 27 Kwi, 2007
gdzie znajde ostatni album ? Z gory dzieki za pomoc..
KonPunk - Pią 27 Kwi, 2007
Balanceman napisał/a: | gdzie znajde ostatni album |
Może ci mama pod tapczan schowała?
xkrzysiekx - Pią 27 Kwi, 2007
KonPunk napisał/a: | Balanceman napisał:
gdzie znajde ostatni album
Może ci mama pod tapczan schowała? |
no_future - Pon 30 Kwi, 2007
Anarchija napisał/a: | a wlasnie zadzwonila kumpela, ze gadala z paulusem |
ojej jakie to przykre.tylko krzywdy sobie nie zrob z tego powodu.
wawrzon - Pią 04 Maj, 2007
Anarchuja napisał/a: | a wlasnie zadzwonila kumpela, ze gadala z paulusem |
ja kiedys bylem na koncercie i go widzialem,
pokochamy sie?
no_future - Sob 05 Maj, 2007
wawrzon napisał/a: | ja kiedys bylem na koncercie i go widzialem,
pokochamy sie? Mr. Green |
|
|