|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 2
suchy693 - Sob 16 Kwi, 2011
Echhhhhhhhh znowu pojawic sie u Lutka Pinczuka w schronisku bezcenne ,moze w tym roku uda sie wybrac i sorry duzo tam nie pijemy fakt szukamy oddechu od betonu miastowego
ko0niu - Sob 16 Kwi, 2011
Piszesz tak jakby to była nieprawda z tą wódką
macie taką???????//
Zwierz@k - Sob 16 Kwi, 2011
przeca to jest w większości marketów do dostania.
Zwierz@k napisał/a: | przeca to jest w większości marketów do dostania. | wiem ale moze maja jeszcze taniej niz w superhipermarktach
heroina - Sob 16 Kwi, 2011
nazik napisał/a: | Nie przepadam za nią, piecze jak szlag. | toś cienias, to nawet nie łaskocze...
chciałabym zrobić taką, która by spełniała nasze wymagania smakowe i ostrościowe, ale nie wiem jak
Foxy 68 - Sob 16 Kwi, 2011
O kurwa, Nemiroff to syf jak ja jebie. Pamietam,ze wypilem Mecenasowi taką flaszke bo nie bylo chetnych
Może z kieliszków to samakuje lepiej?
Rotten82 - Sob 16 Kwi, 2011
piłem z kieliszków i była mega chujowa, no ale była też ciepła, więc może to też swoje zrobiło
Mecenas - Nie 17 Kwi, 2011
paprykowa mi nie smakuje, ale brzozowa to niebo w gębie
michał ze wsi 2 - Nie 17 Kwi, 2011
czarnapostac napisał/a: | Witam, szukam osoby/osób lubiących nieprzemyślane i spontaniczne działania ;] Uwidziałam sobie wyjazd w Bieszczady, już tym razem nie samotny, chętnie bym się zgodziła na towarzystwo oczywiście mam na myśli długą wędrówkę w dzień i winko itp na czas pozostały. Po prostu: wyjechać, nie myśleć o niczym, pożyć chwilę gdzieś tam. Najlepiej gdyby to był przyszły tydzień, czwartek, piątek, sobota (21, 22, 23 kwietnia 2011). liczę, ze znajdzie się ktoś z równie dziwnym pomysłem jak mój i skusi się na wypad A już całkiem super byłoby gdyby to był jakiś (tak dawniej mówiono!) twór wyższy moralnie, pod którego opieką musiały być niegdyś biedne kobietki
No więc czekam na kogoś!!!
Mój nr gg: 18739719
e-mail: daoide7@op.pl |
Proszę pani,a skąd mam wiedzieć czy jak zasnę to nie obudzę się rano na tej wycieczce z knypem w bebechach ogolony z portfela.
Aida - Nie 17 Kwi, 2011
PepsiPL napisał/a: | Ok, czas zacząć ŁYK END!! |
czas skończyć :-/
suchy693 - Nie 17 Kwi, 2011
ja tyz zakonczyłem koncertami Komet/obscure spihinx/sun for miles/sandsof sedna/administrator/muzyka konca lata jezu co za hujniaaaaaaaaaaaa
BadMotherfucker - Pon 18 Kwi, 2011
Jebać Nemiroffa - piłem ciepłą, zimną i lodowatą, czystą i paprykową a teraz jak pomyślę o którejkolwiek z nich to aż mnie ciary przechodzą i bełtem zbiera
W piątek południem zawiesiłem się na Soplicy wiśniowej i dzisiejszego poranka otwieram sezon 24 godzinnego kaca
Po tym łykendzie na powrót dziwię się ile człowiek może w siebie wlać alkoholu
Aida - Pon 18 Kwi, 2011
Hehe fajny ja wkońcu prawko odebrałam ze starostwa xD
suchy693 - Pon 18 Kwi, 2011
Fajne zwierzatko! co to owieczka ?
zachariasz - Pon 18 Kwi, 2011
kiedyś podpity i pozbawiony czucia złapałem takie coś w ręce
Nieźle mi wtedy pokaleczyło łapę, nie miałem pojęcia że te kolce naprawde są ostre
Surmen - Pon 18 Kwi, 2011
zwłaszcza w tatrach, bo u nazika chyba już wszystkie skończyły żywot
Surmen - Wto 19 Kwi, 2011
oj tam, nie napinaj się
jak się napinasz na mnie za byle co, to co dopiero na niedźwiedzia, który ci grządki porozpierdala
Aneta - Wto 19 Kwi, 2011
jutro ---->
Aneta - Wto 19 Kwi, 2011
i jeszcze jakbym do netu nie miała dostępu/ochoty siadac to
WESOŁYCH KRÓLICZKÓW
WĄSATYCH PISANEK
MOKRYCH JAJEK
PepsiPL - Wto 19 Kwi, 2011
http://www.youtube.com/watch?v=4Jd6RX86VcE .
SantaClaus - Śro 20 Kwi, 2011
@up
Też mi się skojarzyło
Rotten82 - Pią 22 Kwi, 2011
tobie się nie chce, a ja na 14 do roboty i do 22 mi cała ładna pogoda minie ;]
suchy693 - Sob 23 Kwi, 2011
aby do 30 kwietnia pózniej wyjazd na podlaską jamajke i pełny luz ,zero betonu i stresu miastowego .Idę spac.
Rotten82 - Sob 23 Kwi, 2011
suchy693 napisał/a: | aby do 30 kwietnia |
gram wtedy warszawie, wpadniesz? przechyliliby my co
|
|