|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Inne - Najnowsze nabytki
Stanzberg - Śro 02 Cze, 2010
He he he, szczególnie to pierwsze niezłe gówno.
Myślisz, że jesteś kontrowersyjny pajacu?
Zigi - Śro 02 Cze, 2010
Cytat: | He he he, szczególnie to pierwsze niezłe gówno. |
A mi sie płytka The Gits/Sztorm 68 podoba- ale nowa płytka Contry to spierdolina niezła, chyba tylko cover Celi im wyszedł
Marchin - Śro 02 Cze, 2010
O ile the Gits to jeszcze rozumiem , to nie wiem jak można słuchać Sztorm 68 - nie dosc że RAC to jeszcze komunisci?
Zigi - Śro 02 Cze, 2010
Nie komunisci tylko prawdziwy Polski NS.
Pieśnie pochwalne na cześć ZOMO to tak samo jak Landser i jego pieśni pochwalne o SS-manach.
Prawdziwy Polski Szowinistyczny Narodowy Socjalizm- Jebać niemców
Marchin - Czw 03 Cze, 2010
A no chyba że.
ivan the vicar - Wto 08 Cze, 2010
Z ostatniego miesiąca:
Graf Orlock ,Destination Time Today' LP
Point of no return ,s/t' EP
Armia , s/t' LP w drodze
4zenek - Czw 17 Cze, 2010
moje nowe 7"
beszambelan - Pon 21 Cze, 2010
O kurwa!
PepsiPL - Pon 21 Cze, 2010
piękny zestaw..
Mecenas - Wto 29 Cze, 2010
i kilka innych których mi się nie chce juz wklejać
ko0niu - Wto 29 Cze, 2010
w zasadzie to oprócz schizmy której nie trawie to dokonałeś dobrych zakupów.
Stanzberg - Śro 30 Cze, 2010
Cytat: | w zasadzie to oprócz schizmy której nie trawie to dokonałeś dobrych zakupów. |
Proponuję sprawdzić ten wklejony album, jest przemistrzowski
Ze smutkiem oglądam okładkę KITL, jeszcze sobie nie kupiłem i nieprędko to nastąpi.
Mecenas - Śro 30 Cze, 2010
ale lipa jest bo na okładce jest zupełnie pomieszana playlista
wawrzon - Czw 01 Lip, 2010
Miałem kupić flatkapsów, od tak zrobiłem na allegro klika, za 9 żł chyba ale jakaś pałka mnie przebiła. Nie kumam jak można siedzieć kurwa przed kompem cały czas i monitorować te aukcje - nigdy mi się nie uda nic kupić
Nigdy kurwa nigdy bo zawsze o tym zapominam, kliknę i czasami się uda coś trafić... CZASAMI
Podobna sytuacja z gitsami, bo też tanio jakoś mniej niż 2 dyszki. Jebać allego
Foxy 68 - Czw 01 Lip, 2010
po pierwsze sam jesteś pałka wale po drugie trzeba było mi się nie wpierdalać w aukcję. po trzecie dałbyś złotówkę więcej i byś miał. po czwaete spierdalaj Gitsi też moi kurwa tak to bym kupił te płyty maksymalnie za 10 zł za obie ale nie jakis chuj musiał się wpierdolić i to kurwa już któryś raz i jeszcze jebany ma czelność narzekać
Wpisuj sobie po prostu ile możesz dać za daną płytę maksymalnie i nie musisz śledzić aukcji. Ja tak zawsze robie. a jak mnie ktos przebije to podwyzszam przy okazji oferty w pozostałych.
ameb-x - Czw 01 Lip, 2010
wawrzon, jak licytujesz flatcapsa i gitsów to może lepiej, że żeś nie wygrał
wawrzon - Czw 01 Lip, 2010
po raz kolejny... skąd mam wiedzieć kto jest kto... nie patrzę na osoby licytujące - więc wybacz
Czasami można trafić coś ot tak za grosze - najlepiej mi się udało z bootlegiem misfitsów za 60 zł
Nie mam czasu nigdy na allego i śledzenie tego - ale dobra rada - tak robił bd. Dzięki, aa i powiedz jakiego tam masz nika to bd wiedział na co polujesz.
tak jest. music is more than music
dobra, jutro wrczuce fote jak sie sprawy z postępem kompletowania katalogu mają i chuj. nie przegapcie tego!!!!!!!!!!!!!
Wawrzon,nicków od jakiegoś czasu już nie widać. Pisz mi na gadu co kiedy bierzesz i po sprawie
PS. paczuszke mi puścił?
ko0niu - Pią 02 Lip, 2010
na chuj wam takie chujaszcze płyty jak flat caps i gitsi. Jeszcze byście się dziewczyny podrapałyo te "perełki".
Co do flat caps to zastanawiam się czy warto to nawet na mp3 mieć.
Stanzberg - Pią 02 Lip, 2010
Flat Capsów rzeczywiście nie warto nawet w mp3, aż dziwne, że posiadam na CD.
Wymienię się z chęcią na jedynkę Ramones na winylu, są chętni?
ivan the vicar - Pią 02 Lip, 2010
ja se parę siódemek na allegro okazyjnie nabyłem, wszystkie w cenie ok.7 zyli za sztukę
1125/within reach
tangled lines/dick cheney
s.b.v. swallow the pill
daymares/monster
anchor relations of violence
seasick ennui
disrespect , meriadan'
Foxy 68 - Pią 02 Lip, 2010
mam dla was ponki smutna wiadomosc... moj aparacik w telefoniku ma tylko dwa mega pizdziele i nie umie zrobic porządnego zdjęcia. jak niektórzy wiedzą pan szlachcic nigdy nie dorobil sie aparatu w wersji dla normalsów,ma tylko tą dla pojebów w telefonie. na pocieszenie wczesno lipcowy nabytek
Stanzberg - Pią 02 Lip, 2010
AC/DC jest spoko, ale na tyle, żebym kupował disco-grafię.
Grischmeister - Pią 09 Lip, 2010
Ostatnie śmiecie.
|
|