PUNK FORUM
Forum Punkowe

Inne - Najnowsze nabytki

Stanzberg - Śro 02 Cze, 2010

He he he, szczególnie to pierwsze niezłe gówno.
Myślisz, że jesteś kontrowersyjny pajacu?

Zigi - Śro 02 Cze, 2010

Cytat:
He he he, szczególnie to pierwsze niezłe gówno.

A mi sie płytka The Gits/Sztorm 68 podoba- ale nowa płytka Contry to spierdolina niezła, chyba tylko cover Celi im wyszedł

Marchin - Śro 02 Cze, 2010

O ile the Gits to jeszcze rozumiem ;-) , to nie wiem jak można słuchać Sztorm 68 - nie dosc że RAC to jeszcze komunisci? :crazy:
Zigi - Śro 02 Cze, 2010

Nie komunisci tylko prawdziwy Polski NS.
Pieśnie pochwalne na cześć ZOMO to tak samo jak Landser i jego pieśni pochwalne o SS-manach.
Prawdziwy Polski Szowinistyczny Narodowy Socjalizm- Jebać niemców :punk:

Marchin - Czw 03 Cze, 2010

A no chyba że. :lol: ;-)
ivan the vicar - Wto 08 Cze, 2010

Z ostatniego miesiąca:
Graf Orlock ,Destination Time Today' LP
Point of no return ,s/t' EP
Armia , s/t' LP w drodze

4zenek - Czw 17 Cze, 2010

moje nowe 7"
beszambelan - Pon 21 Cze, 2010

O kurwa! :geek:
PepsiPL - Pon 21 Cze, 2010

piękny zestaw.. :)
Mecenas - Wto 29 Cze, 2010

i kilka innych których mi się nie chce juz wklejać :geek:

ko0niu - Wto 29 Cze, 2010

w zasadzie to oprócz schizmy której nie trawie to dokonałeś dobrych zakupów.
Stanzberg - Śro 30 Cze, 2010

Cytat:
w zasadzie to oprócz schizmy której nie trawie to dokonałeś dobrych zakupów.

Proponuję sprawdzić ten wklejony album, jest przemistrzowski :!:

Ze smutkiem oglądam okładkę KITL, jeszcze sobie nie kupiłem i nieprędko to nastąpi. :evil: :punk:

Mecenas - Śro 30 Cze, 2010

ale lipa jest bo na okładce jest zupełnie pomieszana playlista :bejzbol:
wawrzon - Czw 01 Lip, 2010

:/ Miałem kupić flatkapsów, od tak zrobiłem na allegro klika, za 9 żł chyba ale jakaś pałka mnie przebiła. Nie kumam jak można siedzieć kurwa przed kompem cały czas i monitorować te aukcje - nigdy mi się nie uda nic kupić :sad: :sad: :sad:

Nigdy kurwa nigdy bo zawsze o tym zapominam, kliknę i czasami się uda coś trafić... CZASAMI :(

Podobna sytuacja z gitsami, bo też tanio jakoś mniej niż 2 dyszki. Jebać allego :punk:

Foxy 68 - Czw 01 Lip, 2010

po pierwsze sam jesteś pałka wale :lol: po drugie trzeba było mi się nie wpierdalać w aukcję. po trzecie dałbyś złotówkę więcej i byś miał. po czwaete spierdalaj :* Gitsi też moi :lol: kurwa tak to bym kupił te płyty maksymalnie za 10 zł za obie ale nie jakis chuj musiał się wpierdolić :eeek: i to kurwa już któryś raz i jeszcze jebany ma czelność narzekać :?

Wpisuj sobie po prostu ile możesz dać za daną płytę maksymalnie i nie musisz śledzić aukcji. Ja tak zawsze robie. a jak mnie ktos przebije to podwyzszam przy okazji oferty w pozostałych.

ameb-x - Czw 01 Lip, 2010

wawrzon, jak licytujesz flatcapsa i gitsów to może lepiej, że żeś nie wygrał :lol:
wawrzon - Czw 01 Lip, 2010

po raz kolejny... skąd mam wiedzieć kto jest kto... nie patrzę na osoby licytujące - więc wybacz :*

Czasami można trafić coś ot tak za grosze - najlepiej mi się udało z bootlegiem misfitsów za 60 zł :D

Nie mam czasu nigdy na allego i śledzenie tego - ale dobra rada - tak robił bd. Dzięki, aa i powiedz jakiego tam masz nika to bd wiedział na co polujesz.

tak jest. music is more than music :bananik:

dobra, jutro wrczuce fote jak sie sprawy z postępem kompletowania katalogu mają i chuj. nie przegapcie tego!!!!!!!!!!!!!

Wawrzon,nicków od jakiegoś czasu już nie widać. Pisz mi na gadu co kiedy bierzesz i po sprawie :)

PS. paczuszke mi puścił?

ko0niu - Pią 02 Lip, 2010

na chuj wam takie chujaszcze płyty jak flat caps i gitsi. Jeszcze byście się dziewczyny podrapałyo te "perełki".
Co do flat caps to zastanawiam się czy warto to nawet na mp3 mieć. :lol:

Stanzberg - Pią 02 Lip, 2010

Flat Capsów rzeczywiście nie warto nawet w mp3, aż dziwne, że posiadam na CD. :lol:

Wymienię się z chęcią na jedynkę Ramones na winylu, są chętni? :lol: :lol: :lol: :lol:

ivan the vicar - Pią 02 Lip, 2010

ja se parę siódemek na allegro okazyjnie nabyłem, wszystkie w cenie ok.7 zyli za sztukę :razz:
1125/within reach
tangled lines/dick cheney
s.b.v. swallow the pill
daymares/monster
anchor relations of violence
seasick ennui
disrespect , meriadan'

Foxy 68 - Pią 02 Lip, 2010

mam dla was ponki smutna wiadomosc... moj aparacik w telefoniku ma tylko dwa mega pizdziele i nie umie zrobic porządnego zdjęcia. jak niektórzy wiedzą pan szlachcic nigdy nie dorobil sie aparatu w wersji dla normalsów,ma tylko tą dla pojebów w telefonie. na pocieszenie wczesno lipcowy nabytek

Stanzberg - Pią 02 Lip, 2010

AC/DC jest spoko, ale na tyle, żebym kupował disco-grafię. :razz:
Grischmeister - Pią 09 Lip, 2010

Ostatnie śmiecie.

:twisted: