|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Miłość & Seks - kolor wlosow 

Dev - Śro 06 Gru, 2006
  u mężczyzn czarne, chociaż lepiej jak są naturalne niż farbowane, chociaż jak natura nie dała to i farba dobra.

kobiety krwisto czerwone (chce takie zrobić, tyle że uszczupli to mój budżet o jakieś 150 zł...), czarne, fioletowe, ogólnie w ciekawy sposób pofarbowane.
												 szaber - Czw 07 Gru, 2006

| Devothka napisał/a: | 	 		  | chociaż jak natura nie dała to i farba dobra.  | 	  

odpadają mężczyźni z farbowanymi wlosami.
												 Stanzberg - Czw 07 Gru, 2006

| szaber napisał/a: | 	 		  | odpadają mężczyźni z farbowanymi wlosami. | 	  

Świetnie.

Powiedz jeszcze, że najlepsze są irokezy w naturalnym kolorze.

szczypior - Czw 07 Gru, 2006

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | najlepsze są irokezy w naturalnym kolorze.  | 	  

naturalnym czerwonym oczywiście, hehe - żart

blond+czarne oczy ot piorunująca mieszanka!
  Na naturalnie czerwone irokezy mogą sobie pozwolić wyłącznie czerwonoskórzy.     

Ludziom białym zostaje farbowanie.
												 szaber - Czw 07 Gru, 2006

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  Świetnie. 

Powiedz jeszcze, że najlepsze są irokezy w naturalnym kolorze.  | 	  

nie,nie irokezy to inna kwestia - jak najbardziej mogą byc farbowane. Pisząc o farbowanym gościu mialam na myśli raczej zwykłą fryzurkę zafarbowaną na brąz lub czarny...
  Nie no, to jest tak oczywiste pedalstwo, że chyba nie trzeba wyjaśniać.   

Kiedyś sobie tak zrobię.   
												 geerwazy - Pon 18 Gru, 2006
  brunetki   
												 Zwierz@k - Wto 19 Gru, 2006

| szaber napisał/a: | 	 		  | odpadają mężczyźni z farbowanymi wlosami. | 	  

ja tam pierdole, mam juz tak niewiele włosow, ze co bym z nimi nie robił to i tak wygladaja chujowo... Chociaz ostatnio rozkminialem coby se znowu nie zapuścic "szopy na sida". po namyśle, opierdoleniu sie na swoje 5 mm i obejrzeniu powiekszajacych się zakol stwierdziłem, ze jcu chyba do konca zycia innej fryzury miec nie będe.
												 narvana88 - Nie 01 Lip, 2007
  "szopa na sida"jest zajebista     ale wracajac do tematu lubie prawie wszystkie kolory włosow oprucz blondnu i rudych  
												 Anonymous - Nie 01 Lip, 2007

| narvana88 napisał/a: | 	 		  | prawie wszystkie kolory włosow oprucz blondnu i rudych | 	  

Rude Panie som najfajniesze - ale nie musicie sie zgadzac ze mna i tak mam gdzies Wasze zdanie   

Co do farbowania włosów przez facetów ostatnio uslyszalem,ze mam nie farbowac piorek gdyz moj naturalny kolor jest najladniejszy (czarny jak mhhhrok)  
												 texpolar - Nie 01 Lip, 2007
  mi laska powiedziala, ze sie spedale jak tylne piorka farbne na czerwono. echh.. jak dobrze, ze bede wolny przez 36 dni  
												 Aneta - Pon 02 Lip, 2007

| texpolar napisał/a: | 	 		  | jak dobrze, ze bede wolny przez 36 dni  | 	  

tak, farba zdąży sejść  
												 Stanzberg - Pon 02 Lip, 2007

| Aneta napisał/a: | 	 		  farba zdąży sejść    | 	  

Piłaś.     

Zastanawiam się nad utlenieniem iroka na blond. Może mi ktoś to wybije z głowy, a może się skuszę?  
												 Aneta - Pon 02 Lip, 2007

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | Zastanawiam się nad utlenieniem iroka na blond. | 	  

no to na co czekasz ?   

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | Piłaś.  | 	  

nieee   
												 narvana88 - Pon 27 Sie, 2007
  [quote="Browar"] 	  | narvana88 napisał/a: | 	 		  | prawie wszystkie kolory włosow oprucz blondnu i rudych | 	  

Rude Panie som najfajniesze - ale nie musicie sie zgadzac ze mna i tak mam gdzies Wasze zdanie   

ja bylam ruda  
												 yehl - Pon 27 Sie, 2007
  wszystko jedno byle bez odrostow  
												 karta666 - Śro 24 Paź, 2007

| yehl napisał/a: | 	 		  wszystko jedno byle bez odrostow    | 	  

Odrosty strasznie wygladaja.

Nie lubie tylko blondynów, takich strasznie jasnych.

[/list]
												 heroina - Śro 24 Paź, 2007
  a ja uwielbiam, takich prawie białych. wogóle to Finowie mi się strasznie podobają

ale kolor włosów to dodatek tylko
												 baka - Śro 24 Paź, 2007

| Browar napisał/a: | 	 		   	  | narvana88 napisał/a: | 	 		  | prawie wszystkie kolory włosow oprucz blondnu i rudych | 	  

Rude Panie som najfajniesze - ale nie musicie sie zgadzac ze mna i tak mam gdzies Wasze zdanie    | 	  

a jaak!   

| Cytat: | 	 		  

Co do farbowania włosów przez facetów ostatnio uslyszalem,ze mam nie farbowac piorek gdyz moj naturalny kolor jest najladniejszy (czarny jak mhhhrok) faja | 	  

bo jest   

ogólnie farbowanie włosów u facetów tak średnio mi sie widzi,chyba że irokeza, ale co kto lubi przeca  
												 Dev - Śro 24 Paź, 2007

| heroina napisał/a: | 	 		  a ja uwielbiam, takich prawie białych. wogóle to Finowie mi się strasznie podobają

ale kolor włosów to dodatek tylko | 	  

| nazik napisał/a: | 	 		  A ja  mam włosy tlenione i jestem blondynem pełną gebą    | 	  

a dzieci zapewne wyjdą rude    

-----

ja mam tera takie  -> 

http://i104.photobucket.c...afryzura008.jpg
												 Norma-Jean - Śro 24 Paź, 2007
  niczym Wanda Kwietniewska  
												 Pedofil - Śro 24 Paź, 2007

| heroina napisał/a: | 	 		  a ja uwielbiam, takich prawie białych. wogóle to Finowie mi się strasznie podobają 

ale kolor włosów to dodatek tylko | 	  

mi tez sie podoba rasa aryjska  
												 Dev - Śro 24 Paź, 2007

| Norma-Jean napisał/a: | 	 		  niczym Wanda Kwietniewska    | 	  

ano lubie babe     

naziu, nie obrażam się, ale wiem, że są lepsze od tych: 

http://i104.photobucket.c...dyGiselle/m.jpg

w zasadzie nie pamiętam już swojego naturalnego koloru...
												 Anonymous - Śro 24 Paź, 2007
  Baka: Tak jest prosze Pani        już nic nie będe kombinować.

Devo: nazik chuj,się nie zna - fajny kolor  

| 

|